zavlakas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 zavlakas ego exo to 3040/12 alla exo to code XX1CXXXXXXXXXX mporoume na kanoume tpt gia auto??? Οχι... Μονο η Philips μπορει να το διορθωσει...
asmilon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατι ειναι τοσο στραβο αυτο το Firmware zavlakas? Δε του παρεχει υποστηριξη η Philips ?
zavlakas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν ειναι στραβο... Απλως, δεν υπαρχουν προγραμματα που να υποστηριζουν το editing των Zoran Vaddis firmwares...
Falling_Forever Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 pantos paidia to vrisko tragiko megales etairies san thn philips (kai oles tis upolipes) na lansaroun sthn agora ena proion, pou den antapokrinetai stis genikes anagkes tou ekestote agorastikou koinou!!! kai to tragiko einai pws den kanoun tipota esto na diorthosoun tis opoies paralipseis! san na mhn trexei tipota pou molis ksodepses 70 euro gia kati pou den mporeis na xrisimopoihseis....
SV1EOD Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 pantos paidia to vrisko tragiko megales etairies san thn philips (kai oles tis upolipes) na lansaroun sthn agora ena proion, pou den antapokrinetai stis genikes anagkes tou ekestote agorastikou koinou!!! kai to tragiko einai pws den kanoun tipota esto na diorthosoun tis opoies paralipseis! san na mhn trexei tipota pou molis ksodepses 70 euro gia kati pou den mporeis na xrisimopoihseis.... Επειδή αναφέρεσαι στις γενικές ανάγκες, πιστεύεις πως ο πολύς κόσμος δουλεύει xvid me external subtitles? Όχι ότι δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου(είμαι και εγώ σε παρόμοια φάση). Αλλά το σωστό σωστό ακόμα και όταν δεν συμπίπτει με το συμφέρον μας. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του DVD ξεκαθαρίζει αν υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους και δη στα ελληνικά? Γιατί αν δεν το λέει δεν μπορούμε να ζητάμε τα ρέστα ιδιαίτερα όταν και στα υπόλοιπα DVD players για να γίνει αυτή η μαγκιά έχουνε δουλέψει υπερωρία κάποια παιδιά για το κέφι τους και όχι οι εταιρείες που τα έφτιαξαν. Αν το μοντέλο που έχουμε δεν κάνει αυτό που θέλουμε ή δεν το ψάξαμε καλά ή ήμασταν άτυχοι. Παρεπιπτόντως Zavlaka είμαι από τους άτυχους(?) που έχουν το H&B3255 την τελευταία έκδοση. Έχει βγεί τίποτα για αυτό ή είμαστε ακόμα στην αναμονή?
apateonakos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Kalhspera. Paides egw exw to hts 3100 ths philips kai exw kanei ta panta gia na boresw na dw divx me ellinikous ypotitlous. Mipws kapios gnwrizei kati gia ayto to montelo ? Eyxaristw polly . . .
Falling_Forever Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδή αναφέρεσαι στις γενικές ανάγκες, πιστεύεις πως ο πολύς κόσμος δουλεύει xvid me external subtitles? Όχι ότι δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου(είμαι και εγώ σε παρόμοια φάση). Αλλά το σωστό σωστό ακόμα και όταν δεν συμπίπτει με το συμφέρον μας. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του DVD ξεκαθαρίζει αν υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους και δη στα ελληνικά? Γιατί αν δεν το λέει δεν μπορούμε να ζητάμε τα ρέστα ιδιαίτερα όταν και στα υπόλοιπα DVD players για να γίνει αυτή η μαγκιά έχουνε δουλέψει υπερωρία κάποια παιδιά για το κέφι τους και όχι οι εταιρείες που τα έφτιαξαν. Αν το μοντέλο που έχουμε δεν κάνει αυτό που θέλουμε ή δεν το ψάξαμε καλά ή ήμασταν άτυχοι. Παρεπιπτόντως Zavlaka είμαι από τους άτυχους(?) που έχουν το H&B3255 την τελευταία έκδοση. Έχει βγεί τίποτα για αυτό ή είμαστε ακόμα στην αναμονή? ok file mou, einai h aposph sou kai thn sevomai.
