mikaha Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 ετσι κι αλλιως ΟΠΟΙΟ mp3 player και να παρεις, ακουστικα, θα αγορασεις. τα περισσοτερα εχουν μουφες. Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο καλό μοντέλο ακουστικών. Έχω iriver H10 5Gb και δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος.
streetfighter Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 iPod όλα τ'αλλα είναι απομίμηση.... ipod παίρνουν μόνο όσοι δεν έχουν δει κάτι καλύτερο. για κοιτάξτε τα COWON
punky Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 ipod παίρνουν μόνο όσοι δεν έχουν δει κάτι καλύτερο. για κοιτάξτε τα COWON Μην το λες. Κι εγώ ήμουν διστακτικός να πάω με τη μάζα. Αλλά αυτό το interface κάνει όλη τη διαφορά. Και αν δεν έχεις βιονικά αυτιά, δεν νομίζω πως θα βρεις ποιοτική διαφορά ανάμεσα στο ipod και άλλα επώνυμα players.
@ntonios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 59 € !!! 1GB mp3+FM Recording μέχρι 8hrs με sampling 48kHZ!!! & bit rate 385Kbs (STEREO)... Είπατε κάτι ??? http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=957&Nav_Section_Id=779&Catalog_Id=15&Product_Id=277371&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Τα ακουστικά είναι όντως μάπα... Αλλά όπως λέει κ άλλος φίλος ένα καλό ζευγάρι ακουστικών θα κάνει μεγάλη διαφορά στον ήχο, αξίζει να τα δώσετε εκεί τα χρήματα που θα γλυτὠσετε. Θα ακούτε το .wav, που ηχογραφήθηκε από τα FM με 48.0 kHz/385Kbs, στο itunes ή στο wmp11 και θα πάθετε πλάκα !!! (Εχω φορητό DAT κ κάτι σκαμπάζω από ήχο) Με ΑΑΑ των 0.30 € /τεμ. ή επαναφορτιζόμενες των 10-15 € /4τεμ... Το κυριότερο ? Και να σου καεί μέσα σε 1 χρόνο δεν το κλαις!!!!
LIVE7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 @ntonios: Από ράδιο τί λέει; Επίσης από interface και εξερεύνηση στους φακέλους?
getty Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μην το λες. Κι εγώ ήμουν διστακτικός να πάω με τη μάζα.Αλλά αυτό το interface κάνει όλη τη διαφορά. Και αν δεν έχεις βιονικά αυτιά' date=' δεν νομίζω πως θα βρεις ποιοτική διαφορά ανάμεσα στο ipod και άλλα επώνυμα players.[/quote'] Σε αυτό έχεις δίκιο, απλά στα iriver θυσιάζεις εμφάνιση-interface για ίδια τουλάχιστον ποιότητα μουσικής με radio και ηχογράφηση φωνής/ράδιο. Αν σε ενδιαφέρει πάντα το radio/ηχογράφηση.
@zouve@ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 apo times kai mp3s eutihos ehoume poli megali poikilia .............. tora gia ta akoustika xerete tipota to poiotiko na mou proteinete etsi na to eho sto nou mou ???? den to eho parei akoma to iRiver to perimeno alla se periptosi pou den meino euharistimenos me auta pou ehei apo ti mana tou .... eho diavasei oti ta iRiver ehoun akoustika apo alli marka alitheuei ????
flik Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Ontos to morestar fainetai na einai polu kali epilogi. Gia kala akoustika,posa euro xreiazontai peripou? Exete kamia protasi?
