Προς το περιεχόμενο

Linksys vs level 1

illudium36

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και πάλι. Ο πρήχτης είμαι. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Εχω το linksys

WAG354G san access point και στο άλλο pc έχω βάλει μια ασύρματη LEVEL ONE WNC-0300 WIRELESS PCI/LAN ADAPTER 108MBPS η οποία λέει ότι έχει εμβέλεια 100μ εσωτερικά και 400 έξω. Η απόσταση μέσα στο σπίτι είναι ούτε 10 μέτρα αλλά παρόλα αυτά συνδέεται όποτε θέλει και με πολύ χαμηλό σήμα. Τι λέτε να φταίει. Το linksys έχει υποδοχή για κεραία 5db αν δεν κάνω λάθος αλλά το Manual λέει οτι δεν συνίσταται η κεραία για την Ευρώπη, γιατί??

thanks

Δημοσ.

kai egw ayto exw kai exei poly xamilo shma.tou evala keraia aplh kai sto allo mou pc exw valei mia 108 karta wi-fi.to shma very low.peira mia tornado apo to plaisio megaliterhs emvelias kai ta idia.thn epomenh mera omos to shma very good.xwris na allaksw thesh se tipota apla eftiakse.periergo,pantws twra paei kala

Δημοσ.
kai egw ayto exw kai exei poly xamilo shma.tou evala keraia aplh kai sto allo mou pc exw valei mia 108 karta wi-fi.to shma very low.peira mia tornado apo to plaisio megaliterhs emvelias kai ta idia.thn epomenh mera omos to shma very good.xwris na allaksw thesh se tipota apla eftiakse.periergo,pantws twra paei kala

Ara den iparxei provlima an valo kerea sto linksys. Kai ti keraia na valo. Apo poy tin pires??

Δημοσ.

ξερω γω λες να παιζει το ασυρματο τηλεφωνο σου στους 2.4ghz;;; ;)

επισης λαβε υποψη σου και την καθολου απιθανη περιπτωση το AP σου να ειναι απλα προβληματικο. Οταν λες οτι σε 10 μετρα αποσταση (εχει τοιχους ενδιαμεσα;; ) αποσυνδεεσαι καθε λιγο.

Δημοσ.
ξερω γω λες να παιζει το ασυρματο τηλεφωνο σου στους 2.4ghz;;; ;)

επισης λαβε υποψη σου και την καθολου απιθανη περιπτωση το AP σου να ειναι απλα προβληματικο. Οταν λες οτι σε 10 μετρα αποσταση (εχει τοιχους ενδιαμεσα;; ) αποσυνδεεσαι καθε λιγο.

Οταν το βγάζω από την μπρίζα συνδέεται αλλά πάλι συνέχεια ξεσυνδέεται και συνδέεται. Το linksys το είχα δοκιμάσει και με το wifi του laptop ενός φίλου και δούλεψε κανονικά, μπορέσαμε να δούμε και ταινία. Με το ασύρματο να δουλεύει κανονικά.

Δημοσ.

Το Linksys λειτουργει με το Laptop χωρις προβλημα

Το linksys δεν λειτουργει με την LevelOne

Μηπως ειναι προβληματικη η LevelOne; Μηπως εχεις κανει λαθος στις ρυθμισεις; Μηπως την εχεις βαλει να εκπεμπει στο τερμα και εχεις παρεμβολες απο το ιδιο σου το σημα;

Δημοσ.

Μηπως ειναι προβληματικη η LevelOne; Μηπως εχεις κανει λαθος στις ρυθμισεις; Μηπως την εχεις βαλει να εκπεμπει στο τερμα και εχεις παρεμβολες απο το ιδιο σου το σημα;

Η αλήθεια είναι ναι την έχω στο τέρμα αλλά δεν σκέφτηκα οτι μπορεί να φταίει αυτό. Οι ρυθμίσεις σωστές είναι φαντάζομαι, ένας φίλος μου τις έκανε που ξέρει.

Θα ξαναδοκιμάσω να χαμηλώσω το σήμα. Για οποιαδήποτε άλλη γνώμη για το τι μπορεί να φταίει πές μου.

Δημοσ.

Δίκαιο είχες φίλε mvar όντως έφταιγε το σήμα που το είχα 100% το έβαλα 12,5% και έχει ένταση λίγο πριν από το τέρμα. Ευχαριστώ.

Αλλααααααααα τώρα που το δουλεύω παρατήρησα ότι αν το "ζωρίσω" πολυ (π.χ) μετά από λίγο serfάρισμα στο internet(κανα 2λεπτο) η κανένα ζόρικο remote, κολλάει το pc και θέλει reset(μόλις τον έκανα format). ΤΙ ΣΤΑ ΠΕΡΡΙΤΩΜΑΤΑ ΦΤΑΙΕΙ????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...