Greg7vas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Τα εχω διαβασει ολα,απλα επειδη ημουν διακοπες τα γραφω τωρα. Δεν περιμενω απαντησεις ουτε θελω να λογοφερω με κανεναν. Απλα ακουγα τωρα τον ηλιθιο τον ελευθερατο στο sport-fm. Αυτον ντε με iq ενδιαμεσο πατζαριου και μπαμπουνινου και μου ψιλοανεβηκε η πιεση να τα πω καπου εκτος της παρεας μου
Greg7vas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 αγορι μου εισαι μεγαλος επιστημονας.ευγε μυημενε μου εσυ. Ευγε και σε εσενα κοινε θνητε που προσφερεις απλοχερα το σεβασμο σου στο πελωριο προσωπο μου.... Ετσι ειναι ο τροπος που εκφραζομαι ρε. Χεχε
EKTELESTES Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Και εμενα μου εχει σηκωθει ειναι η αληθεια. Σωπα μορε το σκαφτουλι... Και εγώ στο 7Χ7 τό 'χω κάνει δέκα φορές . Και κάτι άλλοι πιο μάγκες από 'μένα τό 'χουν κάνει είκοσι (βλέπε Τότι) για να μην ξαναπώ για τον Πανένκα. Οσο για το πεναλντυ οταν βρισκεσε στο 5ο λεπτο του τελικου του Παγκοσμιου Κυπελλου σε πεναλντυ μαιμου και ειναι το τελευταιο παιχνιδι της ζωης σου ναι φιλε το κανεις "εκκεντρικο" για μεινεις στην ιστορια. Αμα επροκειτο για το τελευταιο πεναλντι στη διαδικασια των πεναλντις στο τελος τοτε οκ θα το εριχνε σε μια γωνια να το σιγουρεψει. Ελπίζω στο συγκεκριμένο 7χ7 να ήταν κανονικά τέρματα για να πιάσει σκάψιμο. Γιατί αν ήταν τα κλασσικά μικρά τέρματα που έχουν πολλοί ακόμα κ σε 8χ8, απο τα 10 που ριξες κ τα 10 θα τα πιασε :mrgreen: Στο συγκεκριμένο πέναλτυ που έριξε ο Ζιντάν, ήταν γκάφα του, είμαι σίγουρος οτι ανακουφίστηκε τρελά μόλις είδε οτι μπήκε τελικά η μπάλα. Κακή εκτέλεση. ( Ο Ουκρανός πιτσιρικάς είχε κάνει σούπερ εκτέλεση όμως )
john1987 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Greg7vas σεβαστη η αποψη σου,αλλα την θεωρω παρατραβηγμενη,βεβαια δεν μπορω να αποκλεισω την πιθανοτητα να ισχυουν καποια απο αυτα που λες... 1)Καταρχας,δεν το κανουμε ολοι το "σκαψιμο",και θελει καποια τεχνη,οχι μονο να το στειλεις καπως δυνατα (μην και το πιασει το τερμα και γινεις ρεζιλι),αλλα και καταλαβεις/ψαρωσεις τον τερματοφυλακα για το που θα πεσει...Βασικα,οτι πενατι εχω χτυπησει γενικα,ποτε δεν το εκανα,γιατι πολυ απλα οταν παιζουμε 5χ5 ή 11χ11 ξερω γω,δεν διαλεγει ποτε το τερμα γωνια ακριβως,αλλα περιμενει κιολας...Φυσικα,για μενα το εκτελεσε αψογα,και επισης ηξερε οτι ο Μπουφον θα πεσει σε γωνια,και ειχε και την απαραιτητη αυτοπεποιθηση...("θρασος" αν θες,γιατι ειχε και Μπουφον απεναντι)Δεν πιστευω οτι σε τελικο,θα ρισκαρε να το χασει ενω στα πεναλτι θα βαρουσε κανονικα,αυτο δεν ειναι λογικη,ενα πεναλτι στο 5 μπορει να κρινει τον αγωνα ανετα... 2)Αυτο με τον ωμο που ειπες ειναι ανακριβες.Σιγα μην ειχε παθει εξαρθρωση (μ@@@@@ς ελεγαν οι εκφωνητες),ελεος,δε θα μπορουσε να κουνηθει...Αποκλειω εδω το ενδεχομενο να επαιζε θεατρο παντως,φαινοταν οτι δεν μπορουσε να παιξει καλα,αλλιως αν επαιζε θεατρο θα ξεσκιζοτανε,θα πεταγε ενα γκολ και μετα θα επεφτε κατω απο τον πονο κ καλα... 3)Τελος,θεωρω οτι η τελευταια ενεργεια δεδομενης της εντασης/κουρασης/τραυματισμου/συναισθηματικης φορτισης/ εγινε εν βρασμω ψυχης.. 4)Με το Μπουφον αυτο που λες δεν το ειχα προσεξει..Προσεξα οτι κατι λεγανε λιγο πριν την αποβολη κ ο Ζινταν φαινοταν πολυ κλαμενος. ΥΓ:Ρε εκτελεστη,τι κακη εκτελεση?Απλα,πηγε λιγο πιο ψηλα απο οτι υπολογιζε νομιζω...Ομως ο τροπος που μπηκε το εκανε ακομα πιο απιαστο το πεναλτι...Παντως κακο πεναλτι δεν εχει βαρεσει ο Ζινταν απο οτι εχω δει...
