Προς το περιεχόμενο

Philips DVP3040 - firmware update?

asmilon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρίν 3 ώρες αγόρασα το συγκεκριμένο μοντέλο απο το praktiker στον Βόλο.Βάζω μία DivX ταινία με υπότιτλους και βλέπω, όπως οι περισσότεροι εδώ, κινέζικα!Αρχίζω να ψάχνω στο net για λύση και καταλήγω εδώ.Αφού διαβάζω το thread βλέπω ότι έχω την έκδοση με chip Zoran Vaddis...και ξενερώνω!Τέλος πάντων 40ευρώ το πήρα.Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί κάποια λύση στο μέλλον....

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας παιδια

ειμαι ενας εκ των ατυχησαντων με το 3040/12 και το περιεργο chip

ηθελα να σας ενημερωσω οτι υπαρχει ενα update απο την phillips , αλλα ελληνικα δεν εχει

μηπως απο τα αρχεια αυτα μπορουμε να κανουμε κατι καλο ?

btw το κρυφο μενου βγαινει με "Tray open, και 966 απο το τ/κ"

το αρχειο

http://www2.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=ENG&cat=DVD_PLAYERS_RECORDERS_CA&sct=DVD_PLAYERS_SU&session=20061009144804_89.210.110.46&grp=HOME_AUDIO_VIDEO_GR&ctn=DVP3040/12&mid=Link_Software&hlt=Link_Software

οψομεθα....

Δημοσ.

και το email μου στην phillips

Subject: DVP3040/12

It is outrageous to sell a dvd player in Greece and dont provide a greek menu

not even a firmware update for that!

so? what are you waiting for ?

are we you clients or not?

Δημοσ.

Anzac μικρο ειναι το κακο για το greek menu.Η ολη ιστορια και το προβλημα ειναι στα Greek Subtitles στα DivX, αυτα βλεπεις στην ταινια, το μενου ετσι κι αλλιως μια φορα θα το δεις...<br>

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είμαι κάτοχος ενός DVP3042/12 και έχω το γνωστό πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους στα AVI. (κινέζικα) Το περίεργο είναι ότι κατέβασα πρόσφατα μία ταινία από το net με κατάληξη .dvix όχι .avi και την έγραψα με το Nero σε CD. Την βάζω στο Phillips και ως δια μαγείας διαπιστώνω ότι έχει ελληνικούς υπότιτλους και τους εμφανίζει μια χαρά! Υποθέτω ότι είναι καμμένοι επάνω στη ταινία. Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπιστώνω ότι οι υπότιτλοι είναι επιλέξιμοι από το τηλεκοντρόλ!!! Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό. Να σημειώσω ότι στο φάκελο που έγραψα το CD υπήρχε μόνο ΜΟΝΟ το αρχείο .dvix και τίποτε άλλο! Μπορεί να το εξηγήσει κανείς;

Δημοσ.

Οι υποτιτλοι στα αρχεια .divx ειναι ενσωματωμενοι στο container και ειναι bitmap μορφης...

Μονο στους υποτιτλους κειμενου υπαρχει προβλημα στα players οπως το δικο σου...

Υπαρχουν αρκετα προγραμματα που δημιουργουν τετοιου ειδους αρχεια(avisub, κλπ)...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Physics_Rulez αν πας να κανεις firmware update και δεν ειναι απο την σωστη παρτιδα το player σου, απλα θα σου βγαλει οτι δε μπορει να γινει το update οποτε δε εχεις κατι να φοβηθεις ;-)
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ thomson Dth 262e?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΩ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠ ΟΨ ΣΟΥ ΚΑΝΑ Fw Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Player.

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Δημοσ.

petrosmp δε σου κανουν αυτες οι οδηγιες που δωθηκαν πιο πανω?

Εγω το ειχα γραψει με αυτες τις ρυθμισεις:

nerovq5ez0.jpg

και στο μενου Burn επιλεγεις την χαμηλοτερη ταχυτητα που μπορει το recorder σου και να κανει finalize το cd.

Aν σου γινει σωστα, μολις βαλεις το δισκακι μεσα θα σου πει οτι υπαρχει αναβαθμισμενο firmware και αν θες να το εγκαταστησεις...

Ελπιζω να σε βοηθησα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...