Timwros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Ειλικρινα θα παλαβωσω, δεν παει αλλο... Απ'το πρωι εχει ελθει κατι, λογικα απο το Ιντερνετ, που νομιζα οτι ηταν ιος. Εχω το Zone Alarm Security Suite και εβαλα scan σε spyware και virus οσο πιο αναλυτικο γινεται, συν το Ad-aware Personal. Περα απο κατι μηνυματα για ιους Win32 δεν βρισκω τιποτα!!! Εχει ερθει κατι σαν ειδοποιηση για να αγορασω προγραμματα αντι-ιου, κατι security ειναι, μου εχει αλλαξει το homepage και το εχει κανει MSN, δεν μπορω να το αλλαξω και οταν παω να αλλαξω το homepage, το ΖΑ βγαζει μηνυμα λεγοντας: Internet Exlorer is trying to change your homepage, παταω deny αλλα τιποτα... Και κατι αλλο: ειχα κατι ειδοποιησεις οτι το PC εχει σοβαρο ιο(παπα*ια) και μου προτειναν να αγορασω ενα προγραμμα δικο τους. Επιπλεον, μου εχει βγει ενα bookmark ιστοσελιδας: "Antivirus Test Online". Εψαξα για εγκατεστημενο προγραμμα σχετικα, αλλα δεν βρηκα τιποτα... Το θεμα ειναι οτι το ολο προβλημα δε μοιαζει τοσο με ιο η κατι τοσο παρανομο, τι να πω... Παρακαλω βοηθειστε με και τωρα αν γινεται...
asmilon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μπορεις να γινεις λιγο πιο περιγραφικος στο τι ακριβως μηνυματα σου εμφανιζονται? Μηπως εχεις γραψει το MSN Messenger ή Live Messenger? Επειδη αυτα αλλαζουν την σελιδα σου αν δε τους πεις αλλιως εσυ... Για το ZoneAlarm αν θες να αλλαξεις την αρχικη σελιδα σου πρεπει να του πεις Allow, με το Deny δεν επιτρεπει να ορισεις την σελιδα που θες εσυ ως αρχικη...
Timwros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Ρε συ εδω σου λεω εχει βγαλει στα αγαπημενα δικο του bookmark που με μεταφερει στην ιστοσελιδα http://thesecuritytest.com/phptest/ Μπες εκει. Ολα αυτα τα συμπτωματα που λεει τα αντιμετωπιζω. Το διαολεμενο ομως εμφανιστηκε μονο του!
Timwros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Plaka plaka ginetai to scan kai vlepw oti aferei kapoia arxeia pou mou fanikan ypopta.. Mallon ayto einai xilia eyxaristw
Timwros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Padws lew na kratisw kai to ZA kai to NOD32, ti lete?
asmilon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Τι updates εχεις στο μηχανημα σου? Μπορει αν δε το εχεις ενημερωμενο, να μπηκε απο καποια τρυπα και για αυτο να σου εμφανιστηκε μονο του. Αλλα μπορει και να μπηκε απο καποιο προγραμμα που εγραψες και δε το καταλαβες... Κανε ενα ελεγχο για ιους, προτιμω το Kaspersky απο το ελαφρυ-αλλα-δε-τα-βρισκω-ολα NOD32 και πες αν σου βρηκε τιποτα παραξενο... Ελεγξε και με το autoruns αν τρεχει καποιο προγραμμα περιεργο με την εκκινηση του υπολογιστη σου και απενεργοποιησε το... ΕDIT Για το ZoneAlarm αν θες να το χρησιμοποιησεις με καποιο αλλο anti-virus απενεργοποιησε πρωτα το εσωτερικο του antivirus. Αν τρεχουν 2 μαζι γονατιζει το μηχανημα σου, χωρις να σου προσθετει ιδιαιτερα περισσοτερη ασφαλεια...
Timwros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Kati allo: allazw to home page se google, otan ksanapigenw sto Epiloges Internet ine etsi, alla otam pataw na me paei sto home page me paei s'ayti ti selida: http://www.syssecuritysite.net/
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Kati allo: allazw to home page se google, otan ksanapigenw sto Epiloges Internet ine etsi, alla otam pataw na me paei sto home page me paei s'ayti ti selida: [url']http://www.syssecuritysite.net/[/url] Σβήσε τα προσωρινά αρχεία και τα cookies και ξαναδοκίμασε....
asmilon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δοκιμασε να το καθαρισεις με αυτο: X-Cleaner Επισης ελεγξες το μηχαημα σου με το autoruns?
Timwros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 oxi akoma, alla an einai na to gemisw me 500 cleaners: exw kai to ccleaner gi'ayto ;-) telos padwn vlepw oti to x-cleaner kani ki ayto douleia, ama einai 8a kanw uninstall to ccleaner. Na kratisw to Kaspersky, ta vriskei ola? apo firewall pio ine to kalytero?
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Εγώ πάντως δεν έχω firewall,μόνο το NOD32 και μέχρι στιγμής είναι όλα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.