nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Για να μην καταλήξουμε λοιπόν σαν τα ποντίκια,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!!:evil: :evil: :evil: :evil:
Cromb Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μια παρατήρηση μόνο στο πείραμα με τα ποντίκια: Στο συγκεκριμένο πείραμα δόθηκε στα ποντίκια εσκεμμένα και ηρωίνη μετα την κάνναβη. Δε μπορεί να βγει λοιπόν συμπέρασμα για το οτι σε οδηγεί στην ηρωίνη, παρά μόνο οτι προκαλεί πιο εύκολο εθισμό σ αυτή. Πράγμα που μου φαίνεται ουτοπικό καθώς έτσι κι αλλιώς ο εθίσμός σην ηρωίνη είναι από μόνος του μεγάλος. Με λίγα λόγια, αν δώσεις σε δυο ανθρώπους ηρωίνη και ο ένας έκανε στο παρελθόν χρήση κάνναβης, τότε ο βαθμός εξάρτησής τους στην ηρωίνη θα ναι σχεδόν ο ίδιος.Η ηρωίνη προκαλεί από μόνη της μεγάλη εξάρτηση που η συμβολή της κάνναβης στην εξάρτηση είναι ελάχιστη ως μηδαμινή.
Xvipes Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο?γιατί όσες φορές έχω κάνει αντί να μου αρέσει με ρίχνει τόσο που ξενερώνω απίστευτα...(μετά το 15λεπτό με ρίχνει)αυτό γίνετε συνέχεια... (έχω κάνει 20-30 φορές) πραγματικά θέλω να κτλβω τι αίσθημα σου δημιουργεί γιατί με εμένα κάτι πάει λάθος
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο?γιατί όσες φορές έχω κάνει αντί να μου αρέσει με ρίχνει τόσο που ξενερώνω απίστευτα...(μετά το 15λεπτό με ρίχνει)αυτό γίνετε συνέχεια...(έχω κάνει 20-30 φορές) πραγματικά θέλω να κτλβω τι αίσθημα σου δημιουργεί γιατί με εμένα κάτι πάει λάθος Το αίσθημα της προσέγγισης στο θάνατο φίλε..... ΠΑΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΟΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ!!!! :( Φιλικά στο λέω και με κατανόηση προς το πρόβλημά σου.... :-|
Xvipes Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Το αίσθημα της προσέγγισης στο θάνατο φίλε.....ΠΑΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ' date='ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΟΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ!!!! :( Φιλικά στο λέω και με κατανόηση προς το πρόβλημά σου.... :-|[/quote'] μα πρόσεξε τι λέω.καταρχήν έχω κάνει πολύ λίγες φορές (20-30 μέσα σε 5 χρόνια δεν είναι πολυ πιστεύω)και ο λόγος που έκανα είναι για να δω τι το ωραίο έχει...αλλά τελικά μόνο με έριχνε παρά με έφτιαχνε...
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 μα πρόσεξε τι λέω.καταρχήν έχω κάνει πολύ λίγες φορές (20-30 μέσα σε 5 χρόνια δεν είναι πολυ πιστεύω)και ο λόγος που έκανα είναι για να δω τι το ωραίο έχει...αλλά τελικά μόνο με έριχνε παρά με έφτιαχνε... Άρα γιατί να συνεχίσεις κάτι που σε ρίχνει και τελικά αν το συνεχίσεις θα σε στείλει στον πάτο ρε φίλε???ΚΟΦΤΟ ΤΟ ΓΜΝΟ!!!!:evil: :evil:
Xvipes Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 μα δεν το ρωτάω για να το συνεχίσω αλλά απο περιέργια και pls chill δεν είμαι τπτ addicted...
milki Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ AIDS! ΜΕ ΤΟ AIDS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΝΩ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΠΧ. ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ H ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ? ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ AIDS, Η ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Β ηʼ C, η ΑΠΟ ΣΥΦΙΛΗ , ΘΑ ΣΕ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΜΙΑ! ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ!!!!!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 @ milki: Έχει μάλλον κολλήσει το Caps Lock στο πληκτρολόγιό σου και γράφεις κεφαλαία. Προσπάθησε να γράφεις με μικρά γιατί είναι κουραστικό και σημαίνει ότι ΦΩΝΑΖΕΙΣ!
