Rib21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Γεια σας έχω ένα Nintendo ds και μια r4 flashcard η οποία Πάνω λέει r4 3ds και από κάτω λέει τα compatible Nintendo!!!αυτή την είχα πάρει από κάποιον τύπο εδώ κανονικού έβαζε παιχνίδια με 3 ευρώ!!όμως καταλαθος έκανα firmware update στο ds και τώρα δεν παίζει!!!ξέρετε μήπως πώς μπορώ να κάνω firmware update μόνος μονός μου edited
skar1983 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Γεια σας έχω ένα Nintendo ds και μια r4 flashcard η οποία Πάνω λέει r4 3ds και από κάτω λέει τα compatible Nintendo!!!αυτή την είχα πάρει από κάποιον τύπο εδώ κανονικού έβαζε παιχνίδια με 3 ευρώ!!όμως καταλαθος έκανα firmware update στο ds και τώρα δεν παίζει!!!ξέρετε μήπως πώς μπορώ να κάνω firmware update μόνος μονός μου edited βρες αλλο ds και κανε το.
skar1983 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 θα βαλεις το τελευταιο firmware μεσα στην micro sd και θα γινει το update. βεβαια αρκει να το υποστηριζει και η καρτα σου το firmware που ειναι πλεον η κονσολα σου. τι κονσολα και καρτα εχεις;
Rib21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Ρώτησα αυτόν που μου είχε δώσει την κάρτα και θέλει καινούρια κάρτα λέει για version 1.4.5!!!Ισχύει Η με κοροϊδεύει?????και αν ισχύει λέει ότι κάνει 20 ευρώ στην πραγματικότητα πόσο κάνει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα