punky Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Έχω από τον Φεβρουάριο-Μάρτιο το Creative ZEN MICRO με ασπρόμαυρη οθόνη η οποία έχει πανέμορφο φωτισμό (όπως και όλο το μηχάνημα) . 6GB, ραδιόφωνο (και ηχογράφηση από το ραδιόφωο) , ηχογράφηση 10 ωρών, εξωτερικός σκληρός δίσκος (έχει ρύθμιση που δίνεις εσύ τι χώρο θέλεις να έχει ο δίσκος) , equalizer και πολλά άλλα. Τα ακουστικά του είναι κορυφαία σε ποιότητα ήχου. Επίσης παίζει πιο δυνατά από ότι άλλο έχω ακούσει (το έχω δοκιμάσει και συνδεδεμένο σε στερεοφωνικό) . Ο πατέρας μου έχει το ipod των 30GB. Καλο μηχάνημα αλλά το software του είναι πραγματικά άθλιο. Για να περάσεις ένα τραγούδι σου βγαίνει η πίστη, ενώ με το creative μπορείς να τα περάσεις και χωρίς software. Αλλά και το software του είναι πάρα πολύ καλό. Με 2 κλικ περνάω τραγούδι. Ενω με το ipod πρέπει να χρησιμοποιώ τον ίδιο υπολογιστή με την πρώτη φορά που πέρασα τραγούδι. Η επόμενη αγορά μου θα είναι το creative των 30GB με την έγχρωμη οθόνη. Καλά που δούλεψα λίγο το ipod για να ξέρω να μην το αγοράσω ποτέ. Και αυτό λόγο του άθλιου software... Για να δίνουμε πάντως και τις λεπτομέρειες που ενδεχομένως κάνουν τη διαφορά, και δεν πρόκειται να τις βρει κανείς διαβάζοντας απλά τα specs ή αν έχει ασχοληθεί επιφανειακά: 1. Το ipod είναι Mass Storage Device. Που σημαίνει ότι δεν θέλει ΚΑΝ drivers για να αναγνωριστεί ως εξωτερικός σκληρός δίσκος. Αντιθέτως το Creative θέλει drivers και θέλει να κάνεις partition με το κομμάτι που θα λειτουργεί ως εξωτερικός δίσκος, πχ 1,2 GB. Στο ipod δε υπάρχει τέτοιος σαχλός περιορισμός. 2. Το intergration του ipod με το itunes είναι εξαιρετικό, απίστευτα απλό και απροβλημάτιστο. Σε περίπτωση πάντως που κάποιος δεν θέλει το itunes (όπως εγώ), μπορεί να χρησιμοποιήσει πολλές άλλες εφαρμογές. Που ΔΕΝ κλειδώνουν το ipod με ένα PC. Χαρακτηριστικό (και IMO καλύτερο) είναι το mediamonkey το οποίο είναι και freeware ως basic και shareware ως advanced εφαρμογή. 3. Το ipod είναι το MONO mp3 player της αγοράς που δείχνει σωστά τα ελληνικά tags, και όχι σκουπίδια. Ούτε τα Sony, ούτε τα Creative το κάνουν αυτό. Τονούμενα φωνήεντα και κάποια σύμφωνα, τα δείχνουν ως σκουπίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spasoklambania Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Για να δίνουμε πάντως και τις λεπτομέρειες που ενδεχομένως κάνουν τη διαφορά' date=' και δεν πρόκειται να τις βρει κανείς διαβάζοντας απλά τα specs ή αν έχει ασχοληθεί επιφανειακά: 1. Το ipod είναι [b']Mass Storage Device[/b]. Που σημαίνει ότι δεν θέλει ΚΑΝ drivers για να αναγνωριστεί ως εξωτερικός σκληρός δίσκος. Αντιθέτως το Creative θέλει drivers και θέλει να κάνεις partition με το κομμάτι που θα λειτουργεί ως εξωτερικός δίσκος, πχ 1,2 GB. Στο ipod δε υπάρχει τέτοιος σαχλός περιορισμός. 2. Το intergration του ipod με το itunes είναι εξαιρετικό, απίστευτα απλό και απροβλημάτιστο. Σε περίπτωση πάντως που κάποιος δεν θέλει το itunes (όπως εγώ), μπορεί να χρησιμοποιήσει πολλές άλλες εφαρμογές. Που ΔΕΝ κλειδώνουν το ipod με ένα PC. Χαρακτηριστικό (και IMO καλύτερο) είναι το mediamonkey το οποίο είναι και freeware ως basic και shareware ως advanced εφαρμογή. 3. Το ipod είναι το MONO mp3 player της αγοράς που δείχνει σωστά τα ελληνικά tags, και όχι σκουπίδια. Ούτε τα Sony, ούτε τα Creative το κάνουν αυτό. Τονούμενα φωνήεντα και κάποια σύμφωνα, τα δείχνουν ως σκουπίδια. Και όμως εμένα αυτό που έχει το creative για να αναγνωριστεί ως εξωτερικός δίσκος μου αρέσει. Όταν φτιάξεις την χωρητικότητα που θέλεις για εξωτερικό δίσκο και το συνδέσεις με οποιοδήποτε pc, το αναγνωρίσει ως εξωτερικό δίσκο κατευθείαν. Και για την μουσική (τουλάχιστον στο ασπρόμαυρο Zen Micro των 6GB που έχω) αν του περάσεις το τελευταίο firmware (που είναι PlaysForSure, αν θυμάμαι καλά πιστοποιημένο από την Microsoft ότι παίζει και αγορασμένα wma ) τα XP το αναγνωρίζουν ως φορητή συσκευή ήχου ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ DRIVERS και περνάς ότι μουσική θέλεις με copy-paste χωρίς προγράμματα. Εγώ βέβαια τα περνάω με το πρόγραμμα της Creative ώστε να βάζω τα καινούργια τραγούδια στις playlist που έχω. Καλό το ipod αλλά με τον λίγο χρόνο που το έχω δουλέψει μου την έδωσε, ειδικά το πρόγραμμά του. Της creative έχει φοβερό πρόγραμμα από την μάνα του, χωρίς κλειδώματα με ένα pc και αηδίες. Το ipod γιατί να μην είναι έτσι (που κοστίζει και τόσα λεφτά) ; Αν θελήσω να πάρω καινούργιο mp3 player θα πάρω το έγχρωμο της creative με τα 30GB. Δεν παίρνω ipod με τίποτα. Α και δεν έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο όπως το creative των 30GB... