nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 "Τον γνωρίζω αρκετά χρόνια, είναι μία φοβερή προσωπικότητα, γνωρίζω τον τρόπο ζωής του, τη σεμνότητά του και την αγάπη του για την οικογένειά του. Το να τον βλέπω να αντιδρά κατ'αυτόν τον τρόπο με στεναχώρησε, τόσο για τον ίδιο όσο και για την όλη λογική του "ευ αγωνίζεσθαι". Μα γιατί τον στενοχώρησε ο "κακομοίρης" ο Ζιντάν τον Μπλάτερ???Τι έκανε ο άνθρωπος??μια κουτουλίτσα έδωσε.σιγά το πράγμα.... ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ CANAVARO ΡΕΕΕΕΕ!!! Α αλήθεια τι είναι αυτό το "ευ αγωνίζεσθαι" που λέει ο ποιητής Μπλάτερ???Απαγορεύει να βαράμε κεφαλιές στους αντιπάλους?Πωπω δεν το ξερα....
blueviper Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μπα...ο Καρατεράτσι έπρεπε να το πάρει, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης του φίλαθλου κόσμου για τις υπέροχες μουντιαλικές στιγμές που του πρόσφερε και τη συνολική ποδοσφαιρική του αξία, όπως καταγράφτηκε σε ταινίες σαν τις "Γυαλιά Καρφιά στην Άπω Ανατολή", "Kill Bill", "Το Παιχνίδι του Θανάτου" κα.
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μπα...ο Καρατεράτσι έπρεπε να το πάρει, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης του φίλαθλου κόσμου για τις υπέροχες μουντιαλικές στιγμές που του πρόσφερε και τη συνολική ποδοσφαιρική του αξία, όπως καταγράφτηκε σε ταινίες σαν τις "Γυαλιά Καρφιά στην Άπω Ανατολή", "Kill Bill", "Το Παιχνίδι του Θανάτου" κα. Είναι και ηθοποιός ο Ματεράτσι με το ψευδώνυμο Καρατεράτσι????Δεν το ξερα.... Να σου πω την αλήθεια στο kill bill κάπου τον πήρε το μάτι μου... :mrgreen: :mrgreen:
Kandinsky Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ομολογώ πάντως ότι το φόρουμ διεκδικεί παγκόσμια πρωτοτυπία : Πρώτη φορά βλέπω να μπαίνει σφήνα ένα θέμα μέσα σε τόσα άλλα και αναφέρομαι φυσικά στο 5Χ5. Ακόμη περισσότερη πλάκα έχει το γεγονός ότι ενώ φωνασκούμε να κλείσει το τόπικ του World Cup επειδή "γλύστρισε" προς τον Ζιντάνη καθώς και το παρών (για άγνωστους λόγους που μόνον οι ποιητές των ανάλογων ποστ γνωρίζουν), έχουμε ανακατέψει και μπασταρδέψει όλα τα ποδοσφαιρικά θέματα προσπαθώντας να πάμε τη συζήτηση προς το συγκεκριμένο. Ρε παιδιά μην κουράζεστε. Όποιος θέλει να έρθει, θα μπει στο θεματάκι και θα δηλώσει συμμετοχή. Συντηρήστε το όσο θέλετε να το βλέπουμε αλλά μη μας κάνετε μάθημα για off topic κλπ όταν κάθε 3 ποστ σας το ένα είναι (δώρο προφανώς) για το 5Χ5.
EKTELESTES Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 http://www.youtube.com/watch?v=js0vOgjBfD8 Make it ( do it ) Like Zidane. Ενα βιντεάκι που βρήκα ψάχνοντας γκολ απο παλιά μουντιάλ ( φάτσα κάρτα το χουν ) Zidane Saves Materazzi from a sniper !! :lol: έχει γίνει χαμός σε όλο το Νετ.
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 http://www.youtube.com/watch?v=js0vOgjBfD8 Make it ( do it ) Like Zidane. Ενα βιντεάκι που βρήκα ψάχνοντας γκολ απο παλιά μουντιάλ ( φάτσα κάρτα το χουν ) Zidane Saves Materazzi from a sniper !! :lol: έχει γίνει χαμός σε όλο το Νετ. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Πολύ γέλιο.....
akis401 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Συγνώμη , μάλλον δεν έχω γούστο για να γελάσω εγώ...το γέλιο δλδ που είναι? Που 4-5 στο δρόμο βαράει ο ένας κεφαλίες αλα Ζιντάν στον άλλον? Αστείο ίσως αλλά όχι και να πέσεις κάτω από το γέλιο. Μάλλον μόνο φιλοιταλοί σκάνε στα γέλια....
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Απλά είναι αστείο ρε!!!Τι λες τώρα εσύ για φιλοΙταλούς και σαχλαμάρες??:-? :-?
akis401 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Γούστα είναι αυτά φίλε και πως αντιλαμβάνεται κανείς το χιούρορ...το είπα και πιο πάνω αν πρόσεξες, προφανώς δεν έχω
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Γούστα είναι αυτά φίλε και πως αντιλαμβάνεται κανείς το χιούρορ...το είπα και πιο πάνω αν πρόσεξες, προφανώς δεν έχω Εγώ έχω γι'άυτό το βρήκα αστείο.... :mrgreen:
aliaser Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Συγνώμη , μάλλον δεν έχω γούστο για να γελάσω εγώ...το γέλιο δλδ που είναι? Που 4-5 στο δρόμο βαράει ο ένας κεφαλίες αλα Ζιντάν στον άλλον? Αστείο ίσως αλλά όχι και να πέσεις κάτω από το γέλιο. Μάλλον μόνο φιλοιταλοί σκάνε στα γέλια.... φίλε όχι μάλλον αλλά σίγουρα δεν έχεις γούστο. Εδώ γελάει μέχρι και ο nontas ο χαχας . Έκανε μόδα ο ζιντάν .
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Aliaser κλείδωσαν το άλλο και ήρθες εδώ???Πάμε για νέο κλείδωμα.... Αλλά ήθελα να ήξερα γιατί δε σου ρίχουν ένα ban αντί να κλειδώνουν τα topics....
aliaser Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Aliaser κλείδωσαν το άλλο και ήρθες εδώ???Πάμε για νέο κλείδωμα....Αλλά ήθελα να ήξερα γιατί δε σου ρίχουν ένα ban αντί να κλειδώνουν τα topics.... γιατί είπα οτι θα είμαι καλό παιδί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.