Προς το περιεχόμενο

IDE Western Digital 80 GB

UnderDoG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Αντιμετωπίζω ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα με εναν IDE Western Digital 80 GB δίσκο στον οποίο έχω αρχεία απο το 2001.

Πρόσφατα έκανα φορμάτ τον αλλο WD 80άρι που έχω,πήρα 2 Sata δίσκους Maxtor 160 GB ο καθένας και πέρασα τα winxp σε εναν απο αυτούς.

Τον 80άρι που ειχα τα xp τον έδωσα και έτσι έχω αυτον τον IDE με τα δεδομένα και τους αλλους 2 Sata.

Δυστυχώς όμως ενώ ειναι συνδεδεμένος ως Master-Slave ειναι το dvd-στα windows μου τον αναγνωρίζει μόνο στο My Computer-->Manage και αυτο ως unformated storage ή κάτι τέτοιο και ότι για να τον διαμορφώσω πρέπει να τον κάνω format.

Τι να κάνω?Υπάρχει περίπτωση να έχω χάσει τα δεδομένα???

:confused: :confused:

Δημοσ.

Mipws otan piges na ton formareis esvises to mbr(master boot record) kata lathos.Symvainei akoma kai apo io i an kaneis delete to partition tou diskou xwris format.An exei sumvei afto min anisuxeis giati den exoun xathei ta dedomena sou apla to leitourgiko sou den vlepei tis plirofories tou diamerismatos tou sklirou sou diladi apo pou ksekinaei pou kataleigei kai an einai bootable.Ena kalo programma einai to active partition recovery.Des ligo kai edw http://www.ntfs.com/mbr-damaged.htm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...