Trapper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Ξέρετε μήπως κάποιον τρόπο ούτως ώστε να βγάλω τους υπότιτλους από κάτι mkv βίντεο που έχω για να τους ενσωματώσω μετά ως selectable σε dvd; Υπάρχει ανάλογο εργαλίο για AVI?
poulou Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 VirtualDubMod -> streams -> stream list -> Τους επιλεγεις και demux!
Trapper Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ πολύ. Μήπως ξέρεις αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να σου μετατρέπει τα avi ή τα mkv με ενσωματωμένους υπότιλους σε dvd που να φαίνονται οι υπότιτλοι αυτοί;
poulou Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Αφού είσαι αρχάριος, από ότι κατάλαβα, η πιο εύκολη λύση που έχω συναντήσει είναι με το VSO DivXToDVD Προσοχη ειναι shareware...;-)
Trapper Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Το πρόβλημα με το Vso είναι ότι επειδή είναι ενδωματωμένοι δεν τους βλέπει για να μου τους περάσει σε DVD...
poulou Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Με το VirtualDubMod μπορεις να φτιαξεις ενα avi (direct stream mode) και να εξαγεις τους υποτιτλους απο το mkv. Το DivXToDVD μετα δεχετε και τα avi και τα srt! ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.