Προς το περιεχόμενο

Διαχωρισμός μαλακών και σκληρών ναρκωτικών

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

dop ναι υπαρχει εθισμος ο οποιος ειναι κατα κορον ψυχολογικος φυσικα, και σε σπανιες περιπτωσεις εξαρτηση που ονομαζεται 'χασισμος' οπως στο κειμενακι που παρεθεσα παραπανω.

Γενικως καποιος που θα καπνιζε ΜΟΝΟ κανναβη ειναι πολυ λιγοτερο εθισμενος απο οτι αν καπνιζε καπνο.[η εξαρτηση της νικοτινης ειναι πολυ ισχυροτερη απο αυτην του THC]...

Στο http://archpsyc.ama-assn.org/cgi/con...ract/58/10/909 αναφέρεται ότι υπάρχουν προβλήματα σχετιζόμενα με χρήση 7 ημερών αλλά είναι αντιστρέψιμα.

Aκριβως.. We recruited individuals aged 30 to 55 years in 3 groups: (1) 63 current heavy users who had smoked cannabis at least 5000 times in their lives and who were smoking daily at study entry; (2) 45 former heavy users who had also smoked at least 5000 times but fewer than 12 times in the last 3 months; and (3) 72 control subjects who had smoked no more than 50 times in their lives. Subjects underwent a 28-day washout from cannabis use, monitored by observed urine samples. On days 0, 1, 7, and 28, we administered a neuropsychological test battery to assess general intellectual function, abstraction ability, sustained attention, verbal fluency, and ability to learn and recall new verbal and visuospatial information. Test results were analyzed by repeated-measures regression analysis, adjusting for potentially confounding variables.

Results At days 0, 1, and 7, current heavy users scored significantly below control subjects on recall of word lists, and this deficit was associated with users' urinary 11-nor-9-carboxy-9-tetrahydrocannabinol concentrations at study entry. By day 28, however, there were virtually no significant differences among the groups on any of the test results, and no significant associations between cumulative lifetime cannabis use and test scores.

Conclusion Some cognitive deficits appear detectable at least 7 days after heavy cannabis use but appear reversible and related to recent cannabis exposure rather than irreversible and related to cumulative lifetime use.

;)

• Απαντ. 296
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
nick[']oυτε χημικοι' date=' ουτε τζανκια ουτε εμποροι ειμαστε

[τουλαχιστον εγω']

:P

εσυ μπορει να μην εισαι αλλα τουλαχιστον μιλας με links και τετοια!

καποιοι αλλοι πιστευουν οτι ξερουν τα παντα και το παιζουν καπος !

αυτα που ειχαμε ακουσει η διαβασει τα ειπαμε !

δεν ειναι αναγκη να τα δοκκιμαζουμ εολα για να postaroume!

Δημοσ.
το lsd ειναι Χημικό παραισθησιογόνο

Με βάση την αμφεταμίνη

ρε σεις τετοια πραγματα διαβαζω και θα μου πεσουν τα μαλλια!!! το οτι το lsd εχει βαση την εμφεταμινη ειναι οσο αληθες οτι και τα κινητα τηλεφωνα ειναι φτιαγμενα απο τυρι δωδωνη.

Ελεος ετσι. δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι συζητανε θεματα τα οποια ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ.

Δημοσ.
ρε σεις τετοια πραγματα διαβαζω και θα μου πεσουν τα μαλλια!!! το οτι το lsd εχει βαση την εμφεταμινη ειναι οσο αληθες οτι και τα κινητα τηλεφωνα ειναι φτιαγμενα απο τυρι δωδωνη.

Ελεος ετσι. δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι συζητανε θεματα τα οποια ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ.

και επειδη εσυ τα κατεχεις για πες μας να μαθουμε!!!

Δημοσ.

milki, το LSD ειναι φτιαγμενο απο.....LSD. Ετσι ονομασε την ουσια που εφτιαξε τοτε ο Αλμπερτ Χοφμαν. LSD-50 για την ακριβεια τοτε αν θυμαμαι καλα.

Καμια σχεση με τις αμφεταμινες.

Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απτην αμαθεια. Ή ξερουμε κατι και το λεμε ή απλα δεν το λεμε.

Δημοσ.

Να σου πω ειλικρινά ότι δεν με απασχολεί και πολύ από τι είναι φτιαγμένα τα ναρκωτικά !!!

Αυτό μου με ενδιαφέρει είναι ότι πεθαίνει κόσμος από αυτά!

Πάντως άμα θες να μάθεις τι είναι το LSD και ξέρεις αγγλικά διάβασε το!

http://en.wikipedia.org/wiki/LSD

Δημοσ.

milki,το θεμα εδω δεν ειναι αν σενδιαφερει ή οχι η ιστορια καποιων ουσιων, ειναι το να μη λεμε οτι μας κατεβει στο μυαλο. Δεν υπαρχει λογος για παραπληροφορηση.