akis401 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 1)Σωπα καημενε.Ολοι οι τερματοφυλακες διαλεγουν μια γωνια και πεφτουν.Συγκλονιστικο!! Καλά θα κάνεις να μην είσαι ειρωνικός , μπήκες σε ένα τοπικ και είπες την άποψή σου και την αντέκρουσα(αν δεν ήθελες να τα έγραφες σε χαρτί σπιτάκι σου και να τα διάβαζες μόνος σου) Και δε διαλέγουν όλοι μια γωνιά και πέφτουν, είναι και κάποιοι που περιμένουν( Ρικάρντο παράδειγμα- Λέμαν) Αν μπορώ να διακρίνω κάτι στον Μπουφόν πολύ καλός τερματοφύλακας αλλά στα πέναλτι τίποτα ιδιαίτερο(ίσως κάνω και λάθος)
axe1979 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μεγάλος ντόρος τελικά με το σήριαλ Ζινεντίν Ζιντάν!! Μεγάλος παίκτης, ο κορυφαίος τα τελευταία 20 χρόνια για μένα, αλλά κάποιος πρέπει να πει στους ανθρώπους της FIFA ότι υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα από το τι είπε ο Ματεράτσι για την μαμά ή την αδερφή Ζιντάν!!! Και να αφήσουν αυτό το θέατρο του παραλόγου με τις απολογίες κτλ. Ποδόσφαιρο παίζουν, όχι τις κουμπάρες!! Εκτος και αν στο τέλος βγει απόφαση να βαζουν μικρόφωνα και στο γρασίδι για να ακούνε τι ειπώθηκε! Έλεος!!!
geovard Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Ετσι για να σου χαλασω την κομποστα κοιτα πως μπορει να μετατραπει παναπλα η παραπανω ανορθολογιστικη αποψη σου. Κατά τα άλλα ο Materazzi είπε ότι επειδή έχασε τη μητέρα του στα 15 του χρόνια δεν θα μπορούσε να βρίζει μανάδες γιατί λέει είναι ιερά πρόσωπα. Τελικά απ ότι δήλωσε ο ίδιος ο Ζιντάν δεν τον αποκάλεσε τρομοκράτη αλλά τού έβριζε ασύστολα μητέρα καί αδερφή.Τι ψευταράς! Πως ξερεις οτι ο ενας λεει αληθεια και οχι ο αλλος' date='απαντησε μου σοβαρα.[/quote'] Θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον η δική σου γνώμη γιά το ποιός λέει αλήθεια μιάς καί εσύ θέτεις το δίλημα πού σημαίνει ότι ξέρεις φαίνεται ποιός λέει αλήθεια. Σκέψου πόσα αντιφατικά έχει πεί μέχρι στιγμής ο Ιταλός.Τώρα ισχυρίζεται ότι ο Ζιντάν ήταν λέει ανέκαθεν το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα! Η ιστορία είναι πλέον φανερή.Ξεκινάει ο Ιταλός καί τραβολογά τον Γάλλο.Με δόση ειρωνείας ο Ζιντάν λέει στον άλλο ότι μετά τον αγώνα θα τού δώσει την φανέλα.Καί εδώ είναι τώρα το ερώτημα.Δεν αναλογίζεσαι τι ήταν αυτό το φοβερό πού εκστόμισε μετά ο Ιταλός ώστε να ανάψει τα νίτρα τού Γάλλου?Οι κινήσεις με τη σειρά αυτή καταγράφονται απ τις κάμερες.
