pusher Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Λοιπον ειχα και εγω το ιδιο προβλημα. Δες τι εκαναΟταν κανει αυτο το θορυβο σαν χιονια αποσυνδεσε το adlink cable στην πισω μερια του εξωτερικου κουτιου και ξανασυνδεσε το. Εμενα ετσι σταματησε ο θορυβος. Το ειχα κανει δυο τρεις φορες και εκτοτε δεν μου το ξαναπαρουσιασε. Τσεκαρε να εχεις mute το μικροφωνο και κατι αλλα line in και πες μας αποτελεσματα Σωστός!!! Δεν το είχα δοκιμάσει τόσο καιρό γιατί την έβγαζα με τη μητρική και όταν ξαναχρησιμοποίησα την Audigy δε μου παρουσίασε το πρόβλημα μέχρι σήμερα. Μία ερώτηση: Υπάρχει κίνδυνος για την κάρτα ήχου αν αποσυνδέω το εξωτερικό panel της κάρτας από το PCI τμήμα της όσο ο υπολογιστής είναι σε λειτουργία;
pusher Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δυστυχώς κι άλλο πρόβλημα! Ενώ έχω ηχεία 5.1 χάθηκαν όλες οι επιλογές από τα settings της κάρτας και μπορώ να επιλέξω μόνο μεταξύ 4/4.1 και 7.1. Δείτε και μόνοι σας (κάντε κλικ στην εικόνα ακριβώς από κάτω). Καμιά ιδέα για το τι συνέβει;
pusher Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Κανείς την παραμικρή ιδέα έτσι; Δύσκολο και ασυνήθιστο πρόβλημα! :-? :?
asmilon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Ψαξε στο site της Creative για καινουριους οδηγους, πιστευω εκει ειναι το προβλημα σου και οι καινουριοι θα σε βοηθησουν να στρωσει...
pusher Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Ψαξε στο site της Creative για καινουριους οδηγους, πιστευω εκει ειναι το προβλημα σου και οι καινουριοι θα σε βοηθησουν να στρωσει... Τους έχω ήδη περάσει χρησιμοποιώντας το AutoUpdate της Creative. Το τελευταίο πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά με τους τελευταίους οδηγούς ήδη περασμένους.
asmilon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δοκιμασε να τους απεγκαταστησεις και να τους ξαναπερασεις :-? Ταλαιπωρια το ξερω, αλλα μαλλον δε εκατσε κατι καλα και μπορει να σου φτιαξει ετσι...
pusher Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δοκιμασε να τους απεγκαταστησεις και να τους ξαναπερασεις :-? Ταλαιπωρια το ξερω, αλλα μαλλον δε εκατσε κατι καλα και μπορει να σου φτιαξει ετσι... Σωστός. Εξάλλου δε βλέπω άλλη λύση!
pusher Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκιμασε να τους απεγκαταστησεις και να τους ξαναπερασεις :-? Ταλαιπωρια το ξερω, αλλα μαλλον δε εκατσε κατι καλα και μπορει να σου φτιαξει ετσι... Πριν περίπου ένα μήνα και βάλε πέρασα ξάνα τους οδηγούς της κάρτας και στην αρχή "όλα καλά". Μόνο που έκανε πάλι τον ίδιο θόρυβο αλλά μόνο μία φορά και μετά το ζήτημα ξεχάστηκε. Αλλά... Δυστυχώς κι άλλο πρόβλημα! Ενώ έχω ηχεία 5.1 χάθηκαν όλες οι επιλογές από τα settings της κάρτας και μπορώ να επιλέξω μόνο μεταξύ 4/4.1 και 7.1. Δείτε και μόνοι σας (κάντε κλικ στην εικόνα ακριβώς από κάτω). Καμιά ιδέα για το τι συνέβει; λίγες μέρες πριν εμφάνισε ξανά το ίδιο πρόβλημα το οποίο μπορείτε να δείτε στη παραπάνω εικόνα με τη διαφορά ότι τώρα ή μόνη επιλογή είναι 7.1. Όπως φαίνεται και από την παράθεση εγώ έχω 5.1. Τουλάχιστον αφού κόλησε πάλι που κόλησε δεν κόλλαγε σε 5.1; Η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν περιμένω να δώσει κάποιος λύσει. Φαίνεται ότι η κάρτα κάνει ότι μπορεί για να μη διορθωθεί!
