Προς το περιεχόμενο

Ζινεντιν Ζινταν

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Στο μυαλό του Ζιντάν - Η μεγάλη έξοδος"

Kαστ

Ζιντάν : Zιντεντίν Ζιντάν

Καμαριέρα : Γερμανίς τουρίστρια που διψάει για σπέρμα

Σενάριο-Σκηνοθεσία

Ζινεντίν Ζιντάν

Ρύθμιση ήχου-Φωτισμός-Διεύθυνση φωτογραφίας/Μοντάζ

Ζινεντίν Ζιντάν

-1 μέρα πριν τον μεγάλο αγώνα. Η σκηνή θέλει τον Ζιντάν να είναι κλεισμένος στο δωμάτιο του, καθισμένος στο κρεβάτι του με ύφος σκεπτικό να ατενίζει με αυτό το παράξενο βλέμμα του το άπειρο. Κάτι σαν τον Παπακαλιάτη δλδ όταν βρίσκεται σε ζόρια :

"Είμαι ο Ζιντάν. Ο μεγαλύτερος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής του κόσμου, ο άνθρωπος που έχει καταφέρει πάρα πολλά τόσα χρόνια τώρα, έχω πάει Μουντιάλ, κύπελλα, κούπες, μύδια, στρείδια, αντίδια. Αύριο είναι ο τελευταίος μου αγώνας. Τί θα κάνω για να μπω στο πάνθεον? Τί? Τί? Τιιιιι?"

-Την ίδια μέρα, πρωί. Η σκηνή θέλει τον Ζιντάν να είναι ακόμη κλεισμένος στο δωμάτιο του, καθισμένος στο κρεβάτι του με ύφος σκεπτικό να ατενίζει με αυτό το παράξενο βλέμμα του το άπειρο. Κάτι σαν τον Παπακαλιάτη δλδ όταν βρίσκεται σε ζόρια :

"Είμαι ο Ζιντάν. Ο μεγαλύτερος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής του κόσμου, ο άνθρωπος που έχει καταφέρει πάρα πολλά τόσα χρόνια τώρα, έχω πάει Μουντιάλ, κύπελλα, κούπες, μύδια, στρείδια, αντίδια. Σήμερα είναι ο τελευταίος μου αγώνας. Τί θα κάνω για να μπω στο πάνθεον? Τί? Τί? Τιιιιι?"

-Την ίδια μέρα, μεσημέρι. Η σκηνή θέλει τον Ζιντάν στην τουαλέτα να αφοδεύει με ύφος σκεπτικό να ατενίζει με αυτό το παράξενο βλέμμα του το άπειρο. Κάτι σαν τον Παπακαλιάτη δλδ όταν βρίσκεται σε ζόρια λόγω της αφόδευσης.

"Είμαι ο Ζιντάν. Ο μεγαλύτ.........ΩΠ! ΤΟ ΒΡΗΚΑ!"

Ο Ζιντάν πετιέται πάνω, σκουπίζεται και βγαίνει έξω. Αρχίζει να βηματίζει πέρα δώθε εξυφαίνοντας το ποταπό σχέδιο του.

"Χεχεχε......χμμμμ.....χεχεχε......μάλιστα. Αν κερδίσω πέναλτι, θα κάνω το εξής : Θα το σκάψω! ΟΥΑΟΥ! Θα το κάνω όπως το έκανε εκείνος ο παλιός, πώς τον λέγανε να δεις.......α, Πανενκα, που έμεινε στην ιστορία (ή όχι?). Τέλος πάντων. Μετά, στο κόρνερ, θα κάνω κεφαλιά σαν του Πελέ πάνω στον Μπανκς! Αυτή η λούγκρα ο Μπουφόν θα το πιάσει γιατί εγώ δεν είμαι Πελέ κι αυτός δεν είναι Μπανκς, αλλά δεν πειράζει! Θα πάω να τον συγχαρώ! Τί σκέφτομαι ο φούστης! 2 μεγάλες στιγμές του ποδοσφαίρου σε μία....αλλά.......σαν λίγες μου φαίνονται!Χμμμμμ........"(βηματίζει συνεχώς και βγαίνει στο μπαλκόνι. Εντωμεταξύ, χτυπάει η πόρτα)

--Τοκ-τοκ-τοκ--

"Ναι? Ποιός είναι?" λέει ο Ζιντάν.

