Xvipes Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 nontasg chill ρε m8.εδώ και τόσες σελίδες μας λες να μην κάνουμε κλπ κλπ.οκ δεκτή η γνώμη σου αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου... σε αυτόν που με ρώτησε αν έχω κάνει απο το ίδιο χόρτο κάθε φορά.έχω δοκιμάσει και ελληνικό και αλβανικό και κρητικό(ελληνικό vs κρητικού? lol) αλλά μετά τα 15 λεπτά που μέχρι τότε είναι τέλειο(κολλημένο χαμόγελο και με την παραμικρή μλκια γελάς)αρχίζει και με ρίχνει σε σημείο που δεν μου είναι ευχάριστο... δεν έχω σκοπό να συνεχίσω να κάνω γιατί πολυ απλά δεν μου αρέσει,απλά η απορεία μου είναι γιατί σε όλους τους άλλους αρέσει... δεν είμαι κανένα πρεζάκι και pls μην με αντιμετωπίζετε σαν να είμαι.. (βλ. nontasg)απλά είχα μια απορεία και παρόλο που στην ελλάδα στιγματίζεσε αν ξέρουν ότι είσαι χρήστης εγώ είπα να αναφέρω ότι έχω κάνει μπας και λύσω την απορεία μου,ελπίζοντας να μην στιγματιστώ στο φόρουμ... και κάτι λαστ.δεν θυμάμαι ποιος το είχε πει,αλλά έλεγε: άμα οι άνθρωποι μιλούσαν μόνο για πράγματα τα οποία πραγματικά γνωρίζαν τότε θα υπήρχε ΣΙΩΠΗ
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μωρέ εγώ φταίω που μιλάω.....Εγώ για καλό τα λέω αυτά που λέω...τώρα απο κει και πέρα όποιος θέλει τα ακούει...
aliaser Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ναι αλλά είσαι και δυνατός στο να τη σπας στον άλλο....Τέσπα,άντε γεια. This is one of my virtues
-nick- Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 lol.. και το αλκοολ κ το χορτο κ οι εκστασεις κ το LSD μπορει να αποβουν θετικα για ατομα με καταλληλη χρηση [ μην λιθοβολειτε] aliaser,sorry δεν σε πιστευω οτι ξερεις εξυπνα κιολας ατομα που επιναν εναν μπαφο τη μερα και μετα απο εναν μηνα δεν ειχαν καθολου αντανακλαστικα, δεν ξεραν ποιο ηταν , δεν θυμοντουσαν τι ειχαν κανει την προηγουμενη μερα κλπ.. υπερβαλλεις. εχω απειρα αντι-παραδειγματα ακομα κ παλικαριων που δεν ηταν κ ιδιαιτερα εξυπνα.. κ οπως απεδειχθη κ στην ερευνα που παρεθεσα παραπανω το οποιο 'καψιμο' ειναι παροδικο... Αν υποθεσουμε οτι καποιος πινει π.χ 1 μπαφο την μερα για ενα μηνα σερι, μεσα σε 1 -2 βδομαδες το πολυ εχει επανελθει πληρως το μυαλο του. Οπως κ το αλλο που λες οτι γνωριζες παλικαρια που γιναν επιθετικα.. Χλωμο ακουγεται, σχεδον ολοι οταν πινουν μαυρο ηρεμουν.. και κάτι λαστ.δεν θυμάμαι ποιος το είχε πει,αλλά έλεγε: άμα οι άνθρωποι μιλούσαν μόνο για πράγματα τα οποία πραγματικά γνωρίζαν τότε θα υπήρχε ΣΙΩΠΗ Εγραψε... Xvipes, σχετικα με την απορια σου : 1)Kαπνιζεις κανονικα τσιγαρα?? 2)Σε καποιους, ειδικα στην αρχη, φερνει υπνηλια κλπ , τους 'ριχνει'... Σε αλλους απλα τους χαλαρωνει και διεγειρει τις αισθησεις, αφη/ακοη/γευση κλπ , καθως και αυξημενη εκτιμηση της μουσικης, φυσικα φυσικα... nontasg, ολοι για καλο λεμε οτι λεμε, δε νομιζω και ελπιζω κανενας να μην θελει το κακο καποιου αλλου εδω μεσα..
aliaser Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 δεν είμαι κανένα πρεζάκι και pls μην με αντιμετωπίζετε σαν να είμαι.. (βλ. nontasg) και οι τρελοί ποτέ δεν παραδέχονται οτί είναι τρελοί. Ο nontas μου στειλε pm " καλά πολύ πρεζάκι ο Xvipes κοίτα τι γράφει χαχα"
-nick- Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 τα πρεζακια παραδεχονται οτι ειναι πρεζακια ομως.