Greg7vas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Ελπίζω στο συγκεκριμένο 7χ7 να ήταν κανονικά τέρματα για να πιάσει σκάψιμο. Γιατί αν ήταν τα κλασσικά μικρά τέρματα που έχουν πολλοί ακόμα κ σε 8χ8' date=' απο τα 10 που ριξες κ τα 10 θα τα πιασε :mrgreen: Στο συγκεκριμένο πέναλτυ που έριξε ο Ζιντάν, ήταν γκάφα του, είμαι σίγουρος οτι ανακουφίστηκε τρελά μόλις είδε οτι μπήκε τελικά η μπάλα. Κακή εκτέλεση. ( Ο Ουκρανός πιτσιρικάς είχε κάνει σούπερ εκτέλεση όμως ) [/quote'] Στο 7χ7 επειδη πεφτουν οι τερματοφυλακες (για εφε πιο πολυ) "Kαι καλα" κανουμε πως θα βαρεσουμε δυνατα και το "σκαβουμε".4 στα 10 μπαινουν αρκει να μη ξερει ο αλλος οτι το κανεις συνεχεια. Αμα ηξερε οτι πεφτει ο μπουφον θα την εριχνε στο κεντρο αλα Στρατος Αποστολακης. Ηθελε να το κανει ετσι. Ασε που του πηγε το σκατο στη καλτσα.Θυμαμαι πως πανηγυριζε τα γκολ του απο τη Βραζιλια το 98(που ανεβαινε πινακιδες φιλαγε φανελες και τα σχετικα) ως και φετος με τη ισπανια που εκανε σαν τρελος.Με την Ιταλια ειχε ενα υφος του τυπου "Ωχ θελουλη μου ευτυχως που μπηκε" .Ειχε συνεχεια στο νου του το τελευταιο αντιο απο το ποδοσφαιρο.
Greg7vas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Καλά θα κάνεις να μην είσαι ειρωνικός , μπήκες σε ένα τοπικ και είπες την άποψή σου και την αντέκρουσα(αν δεν ήθελες να τα έγραφες σε χαρτί σπιτάκι σου και να τα διάβαζες μόνος σου) Και δε διαλέγουν όλοι μια γωνιά και πέφτουν, είναι και κάποιοι που περιμένουν( Ρικάρντο παράδειγμα- Λέμαν) Αν μπορώ να διακρίνω κάτι στον Μπουφόν πολύ καλός τερματοφύλακας αλλά στα πέναλτι τίποτα ιδιαίτερο(ίσως κάνω και λάθος) Α καλα,οκ,εγινε,καταλαβα. Το ξερω οτι υπαρχουν κάποιοι που αντιλαμβάνονται το διάλογο ως μια μια μορφή γλυκανάλατης "ομοφωνίας" και "ομοιομορφίας" χαρακτηριστικό της εποχής της ημιμάθειας και των "δημοκρατικών" αφορισμών αλλα μου φαινετε καποιοι την εχουν δει πολυ οξυθυμοι και πολυ "Ζινταν" του ιντερνετ. Φιλε ανταλλαγη αποψεων γινεται και ο καθενας εκφραζεται με τον τροπο του και χρησιμοποιει στο γραπτο λογο υφος και εκφρασεις για να δωσει εμφαση σε αυτα που λεει,χωρις να εννοει ή να υποννοει τιποτα,ειδικα οταν γραφει σε ενα φορουμ μεταξυ αγνωστων. Και για να τελειωνουμε απο ποτε θιγεσε οταν σου χαρακτηριζουν αποψεις? (που δεν στις χαρακτηρισα,αλλα ετσι για να λεμε) Ο Ρικαρντο και Λεμαν ειναι χαρακτηριστικα παραδειγματα τερματοφυλακων που διαλεγουν γωνια και πεφτουν ΠΑΝΤΑ.Μαλλον θα ηθελες να πεις οτι ο Μπουφον πεφτει πολυ νωριτερα απο τους αλλους ή κατι αλλο παρομοιο,παντως οχι οτι περιμενουν κιολας!Να μου ελεγες για τον Αμποντατσιερι η για τον Ντιντα να πω οκ,αυτοι κοιτανε καμια φορα που θα παει η μπαλα και μετα πεφτουν.Αν παει ψιλογωνια ειναι γκολ.Αν ομως παει μισο μετρο δεξια η αριστερα απο το κεντρο το πιανουν. Στα πεναλντυ ο Μπουφον ειναι ψιλοθλιβερος γιατι πριν καν ακουμπισει μπαλα ο εκτελεστης εχει πεταχτει στη γωνια του και ο αλλος τη στελνει απο την αλλη.Εν τω μεταξυ ειναι και αρκετα ψηλος οποτε δεν δικαιολογειται να πεφτει τοσο νωρις.
geovard Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Πάντως εάν εγώ ήμουν τώρα στις Μπραχάμες θα συνέχιζα τα τροπικά ποτά μου καί ουδόλως θα με ενδιέφερε το θέμα πού συζητάμε.