"Room service" ακούγεται μια γυναικεία φωνή.

Ο Ζιντάν ανοίγει και βλέπει μια καμαριέρα η οποία μπαίνει μέσα και αρχίζει να γδύνεται. Με έκπληξη βλέπει ότι από κάτω φοράει στολή Ιταλίας και από πίσω γράφει "Ματεράτσι".

"Ποιός ειν' αυτός ο Ματεράτσι?" τη ρωτάει ενώ εκείνη έχει ήδη σπρώξει τον Ζιντάν στην πολυθρόνα και γονυπετής πια γίνεται και πεοθηλάζουσα.

"Δεν ξέρω κύριε, μου είπαν να βάλω μια φανέλα Ιταλίας ώστε να σας ανάψω περισσότερο και μόνο αυτή βρήκα, την είχαν πετάξει οι Ιταλοί για ξεσκονόπανο"

"Χμμμμμμ.......Ματεράτσι έ?" Σκέφτηκε ο Ζιντάν. Κανας παπάρας αμυντικός θα είναι. Χμμμ......ρε! Αυτός δεν είναι που ξέσκισε τον Σεβτσένκο? Χμμμ......! Το βρήκα!" (πετιέται πάνω και η κοπέλα πέφτει προς τα πίσω. Ο Ζιντάν αρχίζεινα χοροπηδά πάνω κάτω αλαφιασμένος)

"ΧΑ! Να πώς θα μείνω για πάντα στην ιστορία. Αφού θα έχω βαρέσει και μια μούφα τραυματισμό, να κυλιέμαι κάτω σαν τον Ραλφ Μάτσιο στο Καράτε Κιντ), εκεί γύρω στην παράταση (αποκλείεται να μην πάμε παράταση, τα έχω κανονίσει ώστε μετά το πέτσινο πέναλτι, οι Ιταλοί θα ισοφαρίσουν (λες με τον Ματεράτσι, να γίνει ακόμα πιό δραματική η φάση που σκέπτομαι?) και μετά θα κάτσουν πίσω ώστε να δείχνουμε εμείς ότι πιέζουμε κι αυτοί ότι περιμένουν τα πέναλτι. Τότε, την ώρα που θα παίζεται η μπάλα μακριά, θα έρθει και θα μου τραβήξει τη φανέλα. Εγώ, θα του απαντήσω με καμμία απ' τις συνηθισμένες μου παπαριές και θα απαντήσει με χοντρά μπινελίκια. Θα κάνω ότι έφυγα, αλλά μετά θα γυρίσω και θα του αστράψω μια κλωτσιά....όχι......μπουνιά.......ούτε......αγκωνιά......ρε γμτ δε μού'ρχεται........ωπ! το βρήκα! κουτουλιά! Αυτό είναι. Ο Ματεράτσι είναι το διαβατήριο μου για την αιωνιότητα!"

Ο Ζιντάν αρχίζει και ηρεμεί κάπως. Πηγαίνει, σηκώνει την κοπέλα και τη βάζει στο κρεβάτι στα 4, ώστε να βλέπει το όνομα Ματεράτσι. Το πλάνο σβήνει καθώς ακούγεται η κραυγή της κορύφωσης του Ζιντάν : "ΜΑΤΕΡΑΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙ"

• Απαντ. 263
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για τον Λεμαν ακουγεται οτι φετος στο μουντιαλ ειχε δουλεψει πολυ μαζι με τους προπονητες στα πεναλντυ και πριν απο καθε αγωνα απο τα νοκ αουτ και μετα ηξερε πως περιπου βαρανε πεναλντυ οι παιχτες της αντιπαλης ομαδας (απο τα βιντεο κτλ)

Καπου στο ραδιο ακουσα οτι ειδικα για το πεναλντυ του αγιαλα που αποκρουσε ειχε παρει ειδικη εντολη να πεσει τελευταια στιγμη στην αριστερη του γωνια(εκει νομιζω) αφου ηταν ο μονος παικτης που απο τα βιντεο ' date='φαινοταν ξεκαθαρα οτι τα εριχνε παντα εκει(και καλα με τη σταση του σωματος τους ψαρωνε να πεφτουν απο την αλλη).

