Προς το περιεχόμενο

κουτί 2.5" σκληρού με ένα USB καλώδιο

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν συνδέσεις και τα 2 καλώδια, συνήθως τα XP βγάζουν power surge on USB port error και κλεινουν τα αντίστοιχα ports.

Εγώ ειχα πάρει πριν καιρό ενα τέτοιο enclosure 2,5" (παίζει να ηταν και Transcend, δε υμάμαι) το οποίο το αποσυναρμολόγησα. Κ

Κράτησα μόνο το ολοκληρωμένο (IDE -> USB) και το διπλό USB καλώδιο, οπότε απλά οταν θέλω να συνδέσω εναν 2,5άρη που έχω το κάνω αμέσως χωρίς να μπλέκω με κουτιά, βίδες κ.λ.π.

Δημοσ.

αυτη η πατεντα με βοηθησε πολυ εχω ενα σκληρο δισκο 30 αρη και με ενα κουτακι οπως αυτα τον εκανα εξωτερικο παντως προβλημα με τα καλωδια δεν ειχα πρεπει το pc να εχει usb ports high speed τουλαχιστο αυτο το μυνημα μου εβγαζε οταν το συνδεα με το p3

Δημοσ.
Αν δεν συνδέσεις και τα 2 καλώδια, συνήθως τα XP βγάζουν power surge on USB port error και κλεινουν τα αντίστοιχα ports.

Ναί το βγάζει και δεν φαίνεται να συνδέεται αλλά τί σημαίνει αυτό το power surge?

Εγώ ειχα πάρει πριν καιρό ενα τέτοιο enclosure 2,5" (παίζει να ηταν και Transcend, δε υμάμαι) το οποίο το αποσυναρμολόγησα. Κράτησα μόνο το ολοκληρωμένο (IDE -> USB) και το διπλό USB καλώδιο, οπότε απλά οταν θέλω να συνδέσω εναν 2,5άρη που έχω το κάνω αμέσως χωρίς να μπλέκω με κουτιά, βίδες κ.λ.π.

Εντάξει thanx for the tip αλλά το δίσκο δεν τον βάζω βγάζω οπότε δεν προκύπτει τέτοιο θέμα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...