@ntonios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Για LIVE7 κ flik Morestar vs Transcend T520. Χθές πήρα κ το Τ520 της Transcend. 1 GB,FM,recording FM 32kHZ stereo up to 8 hrs ,voice, LINE in !!! cable included. 89.90 € (Δαγκώνει !!!) http://www.transcendusa.com/Products/ModDetail.asp?ModNo=101 έχουμε κ λέμε λοιπόν Το Τ520 έχει κατ'άρχάς αξιοπρεπέστατα ακουστικά ! (Χωρίς πλάκα), έχει ευκρινέστερη οθόνη τύπου καθρέφτη (Self-luminous Color OLED Display) στον πολύ ήλιο πάντως δεν φαίνεται τόσο καθαρά όσο του morestar.Έχει καλύτερη διαχείριση των αρχείων, αλλά ο περιστροφικός κ push in menu διακόπτης, πέρα απ το ότι προεξέχει και χαλάει τη μόστρα δεν είναι τόσο εύχρηστος, προτιμώ τα aπλά κουμπιά του morestar. Από ήχο το morestar ακούγεται πιό δυνατά (όχι απαραίτητα καλό) ενώ το Τ520 παίζει πιό flat (για μένα καλό), το Τ520 έχει και user setting EQ με 5 bands 80Hz/250Hz/1KHz/4KHz/12KHz/ALL, EQ level from -8dB to +7dB in 1.0dB steps ενώ στο morestar έχεις μόνο τα preset settings. Στα FM το Τ520 κερδίζει λόγω οθόνης, ήχου και ευκολίας στην αποθήκευση σταθμών στη μνήμη. Το morestar -again- απλά δεν παίζεται στην ηχογράφηση με 48kHz και 384-385 kbs. Η σύγκριση μεταξύ των δύο αρχείων εγγραφής .wav με το itunes ή το wmp11 σε αφήνει απλά άφωνο. Άν το morestar είχε και line in rec... Κάτι άλλο που είναι αρνητικό,για μένα στο Τ520, είναι ότι όλες οι είσοδοι/έξοδοι είναι χωρίς προστατευτικό καπάκι. Άντε στην έξοδο έχεις το καρφί των ακουστικών, αλλά η mini usb & η line in είναι ανοικτές για άμμο σκόνη νερό κλπ. Το καπάκι του morestar που καλύπτει την κανονικη usb, πάλι, δεν το βλέπω ν αντέχει πολύ το βγάλε-βάλε. Από αισθητικής άποψης το Τ520 με την οθόνη καθρέφτη είναι ποιο ευρωπαικό σε φινέτσα σε σχέση με το transformers look του morestar, αλλά αυτά είναι γούστα.Από πλευρά μπαταρίας το Τ520 βγάζει περισσότερες ώρες κ μάλιστα παίζει με τις μπαταρίες που το morestar δείχνει ότι άδειασαν. Συμπέρασμα; ούτε έγώ έχω βγάλει γι αυτό τα κρατάω κ τα δύο. Ελπίζω να σας βοήθησα.
@zouve@ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 telika to iriver t30 den iparhei pouthena mou eipan apo to katastima kai mallon tha paro to t10 1gb to mono pou me halaei einai oti den ehei fm tuner http://www.iriver.eu.com/flash_player.html?p_id=352&L=0&view=features&color=1
flik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 @ntonis σε ευχαριστούμε για την πολύ καλή περιγραφή σου. Ποιο απο τα δύο όμως είναι πιο μεγάλο σε μέγεθος; Αυτό θα με βοηθούσε πολύ στην επιλογή μου. Αν το Τ520 είναι πιο μικρό, μάλλον αυτό θα πάρω.
@ntonios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Update για Transcend Tsonic 520 vs Morestar -Λήψη FM Σε σημεία που το Morestar δεν έχει καν σήμα (μόνο θόρυβο) -πχ. κλειστούς χώρους - το Τ520 πιάνει καμπάνα !!! Μεγάλη διαφορά... Εδώ τα +30€ πιάνουν τόπο.
@ntonios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Για flik To T520 φαίνεται μικρότερο, είναι μάλλον πιο ελαφρύ (ελάχιστα), το morestar έχει ένα μαλακό rubber (όπου βλέπετε χρώμα μπλε ή μαύρο) που το κάνει πιό ευχάριστο στην αφή.Για συνθήκες βάλε βγάλε από τη τσεπη του τζιν το Τ520 βολεύει περισσότερο, το morestar έχει το καπάκι για την usb που εύκολα βγαίνει κ μπορεί να χαθεί... Γενικά το Τ520 (συσκευασία, συνοδευτικά, support) "φωνάζει" ποιότητα...
spasoklambania Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Έχω από τον Φεβρουάριο-Μάρτιο το Creative ZEN MICRO με ασπρόμαυρη οθόνη η οποία έχει πανέμορφο φωτισμό (όπως και όλο το μηχάνημα) . 6GB, ραδιόφωνο (και ηχογράφηση από το ραδιόφωο) , ηχογράφηση 10 ωρών, εξωτερικός σκληρός δίσκος (έχει ρύθμιση που δίνεις εσύ τι χώρο θέλεις να έχει ο δίσκος) , equalizer και πολλά άλλα. Τα ακουστικά του είναι κορυφαία σε ποιότητα ήχου. Επίσης παίζει πιο δυνατά από ότι άλλο έχω ακούσει (το έχω δοκιμάσει και συνδεδεμένο σε στερεοφωνικό) . Ο πατέρας μου έχει το ipod των 30GB. Καλο μηχάνημα αλλά το software του είναι πραγματικά άθλιο. Για να περάσεις ένα τραγούδι σου βγαίνει η πίστη, ενώ με το creative μπορείς να τα περάσεις και χωρίς software. Αλλά και το software του είναι πάρα πολύ καλό. Με 2 κλικ περνάω τραγούδι. Ενω με το ipod πρέπει να χρησιμοποιώ τον ίδιο υπολογιστή με την πρώτη φορά που πέρασα τραγούδι. Η επόμενη αγορά μου θα είναι το creative των 30GB με την έγχρωμη οθόνη. Καλά που δούλεψα λίγο το ipod για να ξέρω να μην το αγοράσω ποτέ. Και αυτό λόγο του άθλιου software... EDIT Αυτό εδώ είναι: http://gr.europe.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10795
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.