spartacus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 έχω ταινίες σε μορφή divx με ενσωματωμένους υπότιτλους (δεν γνωρίζω με ποιο πρόγραμμα ενσωματώθηκαν) τους οποίους όμως μπορώ να δω μόνο στον υπολογιστή, όταν προσπαθώ να τους δω σε επιτραπέζιο dvd player ( crypto 320) δεν μου τους βγάζει, γνωρίζει κανείς τον τρόπο να τους εμφανίσω ή να εξάγω τους υπότιτλους και αφού κάνω το divx σε avi ή mpg να τους ξαναενσωματώσω;
polidis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 An einai ensomatomenoi file mou apokliete na min tous dixnei dioti i tainia egine ex oloklirou apo tin arxi me tous ypotitlous mazi.Ektos kai an den ensomatothikan kala me tin epexergaseia tis tainias. Pexto se alo DVD player Tora mipos den einai ensomatomenoi kai tous exeis sto fakelaki tis tainias kai sou tous dixnei mono to PC?
qspock Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Overscan φιλε μου. Αυτο ειναι το προβλημα σου δεδομενου οτι οι υποτιτλοι ειναι ενσωματωμενοι στην εικονα και αρα παιζουν εμφανιζονται κανονικα. Απλα εσυ δε τους βλεπεις λογω του οτι ειναι κατω κατω και η TV σου κανει Overscan (ελαφρο zoom το οποιο παιζει απο TV σε TV), οπως και ολες οι τηλεορασεις...
spartacus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 οχι ρε παιδια δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ανεβάζω όσο πιο πάνω μπορώ την εικόνα αλλά δεν δείχνει υπότιτλους.
zavlakas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Πιθανοτατα, το συγκεκριμενο player δεν υποστηριζει xsubs, σε αρχειο .divx...
spartacus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 βρήκα ένα τρόπο όμως να τα καταφέρω, με το WinAVIVideoConverter τα κάνω σε μορφή avi μετά με το virtual dub ενσωμάτωνω τους υπότιτλους τους οποίους βρίσκεις δόξα το θεω παντού (βρωμάει ο τόπος!) και όλα καλά. thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.