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Padia eimai mia mera prin tin paraggelia enos mp3 player, kai xthes to bradu eida oti ta Carrefur exoun prosofra to Sony NW E107/R sta 89,90, opos to T520 diladi. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.660856 Exei dokimasei kaneis auto to Sony? Einai pio aksiopisto? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@zouve@ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 pira telika to iRiver t10 1gb mono 130e ergaleio poli euharistimenos eimai to mono parapono pou eho einai oti den mporo na to metatrepso apo MTP - UMS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 den mporo na to metatrepso apo MTP - UMSDiladi?Gia kane mia ksiga... Me geies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@zouve@ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 apo oti katalava kai ego apo auta pou diavasa se sites official kai unofficial loipon: (gia perissoteres plirofories http://www.iriver.com/html/support/faq/sufq_view.asp?searchProductIdx=&searchString=&page=1&idx=375&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchString=) otan to iRiver sou einai MTP (einai to protokolo epoikinonias me to pc) einai sinergasimo me media player kai to pc to katalavainei san siskeui ihou iparhoun dio fakeloi enas DATA kai ena MEDIA ston media mpainoun mono arhia ihou ston data ta panta den mporeis na ftiaxeis fakelo kateuthian, den mporeis na anaparageis opoiodipote arheio kateuthian apo to iRiver alla prepei na ginei copy - paste sto pc diladi sinergazetai me media player sto sync (pote den to hrisimopoisa). UMS einai to gnosto (universal massive storage) opos leitourgoun kai ola ta alla mp3 players , flash sticks. ehei ena programma pou kanei auti tin douleia to metatrepei alla den leitourgei ohi mono se mena alla kai se polous allous ehoun vgalei i magkes firmwares alla ohi officials se periptosi pou simvei kati haneis eggisi. http://www.mtp-ums.net ego to douleuo san MTP me halaei alla ti na kano ??? opoios ehei kapoia proigoumeni empeiria as me voiythisei ........ eho kai mia aporia otan to sindeo otan pao na to kano asfali katargisi den to vrisko stin lista kai to travao sto etsi ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Egw eixa akousei-opws eixa ksanapei parapanw-pws ginetai afti i metatropi apla anti na exeis usb2.0 tha exeis 1.1(den kserw an ontws isxyei)!Fantazomai episis oti afou den xrisimopoieis to protokolo UMS gi'afto den sou vgazei to eikonidio tis asfalis katargisis opote den nomizw pws exeis logo na fovasai alla psaks'to ligo parapanw gia na eisai sigouros! Erwtiseis:1)Poso sou krataei i mpataria me to iriver panw katw?Einai enswmatwmeni kai fortizetai mesw usb 'h pairnei mia AAA? 2)Apo entasi kai mpaso pws ta paei(analoga kai me ta akoustika pou to xrisimopoieis vevaia)? 3)Eisai ikanopoiimenos me tin ixografisi pou kanei? Efxaristw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkoutsias Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Για morestar κοιτάξτε και το πιο "στυλάτο" μοντέλο.... http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=957&Nav_Section_Id=779&Catalog_Id=15&Product_Id=309741&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Έχει επαναφορτιζώμενη μπαταρία, ίδια χαρακτηριστικά με το μοντέλο που δείχνετε σε προηγούμενα post + το ότι έχει καλύτερη οθόνη, δυνατότητα εμφάνισης στίχων (*.lrc), screensaver (σπαστικό είναι, το έχω απενεργοποιήσει...), ανάγνωση *.txt αρχείων (δεν το έχω δοκιμάσει να σας πω την αλήθεια...) και με ένα πείραγμα στο firmware υποστηρίζει και ελληνικά (όχι σκουπίδια ) δεν νομίζω να ξεχνάω τίποτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Forensick Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο καλό μοντέλο ακουστικών.