Επομενως λοιπον επεφτε τελευταια στιγμη γιατι γνωριζε απο πριν που θα επεφτε και δεν διαλεγε τελευταια στιγμη γωνια απο το βλεμμα του εκτελεστη για να τον ψαρωσει.[/quote']

Η αλήθεια είναι οτι οι Λέμαν κ Ρικάρντο ( κ ο Σοκόφσκι αν θυμάμαι καλά, αν κ τα πέναλτυ της Ελβετίας ήταν ΑΘΛΙΑ εκτελεσμένα ) έπεφταν στη σωστή γωνία σε ΟΛΑ τα πέναλτυ, ενώ ο Μπουφόν που είχε περισσότερες αποκρούσεις στον κανονικό αγώνα, δεν έπεσε ούτε σε 1 πέναλτυ νομίζω στη σωστη γωνία :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
"Στο μυαλό του Ζιντάν - Η μεγάλη έξοδος"

Kαστ

Ζιντάν : Zιντεντίν Ζιντάν

Καμαριέρα : Γερμανίς τουρίστρια που διψάει για σπέρμα

Σενάριο-Σκηνοθεσία

Ζινεντίν Ζιντάν

Ρύθμιση ήχου-Φωτισμός-Διεύθυνση φωτογραφίας/Μοντάζ

Ζινεντίν Ζιντάν

-1 μέρα πριν τον μεγάλο αγώνα. Η σκηνή θέλει τον Ζιντάν να είναι κλεισμένος στο δωμάτιο του' date=' καθισμένος στο κρεβάτι του με ύφος σκεπτικό να ατενίζει με αυτό το παράξενο βλέμμα του το άπειρο. Κάτι σαν τον Παπακαλιάτη δλδ όταν βρίσκεται σε ζόρια :

"Είμαι ο Ζιντάν. Ο μεγαλύτερος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής του κόσμου, ο άνθρωπος που έχει καταφέρει πάρα πολλά τόσα χρόνια τώρα, έχω πάει Μουντιάλ, κύπελλα, κούπες, μύδια, στρείδια, αντίδια. Αύριο είναι ο τελευταίος μου αγώνας. Τί θα κάνω για να μπω στο πάνθεον? Τί? Τί? Τιιιιι?"

-Την ίδια μέρα, πρωί. Η σκηνή θέλει τον Ζιντάν να είναι ακόμη κλεισμένος στο δωμάτιο του, καθισμένος στο κρεβάτι του με ύφος σκεπτικό να ατενίζει με αυτό το παράξενο βλέμμα του το άπειρο. Κάτι σαν τον Παπακαλιάτη δλδ όταν βρίσκεται σε ζόρια :

"Είμαι ο Ζιντάν. Ο μεγαλύτερος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής του κόσμου, ο άνθρωπος που έχει καταφέρει πάρα πολλά τόσα χρόνια τώρα, έχω πάει Μουντιάλ, κύπελλα, κούπες, μύδια, στρείδια, αντίδια. Σήμερα είναι ο τελευταίος μου αγώνας. Τί θα κάνω για να μπω στο πάνθεον? Τί? Τί? Τιιιιι?"

-Την ίδια μέρα, μεσημέρι. Η σκηνή θέλει τον Ζιντάν στην τουαλέτα να αφοδεύει με ύφος σκεπτικό να ατενίζει με αυτό το παράξενο βλέμμα του το άπειρο. Κάτι σαν τον Παπακαλιάτη δλδ όταν βρίσκεται σε ζόρια λόγω της αφόδευσης.

"Είμαι ο Ζιντάν. Ο μεγαλύτ.........ΩΠ! ΤΟ ΒΡΗΚΑ!"

Ο Ζιντάν πετιέται πάνω, σκουπίζεται και βγαίνει έξω. Αρχίζει να βηματίζει πέρα δώθε εξυφαίνοντας το ποταπό σχέδιο του.