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ο nontas μου στειλε pm " καλά πολύ πρεζάκι ο Xvipes κοίτα τι γράφει χαχα" Μπορείς να μη λες ψέμματα ρε μεγάλε???Ουδέποτε σου έστειλα pm....Κόψε το μιν@ρισμ@ πια....:evil: :evil:
-nick- Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 nontasg ειναι φανερο οτι λεει ψεμματα μην ασχολεισαι .. Απλα του αρεσει να τσιγκλαει.. i think...
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 nick['']Απλα του αρεσει να τσιγκλαει.. i think... Εμ δεν κάνει και τίποτα άλλο όλη τη μέρα......:evil: :evil: :evil:
Xvipes Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 nick[']lol.. Xvipes' date=' σχετικα με την απορια σου : 1)Kαπνιζεις κανονικα τσιγαρα?? 2)Σε καποιους, ειδικα στην αρχη, φερνει υπνηλια κλπ , τους 'ριχνει'... Σε αλλους απλα τους χαλαρωνει και διεγειρει τις αισθησεις, αφη/ακοη/γευση κλπ , καθως και αυξημενη εκτιμηση της μουσικης, φυσικα φυσικα... nontasg, ολοι για καλο λεμε οτι λεμε, δε νομιζω και ελπιζω κανενας να μην θελει το κακο καποιου αλλου εδω μεσα.. [/quote'] ναι καπνίζω κανονικά τσιγάρα.μάλλον είμαι στην πρώτη κατηγορία υπνηλίας και με ρίχνει .ααα και για την αυξημενη εκτιμηση της μουσικης, το είχα πάθει και αυτό μια φορά που είχα κάνει ένα "τσιγάρο"μου ερχόντουσαν τρελές ιδέες για να φτιάξω...μόνο που μετά με έριξε και δεν πρόλαβα να παω στο p.c να τις υλοποιήσω,αλλά πήγα στο κρεββάτι και ξεράθηκα αχχα aliaser εμένα μου έστειλε πμ ο paredwse και μου είπε"να τον αφήσω λίγο ακόμα ή να τον bannarw τώρα?" τι να του απαντήσω? spooker2 μυρίζει.. και ότι μυρίζει γυρίζει δεν λένε? :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Προς το παρον ο paredwse κλείδωσε ένα topic εξαιτίας του....Και απ'ό,τι βλέπω θα ακολουθήσουν κι άλλα...Την βρίσκει έτσι ο άνθρωπος τι να κάνουμε.... spoker2 δε λες τίποτα.... :mrgreen:
-nick- Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 xvipes βασικα εχει να κανει κ με την διαθεση σου... κ ενταξει οποιος κ να πινει αν πιει πολυ μετα απο καποια ωρα θα 'νταγκλαρει'.. γενικα φερνει λιγο/πολυ υπνηλια , ειναι αντι-insomnia...
-nick- Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Σίγουρα' date='καμμία σχέση!!!Έλα όμως που το αλκοόλ είναι απολύτως νόμιμο!!!Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί...???[/quote'] Επειδη ειναι τοσο διαδεδομενη η χρηση του και τοσα πολλα πλεον τα κερδη που μια απαγορευση του .. Ενα διαστημα, την περιοδο της ποτοαπαγορευσης στην αμερικη, η μαριχουανα ηταν νομιμη.. μετα, εγινε νομιμο το αλκοολ κ απαγορευτηκε η μαριχουανα, ενας σημαντικος λογος για αυτο ηταν οτι το εμποριο/καλλιεργεια κλπ ηταν στα χερια μεξικανων κ νεγρων, και αναπτυχθηκε κ απιστευτα τρομακτικη προπαγανδα εναντιουν του φυτου της κανναβης[reefer madness, ακομα κ ψευτικες ειδησεις του στυλ 'Εφηβος καπνιζει τσιγαρο μαριχουνας κ τσεκουριαζει τους γονεις του', 'μαυρος πινει μαριχουανα κ βιαζει τους παντες' κλπ κλπ (σοβαρα) ] Kαι τωρα μου'ρθε κ κατι αλλο.. ::.;: Ακομα, σκηνικο στο αμστερνταμ : Περπαταει ενας τυπος στο δρομο με ενα κουτι μπυρα στο ενα χερι κ ενα μπαφο στο αλλο, τον βλεπει ο αστυνομος και του ζηταει ευγενικα να χυσει την μπυρα του στον καδο .. Για τον μπαφο δεν του μιλησε καν... heh
aliaser Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Εμ δεν κάνει και τίποτα άλλο όλη τη μέρα......:evil: :evil: :evil: σταματάω για σήμερα αρκετά γελάσαμε. Αύριο πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.