Προς το περιεχόμενο

Υπάρχουν P3;

DJJordan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει και που (και με τι κόστος), cpu intel p3 με 133bus και 1GHz,

ώστε το σχετικά παλιό pc μου, να αποκτήσει τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα.

Αυτή τη στιγμή είναι στα όρια για τη χρήση που του κάνω και επειδή θέλω να αντικαταστήσω την κάρτα γραφικών με κάποια μεταχερησμένη λόγω των μόνο 16mb μνήμης που διαθέτει, ρώτησα και μου είπαν ότι επειδή η cpu είναι celeron και όχι p3, παρόλο που είναι 900MHz μετράει για p3 με 200-300 λιγότερα MHz, με αποτέλεσμα να μή σηκώνει μεγαλύτερη κάρτα.

Έχω ήδη τοποθετήσει επιπλέον μνήμη, φτάνοντας τα μέγιστα MB που μπορεί να δεχτεί η μητηκή μου, αλλά δεν μπορώ να βρώ με τίποτα cpu, ώστε να πετύχω το σκοπό μου.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αγγελίες; που; πως πάω στις αγγελίες;

Μεταχειρησμένα έχω ψάξει, και μου είπαν δύσκολο για τόσο παλιό κομάτι,

παρόλο που είχαν μόνο χαμηλότερες cpu's (celeron 800MHz και κάτω)

Δημοσ.

Ψάχνεις για Slot 1 PIII?

Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει και που (και με τι κόστος)' date=' cpu intel p3 με 133bus και 1GHz,

ώστε το σχετικά παλιό pc μου, να αποκτήσει τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα.

Αυτή τη στιγμή είναι στα όρια για τη χρήση που του κάνω και επειδή θέλω να αντικαταστήσω την κάρτα γραφικών με κάποια μεταχερησμένη λόγω των μόνο 16mb μνήμης που διαθέτει, ρώτησα και μου είπαν ότι επειδή η cpu είναι celeron και όχι p3, παρόλο που είναι 900MHz μετράει για p3 με 200-300 λιγότερα MHz, με αποτέλεσμα να μή σηκώνει μεγαλύτερη κάρτα.

Έχω ήδη τοποθετήσει επιπλέον μνήμη, φτάνοντας τα μέγιστα MB που μπορεί να δεχτεί η μητηκή μου, αλλά δεν μπορώ να βρώ με τίποτα cpu, ώστε να πετύχω το σκοπό μου.[/quote']

Δημοσ.

Ψάχνω για shocket 370. Ο P3 1GHz 133bus (στα 7,5Volt αν θυμάμαι καλά), είναι ο μεγαλύτερος που μπορεί να δεχτεί η μητρηκή μου.

Στο ocs δε βρήκα κάτι διαθέσιμο.

Δημοσ.

7.5 volts? μπααααααα ;P ειναι δυσκολο να βρεις κατι!εχεις δοκιμασει να δεις τι ψαρια πιανει απο o/c to πισάκι σου?

Δημοσ.
slot1 p3 eixe bgei mono eos 550 mhz P3 socket 370 eixe bgei se 1 ghz kai meta bghkan oi tualatin pou thelan alles mhtrikes

Slot 1 P3 είχαν βγει και μέχρι το 1GHz αλλά δεν πρόλαβαν να πολυκυκλοφορήσουν...

Δημοσ.
Ψάχνω για shocket 370. Ο P3 1GHz 133bus (στα 7' date='5Volt αν θυμάμαι καλά), είναι ο μεγαλύτερος που μπορεί να δεχτεί η μητρηκή μου.

Στο ocs δε βρήκα κάτι διαθέσιμο.[/quote']

Μιας και θέλεις να δεις διαφορά στις επιδόσεις, θα σου πρότεινα να έδινες κάποια χρήματα παραπάνω και να αγόραζες έναν μεταχειρισμένο P4 με μητρική. Τα λεφτά που θα δώσεις για αναβάθμιση επεξεργαστή και κάρτας γραφικών ΙΜΗΟ θα πάνε χαμένα, καθώς στις σημερινές εφαρμογές η διαφορά θα είναι αμελητέα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...