Greg7vas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 χαχα μολις χτες γυρισα απο διακοπες και μπορω να απολαμβανω πλεον ησυχος με τη συνειδηση μου το τροπικο καυσαεριο και το μαγευτικο ηλιοβασιλεμα εδω στις Μπραχαμες...
akis401 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Στα πεναλντυ ο Μπουφον ειναι ψιλοθλιβερος γιατι πριν καν ακουμπισει μπαλα ο εκτελεστης εχει πεταχτει στη γωνια του και ο αλλος τη στελνει απο την αλλη.Εν τω μεταξυ ειναι και αρκετα ψηλος οποτε δεν δικαιολογειται να πεφτει τοσο νωρις. Τον Ζινταν ποτέ δεν τον πήγαινα ιδιαίτερα, απλά μου άρεσε... Και μόνος σου το λες, αφού λοιπόν ξέρει ότι θα πέσει γιατί να μη την στείλει στο κέντρο που είναι και πιο σίγουρο? Και δεν θίχτηκα που έθιξες την άποψή μου, δικαίωμά σου...αλλά βρε αδερφέ ήσουν ειρωνικός λες κι εσύ είσαι και κανένας άλλος. Άσε που είπες και Μ@@@@@α ότι ο Λέμαν διαλέγει γωνία, Ο Λέμαν περιμένει μέχρι το προτελευταίο βήμα πριν την εκτέλεση, για πρόσεξέ το και θα δεις....Τέλος πάντων , μπήκες αράδιασες ένα κατεβατό(προσωπική άποψη, δεν έχω διαβάσει πιο φαντασιόπληκτο σενάριο- και περισσότερες χαζομάρες σε κείμενο) την είπες σε κάποιους που σε αντέκρουσαν και τελείωσε η ιστορία.
Greg7vas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Για τον Λεμαν ακουγεται οτι φετος στο μουντιαλ ειχε δουλεψει πολυ μαζι με τους προπονητες στα πεναλντυ και πριν απο καθε αγωνα απο τα νοκ αουτ και μετα ηξερε πως περιπου βαρανε πεναλντυ οι παιχτες της αντιπαλης ομαδας (απο τα βιντεο κτλ) Καπου στο ραδιο ακουσα οτι ειδικα για το πεναλντυ του αγιαλα που αποκρουσε ειχε παρει ειδικη εντολη να πεσει τελευταια στιγμη στην αριστερη του γωνια(εκει νομιζω) αφου ηταν ο μονος παικτης που απο τα βιντεο ,φαινοταν ξεκαθαρα οτι τα εριχνε παντα εκει(και καλα με τη σταση του σωματος τους ψαρωνε να πεφτουν απο την αλλη). Επομενως λοιπον επεφτε τελευταια στιγμη γιατι γνωριζε απο πριν που θα επεφτε και δεν διαλεγε τελευταια στιγμη γωνια απο το βλεμμα του εκτελεστη για να τον ψαρωσει.
laokratwr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Ευγε και σε εσενα κοινε θνητε που προσφερεις απλοχερα το σεβασμο σου στο πελωριο προσωπο μου.... Ετσι ειναι ο τροπος που εκφραζομαι ρε. Χεχε μωρε ο τροπος που εκφραζεσαι μια χαρα ειναι...μπαρουφες να μην πεταγες του στυλ την τσιμπησε την αποβολη επιτηδες ο ζινταν..μου πεσαν τα σαγονια απ τα γελια.
utistas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 @ Greg7vas Μόλις διάβασα την ιστορία σου έμεινα κάγκελο... Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχει τόση φαντασία... Περιμένω με ανυπομονησία να ακούσω τις απόψεις σου και στο champions league και στο ελληνικό πρωτάθλημα... Αλλά επειδή δεν "κρατιέμαι" θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι... ποια είναι η γνώμη σου για το επίπεδο της διαιτησίας στο μουντιάλ και αν ευνόησε κάποια ομάδα και ποια; Αυτά...και φιλικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.