"Χεχεχε......χμμμμ.....χεχεχε......μάλιστα. Αν κερδίσω πέναλτι, θα κάνω το εξής : Θα το σκάψω! ΟΥΑΟΥ! Θα το κάνω όπως το έκανε εκείνος ο παλιός, πώς τον λέγανε να δεις.......α, Πανενκα, που έμεινε στην ιστορία (ή όχι?). Τέλος πάντων. Μετά, στο κόρνερ, θα κάνω κεφαλιά σαν του Πελέ πάνω στον Μπανκς! Αυτή η λούγκρα ο Μπουφόν θα το πιάσει γιατί εγώ δεν είμαι Πελέ κι αυτός δεν είναι Μπανκς, αλλά δεν πειράζει! Θα πάω να τον συγχαρώ! Τί σκέφτομαι ο φούστης! 2 μεγάλες στιγμές του ποδοσφαίρου σε μία....αλλά.......σαν λίγες μου φαίνονται!Χμμμμμ........"(βηματίζει συνεχώς και βγαίνει στο μπαλκόνι. Εντωμεταξύ, χτυπάει η πόρτα)

--Τοκ-τοκ-τοκ--

"Ναι? Ποιός είναι?" λέει ο Ζιντάν.

"Room service" ακούγεται μια γυναικεία φωνή.

Ο Ζιντάν ανοίγει και βλέπει μια καμαριέρα η οποία μπαίνει μέσα και αρχίζει να γδύνεται. Με έκπληξη βλέπει ότι από κάτω φοράει στολή Ιταλίας και από πίσω γράφει "Ματεράτσι".

"Ποιός ειν' αυτός ο Ματεράτσι?" τη ρωτάει ενώ εκείνη έχει ήδη σπρώξει τον Ζιντάν στην πολυθρόνα και γονυπετής πια γίνεται και πεοθηλάζουσα.

"Δεν ξέρω κύριε, μου είπαν να βάλω μια φανέλα Ιταλίας ώστε να σας ανάψω περισσότερο και μόνο αυτή βρήκα, την είχαν πετάξει οι Ιταλοί για ξεσκονόπανο"

"Χμμμμμμ.......Ματεράτσι έ?" Σκέφτηκε ο Ζιντάν. Κανας παπάρας αμυντικός θα είναι. Χμμμ......ρε! Αυτός δεν είναι που ξέσκισε τον Σεβτσένκο? Χμμμ......! Το βρήκα!" (πετιέται πάνω και η κοπέλα πέφτει προς τα πίσω. Ο Ζιντάν αρχίζεινα χοροπηδά πάνω κάτω αλαφιασμένος)

"ΧΑ! Να πώς θα μείνω για πάντα στην ιστορία. Αφού θα έχω βαρέσει και μια μούφα τραυματισμό, να κυλιέμαι κάτω σαν τον Ραλφ Μάτσιο στο Καράτε Κιντ), εκεί γύρω στην παράταση (αποκλείεται να μην πάμε παράταση, τα έχω κανονίσει ώστε μετά το πέτσινο πέναλτι, οι Ιταλοί θα ισοφαρίσουν (λες με τον Ματεράτσι, να γίνει ακόμα πιό δραματική η φάση που σκέπτομαι?) και μετά θα κάτσουν πίσω ώστε να δείχνουμε εμείς ότι πιέζουμε κι αυτοί ότι περιμένουν τα πέναλτι. Τότε, την ώρα που θα παίζεται η μπάλα μακριά, θα έρθει και θα μου τραβήξει τη φανέλα. Εγώ, θα του απαντήσω με καμμία απ' τις συνηθισμένες μου παπαριές και θα απαντήσει με χοντρά μπινελίκια. Θα κάνω ότι έφυγα, αλλά μετά θα γυρίσω και θα του αστράψω μια κλωτσιά....όχι......μπουνιά.......ούτε......αγκωνιά......ρε γμτ δε μού'ρχεται........ωπ! το βρήκα! κουτουλιά! Αυτό είναι. Ο Ματεράτσι είναι το διαβατήριο μου για την αιωνιότητα!"

Ο Ζιντάν αρχίζει και ηρεμεί κάπως. Πηγαίνει, σηκώνει την κοπέλα και τη βάζει στο κρεβάτι στα 4, ώστε να βλέπει το όνομα Ματεράτσι. Το πλάνο σβήνει καθώς ακούγεται η κραυγή της κορύφωσης του Ζιντάν : "ΜΑΤΕΡΑΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙ"[/quote']

xexexexe kalo :) sunexise please :P ...ti ginetai meta tin koutoulia? pws niwthei ..ti skeftetai?? sta apodutiria monos tou meta? lol.

