Προς το περιεχόμενο

Διαχωρισμός μαλακών και σκληρών ναρκωτικών

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 296
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειναι λιγο γελιοι οι νομοι.

τι ειναι ναρκωτικο; μια ουσια που εθιζει;

ε τοτε το αλκοολ και τοτ σιγαρο γιατι ειναι νομιμα;

το χορτο δημιουργει προβληματα;

Και το αλκοολ δε βλαπτει τρομερα το συκωτι;

Δημοσ.
ειναι λιγο γελιοι οι νομοι.

τι ειναι ναρκωτικο; μια ουσια που εθιζει;

ε τοτε το αλκοολ και τοτ σιγαρο γιατι ειναι νομιμα;

Όλα αυτά που αναφέρεις καταστροφικά είναι.....Η ύπαρξή τους μόνο κακό προκαλεί στους ανθρώπους....

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Καλά' date=' αν το πάρουμε από θέμα επικινδυνότητας, δεν συγκρίνονται καν.

Πόσοι έχουν πεθάνει από υπερβολική κατανάλωση ινδικής κάνναβης; 0

Πόσοι έχουν πεθάνει από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ (εξαιρουμένων των αυτοκινητικών ατυχημάτων που γίνονται [u']λόγω[/u] αλκοόλ) ; Αμέτρητοι.

Δημοσ.

Σίγουρα,καμμία σχέση!!!

Έλα όμως που το αλκοόλ είναι απολύτως νόμιμο!!!Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί...???:confused:

Δημοσ.
Σίγουρα' date='καμμία σχέση!!!

Έλα όμως που το αλκοόλ είναι απολύτως νόμιμο!!!Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί...???:confused:[/quote']

Έλα ρε παιδιά ffs δηλαδή συγκρίνουμε το οινόπνευμα με το χόρτο? Άμα πίνεις ένα ποτήρι κρασί το συκώτι δεν θα πάθει τίποτα. Άμα σκας εναν μπαφο κάθε μέρα σε ένα μήνα δεν θα θυμάσαι ποιος είσαι, που ήσουν πριν ένα μήνα, τα αντανακλαστικά σου θα είναι για το πεός και το μυαλό θα παιρνει μια στροφή την ώρα. Αυτά δεν τα λέω έτσι για να περάσει η ώρα. Είχα πολλούς στην παρέα που χαθηκαν στον χωροχρόνο μόνο με μπάφους και ηταν έξυπνα παιδιά

Δημοσ.
Έλα ρε παιδιά ffs δηλαδή συγκρίνουμε το οινόπνευμα με το χόρτο? Άμα πίνεις ένα ποτήρι κρασί το συκώτι δεν θα πάθει τίποτα. Άμα σκας εναν μπαφο κάθε μέρα σε ένα μήνα δεν θα θυμάσαι ποιος είσαι, που ήσουν πριν ένα μήνα, τα αντανακλαστικά σου θα είναι για το πεός και το μυαλό θα παιρνει μια στροφή την ώρα. Αυτά δεν τα λέω έτσι για να περάσει η ώρα. Είχα πολλούς στην παρέα που χαθηκαν στον χωροχρόνο μόνο με μπάφους και ηταν[/b'] έξυπνα παιδιά

Ελπίζω να μην τους ακολουθούσες.....

Δημοσ.
Ελπίζω να μην τους ακολουθούσες.....

είμαι πολύ δυνατός χαρακτήρας για να μπώ σε αυτά τα παιχνίδια που δεν με ενδιαφέρουν κιόλας.

Δημοσ.
Άμα πίνεις ένα ποτήρι κρασί το συκώτι δεν θα πάθει τίποτα. Άμα σκας εναν μπαφο κάθε μέρα σε ένα μήνα δεν θα θυμάσαι ποιος είσαι, που ήσουν πριν ένα μήνα, τα αντανακλαστικά σου θα είναι για το πεός και το μυαλό θα παιρνει μια στροφή την ώρα.

Δηλαδή όποιος καπνίζει χόρτο για ένα μήνα καταστράφηκε;

Μου φαίνετε ότι δεν έχεις κανέναν να καπνίζει γι'αυτό το λες. Ξέρω άτομα που καπνίζουν πάνω από 2 τσιγάρα την ημέρα για πάρα πολλά χρόνια και είναι εντελώς φυσιολογικά άτομα. Μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα, άλλο η χρήση ηρωίνης και άλλο χασις. Καμία σχέση.

Δημοσ.
είμαι πολύ δυνατός χαρακτήρας για να μπώ σε αυτά τα παιχνίδια που δεν με ενδιαφέρουν κιόλας.

Ναι αλλά είσαι και δυνατός στο να τη σπας στον άλλο....Τέσπα,άντε γεια.

Δημοσ.
Δηλαδή όποιος καπνίζει χόρτο για ένα μήνα καταστράφηκε;

Μου φαίνετε ότι δεν έχεις κανέναν να καπνίζει γι'αυτό το λες. Ξέρω άτομα που καπνίζουν πάνω από 2 τσιγάρα την ημέρα για πάρα πολλά χρόνια και είναι εντελώς φυσιολογικά άτομα. Μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα' date=' άλλο η χρήση ηρωίνης και άλλο χασις. Καμία σχέση.[/quote']

Γενικά αν υπάρχει αυτοέλεγχος μπορεί να αποφευχθεί το κακό...Και σίγουρα δε μιλάμε για ένα ποτήρι κρασί ή μια...χορτιά να το πω έτσι...Βέβαια καμμία σύγκριση!!! Ένα ποτήρι κρασί κάνει και κάτι καλό,το χόρτο που κάνει καλό μπορείτε να μου πείτε???:confused: :confused:

Πάντως το καλύτερο είναι να μην ξεκινήσεις καν χόρτο ή ό,τι άλλο σχετικό γιατί μετά εύκολα μπορεί να σε πάρει από κάτω..........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...