Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Έχω 3 χρόνια το Nintendo DS lite και αυτές της μέρες επειδή βαριέμαι ασχολήθηκα ξανά μαζί του...

Όμως έχω βαρεθεί τα παιχνίδια που έχω και θέλω να κατεβάσω κάποια καινούρια....

Όμως δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω...Έψαξα στο insomnia και βρήκα αυτό το θέμα όμως είναι παλιό και δεν έχει λεπτομέριες : http://www.insomnia.gr/topic/284538-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%BE%CF%89-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-games-%CF%83%CF%84%CE%BF-ds-lite/

Θέλω να μου πείτε:

1)πρέπει να κάνω κάτι άλλο στο ds (τσιπάρισμα κλπ) εκτός το ότι να αγοράσω την κάρτα;

2)ποια κάρτα πρέπει να αγοράσω ακριβώς;(και είναι φθηνή; )

3)είναι μεγάλη διαδικασία να περάσω μετά τα παιχνίδια;

Κάθε απάντηση δεχτή ... B)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :mrgreen:

edit:

Έψαξα και βρήκα αυτή http://www.m3-real.net/m3i-zero/m3i-zero.html ....

Όμως είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή της...Η τόσο κάνει κανονικά...

Υπάρχουν ποιο φθηνές;;

Επίσης πόσα gb πρέπει να είναι η κάρτα μνήμης;

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η τιμη της μια χαρα ειναι αν και μπορεις να βρεις και καποιες πιο φτηνες! καρτα μνημης micro sd γυρω στα 4gb (εγω με 2 ειμαι παρα πολυ καλα και ανετα) αρκει να σκεφτεις πως καθε παιχνιδι ειναι περιπου 60mb (μπορει να βρεις και με λιγοτερα, μπορει και με περισσοτερα)

Δημοσ.

ααα τελεια τοτε!μονο 60 MB?

Εγω ανηχυχισα και νομιζα οτι γιαυτο ηθελε μεγαλες :P (δλδ 2 Gb το καθενα!:) )

Στο ebay όμως δεν βρισκω πουθενά...Προτιμώ να το πάρω από εκεί γιατί δεν έχω αγοράσει από πουθενά αλλού..

Εσύ από που την είχες πάρει;

Δημοσ.

1)πρέπει να κάνω κάτι άλλο στο ds (τσιπάρισμα κλπ) εκτός το ότι να αγοράσω την κάρτα;

2)ποια κάρτα πρέπει να αγοράσω ακριβώς;(και είναι φθηνή; )

3)είναι μεγάλη διαδικασία να περάσω μετά τα παιχνίδια;

1. τιποτα αλλο δεν πρεπει να κανεις!

2. μια οποιαδηποτε...

3. drag n' drop απλα πριν κανεις οτιδηποτε πρεπει να περασεις μεσα στην microsd το λειτουγικο/firmware της καρτας που πειρες το οποιο το βρίσκεις στο αυθεντικο site της καρτας σου!

ααα τελεια τοτε!μονο 60 MB?

Εγω ανηχυχισα και νομιζα οτι γιαυτο ηθελε μεγαλες :P (δλδ 2 Gb το καθενα!:) )

Στο ebay όμως δεν βρισκω πουθενά...Προτιμώ να το πάρω από εκεί γιατί δεν έχω αγοράσει από πουθενά αλλού..

Εσύ από που την είχες πάρει;

απο ενα ελληνικο μαγαζι! πηρα την iEdge

Δημοσ.

1. τιποτα αλλο δεν πρεπει να κανεις!

2. μια οποιαδηποτε...

3. drag n' drop απλα πριν κανεις οτιδηποτε πρεπει να περασεις μεσα στην microsd το λειτουγικο/firmware της καρτας που πειρες το οποιο το βρίσκεις στο αυθεντικο site της καρτας σου!

απο ενα ελληνικο μαγαζι! πηρα την iEdge

Μπορείς να μου δώσεις το link σε παρακαλώ;

Να δω πόσο κάνει κλπ

Δημοσ.

Τσιμπα μια Acekard 2i και εισαι μια χαρα.

Αφηστε τις ψoφιες καρτες τυπου m3, r4 super duper hyper rts 3d revolution...

Πηγαινε εδω για λιστα με eshop που πουλανε καρτες : Link

Δημοσ.

Και από εμένα μια Acekard 2i. Έχει και φοβερή υποστήριξη. Μην μπλέκεις R4i και λοιπές μαϊμούδες.

Είναι ακριβούτσικη...Όμως...

Δημοσ.

καλησπέρα :) πριν λίγες μέρες ένας φίλος μου έφερε μια r4igold για να του την φτιάξω :) απο τοτε εχει ξεκινήσει ο Γολγοθάς μου :P μπήκα στο σιτε της κάρτας www.r4i-gold.com και πήγα στο r4 downloads και μεσα βλεπω αυτα.....

((How to upgrade products labeled “V1.4.1” or “3DS” for NDSi V1.4.2 V1.4.2

hardware upgrade:

New To those who have R4i-GOLD 3DS\R4i-GOLD V1.41\R4i-GOLD V1.42 card,the update of NDSi V1.43 have already been released,support NDSi V1.43 perfectly,please download the latest kernel to update your R4i-GOLD card.(2011-08-04)

r4i-gold V1.4.3 Upgrade Firmware 【Download】

r4i-gold 3DS V2.0.02 Upgrade Firmware 【Download】 Never Upgrade your r4i gold 1.42 to 3DS Version))

και απο κατω αυτο R4i English V1.66b【Download】【Games Download】2011-05-24

κατέβασα την 1.66b και έβαλα ολα τα αρχεία στο root της sd αλλα δεν παίζει (δεν βλέπει καθόλου την κάρτα ) μετα δοκίμασα στην πρώτη παραγραφο το r4i-gold v1.4.3 αλλα μου κατεβάζει ενα αρχείο fwup143b.nds που δεν ξερω τι να το κανω :(

η καρτα δεν ειναι η r4i 3ds gold αλλα η απλη και γραφη πανω r4i gold v1.4 revolution for ds .

Helppppppppppppppppppppp :P

panther με ακουςςςςςςςςς :)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα, έχω το απλό ds εδώ και χρόνια τώρα αποφάσισα να κατευάζω παιχνίδια και επειδή ο οδηγός δημιουργηθικε πριν χρόνια θέλω να με πείτε αν  κυκλοφορούν και σήμερα ds flashcards  και αν είναι δύσκολο όλη η διαδικασία.?????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...