Το τι ειναι το LSD το ξερω εδω και 10ετιες δε περιμενα να το μαθω απτη wikipedia:-p

Τελοσπαντνων, εγω προσωπικα δεν εχω ακουσει ποτε στη ζωη μου να πεθανε καποιος απο lsd. Ουτε καν απο υπερβολικη δοση. Αν εσυ ξερεις κανεναν ή εχεις ακουσει ελα να πεις οτι ειναι θανατηφορο.Aν ομως οχι, προσπαθησε να μιλας για θεματα που ξερεις σιγουρα και μη λες οτι σου κατεβαινει στο μυαλο.

Δημοσ.

Hamurambi εχει σήμασια απο τι Φτιάχνεται το LSD? ; ή τη ζήμια σου κάνει?

Μπόρει να μην έχεις ακούσει απο LSD να έχει πεθάνει κάποιος αλλά μάλλον δεν έχεις δει και πάποιον εγκέφαλο σκωτομένο απο LSD(κοινος καμμενο) ουτε μαλλον πως εισαι την επομενη μερα μετα απο χρηση.

Το θέμα ειναι απο τι ειναι φτιαγμενο το καθε ναρκωτικο ή τι κάκο σου κάνει το καθε ναρκωτικο και πως οδηγεισαι να παρεις αυτα τα ναρκωτικα που πραγματικα ειναι εθιστηκα.Πόσο συνετα μπόρει να καπνισει ενα 16χρονο ενα μπαφο???

Δυστηχως για μενα τα εχω γνωρισει απο πολυ κοντα ολα τα ναρκωτικα(σχέδον όλα) και εχω δει και την καλη πλευρα και την κακη πλευρα.Αλλα ενα παιδι 16 χρωνων που καπνιζει χορτο ειναι πολυ ευκολο να δοκιμασει και τα αλλα, βεβαια αυτο παιζει και μεγαλο ρολο και η παρεα που ειναι και ποσο ευκολα μπορει να γνωρισει και τα αλλα ναρκωτικα.Για μενα να ειναι καλα ο Στρατος που μου τα εφερε ολα στο πιατο.

Ειμαι υπερ της αποποινικοποιησης αλλα με την σωστη παιδεια που πρεπει να υπαρχει στο κρατος(που στην Ελλαδα αυτο ειναι πολυ δυσκολο) και αν οχι αυτο λιγο ποιο μαλακη αντιμετωπιση οταν σε ποιανουν με 1-2 τσιγαρα.

Δημοσ.

milki αρκετα καλο το λινκ της wikipedia που εδωσες!

Το θέμα ειναι απο τι ειναι φτιαγμενο το καθε ναρκωτικο ή τι κάκο σου κάνει το καθε ναρκωτικο και πως οδηγεισαι να παρεις αυτα τα ναρκωτικα που πραγματικα ειναι εθιστηκα

τι κακο και τι καλο.. ;)

Ρεαλιστικα , δεν γινεται να λεμε οτι μονο κακο προκαλουν και τιποτα αλλο.

Και ναι απο το LSD αρκετοι εχουν 'τρελαθει' κυριως λογω λαθος χρησης, η επειδη ηταν απο πριν ψιλο-'καμμενοι' και τους το εβγαλε προς τα εξω..Και οντως υπαρχουν ουσιες που ειναι πραγματι εθιστικες, αλλα το lsd δεν ειναι μια απο αυτες.

ο Albert Hoffman παντως, δημιουργος του LSD και ο πρωτος που ταξιδεψε, φετος τον Ιανουαριο εκλεισε 100 χρονια και ζει απολυτως υγιης σωματικα και ψυχικα :D

Mε αυτα που λες περι αποποινικοποιησης θα συμφωνησω... :)

A , και πως εισαι αραγε την επομενη μερα? :D

;)

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΡΥΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ LSD γιατι

1)Eιναι παρανομο.. :D

2)Για ποιο λογο και με ποιο σκοπο θες να αλλαξεις την αντιληψη/συνειδηση σου?

Δημοσ.

Καλά τα λες nick και στο κάτω, κάτω στο lsd δεν μπορεί να εθιστεί κανένας! οπότε δεν γίνετε να πεθάνει κανένας μονό από αυτό!

Η επίδραση του περνάει μετά από 6-10 ώρες.

Και οι σύνθεση του lsd εφαρμόζετε στην ιατρική!(ψυχιατρική)

Αλλά δεν παύει να είναι ναρκωτικό !

Και από το πιο αθώο μπορεί να φτάσει κανένας στο πιο βαρύ

Δημοσ.

ναρκωτικο οχι, drug ναι! anyways

δεν ειναι απαραιτητο σε μια ουσια να εθιστεις για να πεθανεις απο αυτην, μπορει να πεθανεις απο υπερβολικη δοσολογια η να εισαι πολυ ευασθητος, αλλεργικη αντιδραση κλπ

αλλα με το LSD θανατος δεν εχει υπαρξει, εκτος απο 2-3 που ειχαν παει σπιτι ενος φιλου τους χημικου ,δεν ηταν αυτος εκει, και νομισανε οτι μια σκονη ηταν κοκα.. ηταν ομως LSD σε μορφη σκονης και αυτοι καταναλωσανε τεραστια ποσοτητα [2000-3000 φορες παραπανω απο μια δοση ενος 'τριπ' ας πουμε']...

Και ενταξει , εχουν υπαρξει και εμμεσοι θανατοι που καποιοι τρομοκρατηθηκαν τοσο πολυ που πηδηξαν απο το μπαλκονι, η σε κανα τροχαιο αν οδηγουσαν υπο την επιρρεια.. για αυτο ομως δεν φταιει η ουσια αλλα οι ιδιοι!

Και από το πιο αθώο μπορεί να φτάσει κανένας στο πιο βαρύ

ναι δεν το παει ομως το αθωο στο βαρυ. το μαυρο δεν θα σε παρει απο τα χερια και θα σε παει στην κυρια ηρωινη.

Μονος σου θα πεις..

Θελω να πω το οτι υπαρχει μια αλληλουχια[π.χ πρωτα ετρωγε καραμελες Halls,μετα αρχισε το καπνισμα, μετα να πινει μπυρεις κ μετα ολα τα αλλα] δεν σημαινει οτι το ενα τον οδηγησε στο αλλο

Δημοσ.

Συμφωνώ !!!

Επιλογές είναι!

Ο κάθε ένας διαλέγει αυτό που νομίζει

σωστό για τον εαυτό του!

Δεν τον πιέζει κανένας για τίποτα!

Είτε καραμέλα είτε τσιγάρο είτε ναρκωτικό!

Δημοσ.
Μπόρει να μην έχεις ακούσει απο LSD να έχει πεθάνει κάποιος αλλά μάλλον δεν έχεις δει και πάποιον εγκέφαλο σκωτομένο απο LSD(κοινος καμμενο) ουτε μαλλον πως εισαι την επομενη μερα μετα απο χρηση.

Το θέμα ειναι απο τι ειναι φτιαγμενο το καθε ναρκωτικο ή τι κάκο σου κάνει το καθε ναρκωτικο και πως οδηγεισαι να παρεις αυτα τα ναρκωτικα που πραγματικα ειναι εθιστηκα..

Εισαι απολυτα σιγουρος οτι δεν τα εχω δει αυτα;;;

χαχα

μαλλον οχι.Ας μη λεμε οτι θελουμε λοιπον.

Και φιλε τασοτι,λες για την επομενη μερα... ε και λοιπον; ενα μπουκαλι ουισκι αν πιεις πως θασαι την επομενη μερα; δε σε ειδα να λες κατι για το αλκοολ ομως.

Ξυπνηστε μερικοι και συνηδητοποιηστε οτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ LSD ΔΕΝ ΕΘΙΖΕΙ!! ΔΕΝ ΕΘΙΖΕΙ!!! το καταλαβατε; αν οχι ξαναδιαβαστε,ΔΕΝ ΕΘΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Δημοσ.
Εισαι απολυτα σιγουρος οτι δεν τα εχω δει αυτα;;;

χαχα

μαλλον οχι.Ας μη λεμε οτι θελουμε λοιπον.

Και φιλε τασοτι' date='λες για την επομενη μερα... ε και λοιπον; ενα μπουκαλι ουισκι αν πιεις πως θασαι την επομενη μερα; δε σε ειδα να λες κατι για το αλκοολ ομως.

Ξυπνηστε μερικοι και συνηδητοποιηστε οτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ LSD ΔΕΝ ΕΘΙΖΕΙ!! ΔΕΝ ΕΘΙΖΕΙ!!! το καταλαβατε; αν οχι ξαναδιαβαστε,ΔΕΝ ΕΘΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.[/quote']

1. Δήλωσα εγω οτι εθίζει??

2. Δηλωσα οτι ειναι καλυτερο το αλκοολ?

3. Δήλωσα οτι δεν τα έχεις δεί εσυ?

Μαλλον καποιος αλλος κοιμαται!!

Ισα ισα φιλε είμαι πολυ περισσοτερο κατα του αλκοολ παρα των ναρκωτικιων αλλα μην βγαλουμε και θεια κοινωνια το LSD.Είπαμε δεν εθίζει αλλα για παρε για κανα μηνα συνεχομενα LSD και τα λεμε.

Δημοσ.

ένα έχω καταλάβει ο κάθε ένας από μας κολλάει σε λεπτομέρειες.

Όλοι !! σχεδόν !! λεμέ το ίδιο αλλά καταλαβαίνουμε ότι θέλουμε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...