Δημοσ.

Καλάααα ... στα πέναλτυ πέφτουν τα μεγαλύτερα στησίματα. Που να το καταλάβει ο άμοιρος στοιχηματίας πως τον κοροιδεύουν κάτω απο τα μάτια του. Αν αυτό με τον Ayala ήταν πέναλντυ... τότε καλύτερα ο τύπος να αρχίσει να σκέφτεται το ερασιτεχνικό....Όμως Έκανε μπάμ πως επρόκειτο για στήσιμο του ματς. Γιατί η Γερμανία με τόσους χορηγούς , καμπάνιες , event δεν θα μπορούσε να εγκαταλείψει τόσο νωρίς. Είναι καθαρά θέμα marketing , πωλήσεων και μεγαλοστελεχών. Και γενικά στα κύπελλα εκεί που πέφτει η μεγαλύτερη θεαματικότητα ... επενδύουν πολλά και προς όφελος των επενδύσεων , τα ματς είναι προαποφασιμένα.

Δημοσ.
Καλάααα ... στα πέναλτυ πέφτουν τα μεγαλύτερα στησίματα. Που να το καταλάβει ο άμοιρος στοιχηματίας πως τον κοροιδεύουν κάτω απο τα μάτια του. Αν αυτό με τον Ayala ήταν πέναλντυ... τότε καλύτερα ο τύπος να αρχίσει να σκέφτεται το ερασιτεχνικό....Όμως Έκανε μπάμ πως επρόκειτο για στήσιμο του ματς. Γιατί η Γερμανία με τόσους χορηγούς , καμπάνιες , event δεν θα μπορούσε να εγκαταλείψει τόσο νωρίς. Είναι καθαρά θέμα marketing , πωλήσεων και μεγαλοστελεχών. Και γενικά στα κύπελλα εκεί που πέφτει η μεγαλύτερη θεαματικότητα ... επενδύουν πολλά και προς όφελος των επενδύσεων , τα ματς είναι προαποφασιμένα.

αν δεχεσαι οτι ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ γεγονοτα, ειναι ΤΟΣΟ στημενα, που ΟΛΟΚΛΗΡΗ αργεντινη, καθεται να στηθει κ να χασει,με παικτες που κερδιζουν εκατομμυρια ευρω το χρονο,τοτε συγγνωμη,αλλα γιατι παρακολουθεις αθλητικα γεγονοτα???

(δε μου αρεσουν οι μηδενιστικες αποψεις,ολα ειναι στημενα,τα παντα ελεγχονται,κλπ...σορρυ)!

Δημοσ.

όχι κοίτα δεν είμαι μηδενιστής, δεν λέω όλα στήνονται και τα λοιπά, αλλά αναφέρω το γεγονός πως όταν υπάρχει μεγάλη τηλεθέαση όπως στο παγκόσμιο κύπελλο, δε πα να παίρνει 10 εκ. ευρώ το game , το παιχνίδι θα προαποφασιστεί διότι παίζουν τρις εκατ. απο παράγοντες,χορηγούς και διάφορους παρελκόμενους.

Δεν είναι ολόκληρη Αργεντινή.... είναι ολόκληροι οι παράγοντες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και σε κάποια ακρούλα βρίσκεται και η Αργεντινή. Γιατί τι είναι η ομάδα? Πιόνι είναι. Οδηγίες παίρνει! Δεν πιστεύω να διαφωνείς... Και όταν παίρνει οδηγίες τότε όλα είναι πιθανά και πιστεύω πως το παγκόσμιο κύπελλο σκιαγραφήθηκε με στήσιμο. Άποψη μου βέβαια... :)

Δημοσ.

Γεια σας.Να πω κι εγώ τη γνωμη μου???Η Αργεντινή έπαιξε καλή μπάλα και δε νομίζω να έπαιζε ποτέ σε στημένο ματς. Και γενικά δε νομίζω να ήταν στημένο το φετινό μουντιάλ και ήταν και αρκετά καλό.