Έχω iriver H10 5Gb και δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. οι ψειρες δεν μου καθονται και ετσι παιρνω ακουστικα το οποια πιανουν πισω απο το αυτι. αυτα που ειχα τα τελευταια 2 χρονια, αλλα παρεδωσαν πνευμα ειναι αυτα: http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=27819. πολυ καλος ηχος, παρα πολυ καλα μπασα, αν βαλεις μετα ψειρες, ξενερωνεις με την ζωη σου. εχει σχετικα με τα υπολοιπα χοντρο καλωδιο, αλλα θελει προσοχη γιατι οπως και να το κανουμε ειναι ευπαθη. το χα παρει σε σκλαβενιτη αν δεν κανω λαθος 13εουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@zouve@ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Erwtiseis:1)Poso sou krataei i mpataria me to iriver panw katw?Einai enswmatwmeni kai fortizetai mesw usb 'h pairnei mia AAA? 2)Apo entasi kai mpaso pws ta paei(analoga kai me ta akoustika pou to xrisimopoieis vevaia)? 3)Eisai ikanopoiimenos me tin ixografisi pou kanei? Efxaristw 1)krataei para poli alla auto exartatai pairnei AA. (to ithela giati to noevri prota o theos tha ipiretiso tin patrida kai leo na to paro mazi mou) 2) para ma para poli kalo se shesi me ena Muvo NX 128mb tou aderfou mou kai ena cd player THOMPSON 3)den eho kanei ihografisi pote den ehei FM radio alla tha xeneroseis me auto pou grafo poio pano MTP - UMS ma kala kaneis den ehei iRiver na mou pei ti paizei ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@zouve@ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 o aderfos mou thelei na parei mp3 to poli 100e tis gnomes sas thelo: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.455570&PHPSESSID=52b1t0c27ti3j0s0kin49nsjn3 vs http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=957&Nav_Section_Id=779&Catalog_Id=15&Product_Id=311411&Merchant_Id=1&sts_cid=3 vs http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=957&Nav_Section_Id=779&Catalog_Id=15&Product_Id=308789&Merchant_Id=1&sts_cid=3 vs http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=957&Nav_Section_Id=779&Catalog_Id=15&Product_Id=340768&Merchant_Id=1&sts_cid=3 apo creative ti paizei ehei elleipsi i agora den vrisko tipota to kalo ??? pantos ego prosopika tou proteino TRANSCEND .............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neurotic_Fest Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 pira telika to iRiver t10 1gb mono 130e ergaleio poli euharistimenos eimai to mono parapono pou eho einai oti den mporo na to metatrepso apo MTP - UMS Mporeis na mas peis kai mas pou brikes to T10 1gb me 130 euro ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@zouve@ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Mporeis na mas peis kai mas pou brikes to T10 1gb me 130 euro ;;; apo edo: http://www.cndstore.gr/index.php?action=product&id=4375&prevaction=category&previd=66&prevstart=0 alla stin arhi eiha paraggeilei to t30 alla epeidi den ipirhe tote stin agora mou proteinane gia tin kathisterisi kai tin talaiporia to t10 me 30e ekptosi kai etsi to peira 130e. sta alla katastimata vlepe ram-shop to evlepa to sigkekrimeno 198e. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neurotic_Fest Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Nai ontos akomi kai ta 160 einai poli kali timi gi'auto to montelo.Apo egguisi omos ti paizei ; I antiporosopeia ap'oso ksero dinei 2 xronia alla sto site den anaferei tipote.Tous rotises sxetika ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@zouve@ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 den tous rotisa pisteuo ta 2 hronia etsi kai allios tha ta eho giati mesa i siskeui eihe kai shetika eggrafa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.