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ AIDS!ΜΕ ΤΟ AIDS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΝΩ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΠΧ. ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ H ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ? ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ AIDS' date=' Η ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Β ηʼ C, η ΑΠΟ ΣΥΦΙΛΗ , ΘΑ ΣΕ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΜΙΑ! ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ!!!!!!![/quote'] ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!Δεν έχει καταλάβει ο κόσμος τι είναι τα ναρκωτικά...Και δε χρειάζεται να δοκιμάσεις για να καταλάβεις...Μια ματιά να ρίξεις γύρω σου και μπήκες αμέσως στο νόημα!!! :( Και εύχομαι όλα τα καθήκια τους εμπόρους ναρκωτικών να τους έστελναν στην ηλεκτρική καρέκλα,καθώς για μένα δεν είναι άνθρωποι,αλλά κτήνη,ζώα!!!!...:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Άν είχα μπροστά μου κάποιον δεν θα δίσταζα καθόλου να του φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι....:evil: :evil: Και να με συγχωρείτε για τον τρόπο που μιλάω,αλλά το θέμα των ναρκωτικών είναι τραγικό και δεν το αντέχω.... ΥΓ:milki έχει δίκιο ο paredwse....:oops: Άν και αυτά που λες αξίζουν να είναι με τεράστια γράμματα....
milki Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 @ milki: Έχει μάλλον κολλήσει το Caps Lock στο πληκτρολόγιό σου και γράφεις κεφαλαία. Προσπάθησε να γράφεις με μικρά γιατί είναι κουραστικό και σημαίνει ότι ΦΩΝΑΖΕΙΣ! Ναι ξέρω για το caps lock απλά επειδή κάνω και δουλεία παράλληλα το ξεχνάω πολλές φορές! Sorry!!! Όσο για τους έμπορους ναρκωτικών δεν με απασχολεί να πουλάνε σε ενηληκους. γιατι για αυτό λέγετε ενήλικας επειδή μπορεί πλέον να πάρει δικές του αποφάσεις και να κρίνει τι είναι σωστό για αυτόν. Τα Π Α Ι Δ Α Κ Ι Α τι τους φταίνε? Απλώς επειδή είναι ευάλωτα!!!!????
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ!!!:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Γι'αυτό στρέφονται στα παιδάκια....
Fan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Καλά ρε παιδιά ψυχραιμία. Σε λίγο θα ακούσουμε ότι έχει καπνίσει μαριχουάνα είναι και εγκληματίας. Βέβαια όσα ξέρουμε τόσα λέμε...
milki Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ναι ότι είναι, είναι!!!! αλλά το κράτος η αστυνομία τι κάνουν? Στα σχολεία οποίος θέλει μπαίνει και οποίος θέλει βγαίνει! Και μετά σου λένε ότι για όλα φταίει ο γονιος. οταν ο γονιός στέλνει το παιδί του σχολείο και αντί να το βγάλει μορφωμένο και να έχει εξοικειωθεί με την κοινωνία του βγαίνει πρεζόνι η άλλο ένα τρομοκρατημένο μέλος της κοινωνίας (δηλ. αλήτες .και μιλάω πάντα για παιδία μέχρι 15 ετών) άμα γλιτώσει από αυτά!
virgo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 ολη η δομη της κοινωνιας μας φταιει...οχι μονο οι γονεις η μονο το σχολειο.δεχομαι οτι εχουν αρκετα μεγαλο μεριδιο ευθυνης και οι γονεις και μην ξεχναμε οτι μεριδιο ευθυνης εχω και εγω εχουμε και ολοι μας...δεν πρεπει να κλεινουμε τα ματια μπροστα σε τετοια φαινομενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.