pusher Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ακούστε και αυτό το πρόβλημα. Είναι σε software που συνόδευε την κάρτα. Ρώτησα ακόμη και τεχνικό αλλά δε βρήκε άκρη. το πρόγραμμα Creative Diagnostics ενω στην αρχή δούλευε μια χαρά μετά από λίγο καιρό σταμάτησε να λειτουργεί και αν και από τότε μεσολάβησαν δύο format δε ξαναλειτούργησε ποτέ! Στην καρτέλα Welcome μου λέει να πατήσω το κουμπί Next για να με περάσει στην καρτέλα Diagnose. Το κουμπί όμως έχει εξαφανιστεί! Υπάρχει όμως και το κουμπί Diagnose το οποίο λειτουργει και με περνάει στην εν λόγω καρτέλα. Αλλά από την καρτέλα Diagnose λείπει το κουμπί Start Tests και έτσι τελειώνει η ιστορία. Όποιος έχει την παραμικρή ιδέα ας την πει όχι τόσο γιατί μου δημιουργείται κάποιο πρόβλημα όσο γιατί όταν δε μπορείς να βρεις μερικές λύσεις σε βασανίζει η απορία. Μόλις βρήκα τη λύση για το πρόβλημα που περιγράφω στην παράθεση παραπάνω! Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να μειώσω το DPI! Αλλά αν και κατάφερα και έτρεξα τελικά τα διαγνωστικά τεστ όλα καλά τα έβγαλαν. Επομένως καμία ένδειξη για το πρόβλημα που περιγράφω στο ακριβώς προηγούμενο post (#24)!
pusher Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με θορύβους ας ρίξουν μια ματιά εδώ! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν το 'χω διαβάσει ακόμα αλλά θα το κάνω μόλις βρω χρόνο!
pusher Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Το πρόβλημα με τις επιλογές συστήματος ηχείων λύθηκε μόνο του (!!!) αλλά δυστυχώς δημιουργήθηκε άλλο. Δεν παίρνει είσοδο απ' το μικρόφωνο. Ενώ έχω ανοίξει το διακόπτη στο εξωτερικό panel και έχω όλες τις ρυθμίσεις κομπλέ δε λαμβάνει ήχο. Το μικρόφωνο το δοκίμασα στην on board κάρτα και δουλεύει μία χαρά (headset είναι). Καμία ιδέα;
pusher Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Το πρόβλημα με τις επιλογές συστήματος ηχείων λύθηκε μόνο του (!!!) αλλά δυστυχώς δημιουργήθηκε άλλο. Δεν παίρνει είσοδο απ' το μικρόφωνο. Ενώ έχω ανοίξει το διακόπτη στο εξωτερικό panel και έχω όλες τις ρυθμίσεις κομπλέ δε λαμβάνει ήχο. Το μικρόφωνο το δοκίμασα στην on board κάρτα και δουλεύει μία χαρά (headset είναι). Καμία ιδέα; Eπειδή χρησιμοποιώ το headset στο msn το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι αρκετά σημαντικό για μένα. Όποιος έχει την παραμικρή ιδέα ας βοηθήσει! Ένα στοιχείο ακόμα: Όταν μίλαγα άκουγα μία επιστροφή ήχου απ' τα ακουστικά μου (και απ' τα ηχεία αν τα είχα ανοικτά). Αυτό έχει σταματήσει να συμβαίνει και στις δύο κάρτες ήχου (και στην on board)! Βέβαια όταν συνδέω το headset στην on board ο υπολογιστής παίρνει ήχο (το βλέπω απ' τις κυματομορφές οποιουδήποτε προγράμματος εγγραφής) τον οποίο μετά μπορώ να αναπαράγω κανονικά. Όμως άμεση επιστροφή ήχου από τα ηχεία δε λαμβάνω σε καμία κάρτα ήχου (το επαναλαμβάνω γιατί το θεωρώ σημαντικό στοιχείο)! Από την Audigy δε δίνει καν σήμα εισόδου! Μήπως είναι πρόβλημα του μικροφώνου που δημιουργεί διαφορετικά αποτελέσματα στις δυο κάρτες; Από εσάς περιμένω βοήθεια! Σημείωση: Κάποτε είχε τραβηχτεί απότομα το καλώδιο του headset αλλά δούλευε μία χαρά για αρκετό καιρό μετά. (Δοκιμασμένο σε συνομιλίες που κρατούσαν ώρες!) Μετά από περίπου ένα μήνα που πήγα να το χρησιμοποιήσω ξανά αντιμετώπισα το πρόβλημα που περιέγραψα. Το headset είναι ένα Altec Lansing AHS502i.
pusher Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Το προηγούμενο πρόβλημα με το μικρόφωνο προέρχεται από την κάρτα ήχου, όπως κατάλαβα εδώ και λίγο καιρό, μιας και δεν παίρνω είσοδο (ήχο) ούτε από το USB ράδιο που έχω συνδεμένο σ' αυτή. Όταν πάω να ανοίξω τις ρυθμίσεις των μεγαφώνων παίρνω το παρακάτω μήνυμα το οποίο μάλιστα το πετάει τρείς φορές (το κλείνω και το ξανανοίγει): και όταν πάω να ανοίξω την Audio console το παρακάτω: Αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ας βοηθήσει!
asmilon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Επειδη φιλε pusher βλεπω πως σε παιδευουν καιρο αυτοι οι οδηγοι που εχεις γιατι δε δοκιμαζεις τον kX Audio Driver ? Ειναι σιγουρα πιο καλογραμμενος απο της Creative και πιστευω δε θα εχεις αυτα τα προβληματα που εχεις τωρα... Αν θες να τον βαλεις, εννοειται πως πρεπει να απεγκαταστησεις πληρως τον παλιο οδηγο. Δοκιμασε το πιστευω θα ειναι ολα ΟΚ μετα ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.