YanG Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Η προσωρινή λύση που βρήκα εγω, μέχρι (αν ποτε) βρεθεί λύση, είναι το sub2divx. Ενσωματώνει τους υποτιτλους μέσα στην ταινία, και παίζει μια χαρά στο dvp 3040. Υπ'όψην οτι δεν είναι σίγουρο οτι θα μπορείται να δείτε τους υπότιτλους αν παίξεται την ταινία σε win, σε linux παίζουν μια χαρά. Γιάννης.
vananick Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΜΕ ΤΟ Dvp3040. ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Forum, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ. ΦΙΛΕ Zavlakas ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ. ΕΜΕΝΑ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΑ 1379 ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ. ΠΑΤΑΓΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΑΝ ΜΑ***. ΑΝ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
asmilon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Φιλε vananick απλα κοιτα πισω απο το player σου και δες αν το serial number σου ειναι της μορφης XX1AXXXXXXXXXX οποτε ειναι απο την παρτιδα με την εκδοση της Mediatek οποτε μπορεις να χρησιμοποιησεις το υπαρχουν firmware update...
vananick Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 ΦΙΛΕ Asmilon, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΗΔΗ ΠΡΙΝ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ. ΕΧΩ ΚΑΨΕΙ ΤΡΙΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ Pdf, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ Serial Number ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΥ ΧΧ1cΧΧΧΧΧxxx. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ 966 ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΜΕ 1379 ΚΑΙ < Ή > ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ (ΑΠΟ Philips ΤΩΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΑΛΛΑ ... ΤΙΠΟΤΑ, ΤΥΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ Η ΚΟΠΕΛΑ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ.
asmilon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 ΦΙΛΕ Asmilon, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΗΔΗ ΠΡΙΝ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ. ΕΧΩ ΚΑΨΕΙ ΤΡΙΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ Pdf, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ Serial Number ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΥ ΧΧ1cΧΧΧΧΧxxx. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ 966 ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΜΕ 1379 ΚΑΙ < Ή > ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ (ΑΠΟ Philips ΤΩΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΑΛΛΑ ... ΤΙΠΟΤΑ, ΤΥΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ Η ΚΟΠΕΛΑ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ. :-? Δυστυχως ανηκεις στην φουρνια των Zoran Vaddis που δε μπορει να φτιαχτει custom firmware... H Philips κυκλοφορησε αυτο τον player σε 2 διαφορετικες εκδοσεις...Μια με chip Mediatek και μια με chip Zoran Vaddis... Aυτο το firmware ειναι για την πρωτη εκδοση μονο(Mediatek)... Για την δευτερη εκδοση δυσκολα θα παρουσιαστει καποιο custom firmware... Οι δυο εκδοσεις ξεχωριζουν απο το serial number... XX1AXXXXXXXXXX=Mediatek XX1BXXXXXXXXXX } XX1CXXXXXXXXXX } XX1DXXXXXXXXXX }-->=Zoran Vaddis XX2BXXXXXXXXXX } XX2CXXXXXXXXXX }
atzel Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Έχοντας διαβάσει όλα τα παραπάνω, και βλέποντας ότι δεν υπάρχουν και πολλά DivX players με (ίσως) ελληνικά σε αυτή την τιμή, παρήγγειλα σήμερα από multirama το 3040 ελπίζοντας ότι θα μου "τύχει" το "καλό" chip... Αλλιώς για τους "άτυχους" ας είναι καλά και η μετατροπή σε greeklish...
asmilon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δες το serial # που θα σου λεει πανω στο κουτι, δεν ειναι αναγκη να το ανοιξεις για δεις αν θα υποστηριζει το firmware που θα παιζει ελληνικα ή οχι. Πρεπει να ειναι της μορφης XX1AXXXXXXXXXX για να εισαι οκ...
Senna 1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Από τις λίγες φορές που είμαι τυχερός. Εχω το 1Α και έτσι μόλις το έκανα και είναι ΟΚ. Ευχαριστώ πολύ παίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.