Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS PRO 7.1

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστω pusher για τα καλα σου λογια :-)

Για την onboard καλυτερα θα ηταν να την ενεργοποιησεις απο το BIOS ωστε να την δει το προγραμμα εγκαταστασης και να μην σου πει τιποτα περιεργο. Μετα απλα κανεις την απεγκατασταση σου και την κλεινεις παλι...

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σε ευχαριστω pusher για τα καλα σου λογια :-)

Για την onboard καλυτερα θα ηταν να την ενεργοποιησεις απο το BIOS ωστε να την δει το προγραμμα εγκαταστασης και να μην σου πει τιποτα περιεργο. Μετα απλα κανεις την απεγκατασταση σου και την κλεινεις παλι...

Μετά την ενεργοποίηση της κάρτας από το BIOS και δεδομένου του μηνύματος που μου πετάει επιχειρώ απευθείας απεγκατάσταση ή κάνω πρώτα εγκατάσταση πάνω στην παλιά και έπειτα απεγκατάσταση; Περιμένω απάντηση μόνο στην περίπτωση που έχει σημασία το τι από τα δύο θα κάνω! Και που 'σαι asmilon αν βρεις οτιδήποτε για το λόγο που δε μου εμφανίζεται το MediaSource στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων μου το λες. Ή εν ανάγκη γράφω στο forum της Creative! Πώς λέγεται η Προσθαφαίρεση προγραμμάτων στα αγγλικά Windows;

edit: Ξέχασα να ρωτήσω τη γνώμη σου για τα updates της Creative. Να τα εγκαταστήσω ή να τα παρατήσω;

Δημοσ.

Καλυτερα περασε παλι τους οδηγους σου για να εισαι σιγουρος οτι ολα ειναι εκει που πρεπει οταν θα τα ψαξει μετα η διαδικασια uninstall..

Για το Mediasource δε ξερω να σου πω, πιθανον να επρεπε να βγαινει οταν κανεις full uninstall την Audigy σου, παντως δε θα σου προτεινα να το ξαναπερασεις στο μελλον αν δεν σου εχει καποια μεγαλη χρησιμοτητα:-?

Η Προσθαφαιρεση προγραμματων ονομαζεται Add/Remove Programs στα αγγλικα Windows.

Tα Update μαλλον ειναι καλυτερα να τα βαζεις, εκτος αν εχεις καποια κακη προηγουμενη εμπειρια...

Δημοσ.

Κανονικος Media player δεν ειναι? Δεν το εχω δοκιμασει, αλλα τι παραπανω μπορει να εχει πχ απο το Winamp και τους αλλους players?

Δημοσ.

Όλα τα features του EAX console: Effects, Karaoke, CMSS 3D (το χρησιμοποιώ), Clean up (το χρησιμοποιώ), Time Scaling. Αν θέλεις περισσότερες διευκρινήσεις σε κάποιο από αυτά ρώτα ελεύθερα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μετά την ενεργοποίηση της κάρτας από το BIOS και δεδομένου του μηνύματος που μου πετάει επιχειρώ απευθείας απεγκατάσταση ή κάνω πρώτα εγκατάσταση πάνω στην παλιά και έπειτα απεγκατάσταση; Περιμένω απάντηση μόνο στην περίπτωση που έχει σημασία το τι από τα δύο θα κάνω! Και που 'σαι asmilon αν βρεις οτιδήποτε για το λόγο που δε μου εμφανίζεται το MediaSource στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων μου το λες. Ή εν ανάγκη γράφω στο forum της Creative! Πώς λέγεται η Προσθαφαίρεση προγραμμάτων στα αγγλικά Windows;

Καλυτερα περασε παλι τους οδηγους σου για να εισαι σιγουρος οτι ολα ειναι εκει που πρεπει οταν θα τα ψαξει μετα η διαδικασια uninstall..

Μόλις σήμερα ακολούθησα τις οδηγίες σου για την on board και τώρα είναι όλα εντάξει. Μόλις κάνω και update στην Audigy θα ενημερώσω για το αν εμφανίστηκε το MediaSource στην Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...