Δημοσ.
Γεια σας.Να πω κι εγώ τη γνωμη μου???Η Αργεντινή έπαιξε καλή μπάλα και δε νομίζω να έπαιζε ποτέ σε στημένο ματς. Και γενικά δε νομίζω να ήταν στημένο το φετινό μουντιάλ και ήταν και αρκετά καλό.

Προφανώς θα είσαι πολύ μικρός σε ηλικία για να λες ότι ήταν αρκετά καλό το μουντιάλ...

Άποψη μου είναι ότι ήταν από τα χειρότερα που έχουν διεξαχθεί...

Άμυνα, άμυνα, άμυνα...

Μ' άρεσε που έλεγαν για την Ελλάδα ότι έπαιζε φουλ άμυνα...Χαχαχαχαχαχαχαχαχ

Τους είδαμε στο μουντιάλ...

Δημοσ.

Είμαι 29,όχι και πολύ μικρός θα έλεγα....Γιατί ήταν κακό???Εμένα μου άρεσε.Οι ομάδες έπαιξαν τακτική και συστηματικό παιχνίδι.Από την άμυνα ξεκινάει το παιχνίδι...Εσύ τι εννοείς,ότι δεν είχε γρήγορα ματς??Άν θυμάμαι καλά υπήρχαν και τέτοια,όπως το Γερμανία-Ιταλία και ο τελικός....

Δημοσ.

ΧΑΧΑΑΧ blueviper καλο.

Αν και εγω δεν εννοουσα οτι τα ειχε μηχανευθει ολα απο πριν,αλλα το οτι ειχε σε ολη τη διαρκεια του αγωνα το νου του οτι ειναι το τελευταιο του ματς και θα πει αντιο.

Θες να συμφωνησουμε κατ αρχας οτι ηταν υπερβολικος σχεδον σε ολες του τις φασεις που ανεφερα?

Κατα τα αλλα respect για το αρθρο.

Δημοσ.

Μαγκες το mundial ηταν απλως καλο χωρις ομως κατι το εκπληκτικο.

Σιγουρα καλλιτερο απο του 94 και του 02.

Σιγουρα!!

Σε αυτους που δεν θα αρεσε τουτο θα ειναι στους Βραζινοφιλους και στους Αργεντινοφιλους.

Καλα εσυ που λες οτι ηταν στημμενα και τα πεναλντυ εισαι χειροτερος απο εμενα....

Ποιον ευνοησε λοιπον τελικα το Μουντιαλ?Μηπως τη Γερμανια? Η την Ιταλια?

Η τη Γαλλια?

Συμφωνω.Παμε παρακατω

Ας μη ξεχναμε βεβαια και το χερι του μαραντονα και το πεναλντυ των γερμανων το 1990 και πολλα αλλα σε αυτα τα τρομερα μουντιαλ.

Για εμενα πολυ καλο μουντιαλ που τωρα κλασσικα το χλευαζουμε αλλα μετα την επομενη και τη μεθεπομενη τετραετια θα λεμε "τι χαλια μουντιαλ αυτο" του 2006 ηταν πολυ καλλιτερο" κτλ κτλ εκτος και αν βεβαια εισαι αργεντινη η βραζιλια οποτε ασε εμας να γουσταρουμε και εσυ κατσε κλαψε για την μπαλαρα που επεξε ο μυρωδιας Σοριν και τον εκοψε ο Μπλατερ με τη διαιτησια του....

Δημοσ.

Απλά καλό, με αγωνία σε όλα σχεδόν τα ματς λόγω των μικρών σκορ, χωρίς πολλές θεαματικές φάσεις, αποκρούσεις κλπ. Που ενώ ξεκίνησε με πολλά γκολ κατέληξε στο "1-0" κι αμαν αμαν. Τάση δυστυχώς που μας έδειξε ότι προσέχουμε σα το διάολο την άμυνα , δεν ρισκάρουμε ιδιαίτερα και μπροστά ότι βγει...

Δημοσ.

Τουλάχιστον η Αργεντινή και η Ισπανία έριξαν από 6 και 4 αντίστοιχα σε Σερβία και Ουκρανία.Εκεί ευχαριστηθήκαμε γκολ,συμφωνείτε?:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...