Προς το περιεχόμενο

Φορτωση ταινιας στο dvd rec

ΜΑΝΟΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φόρτωσα στο dvd rec μια ταινία για να την δω αργότερα αλλα αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα ενω παίζει κανονικά η ταινία δεν ξέρω πως μπορώ να μπω στο μενού για να κάνω επιλογη γλώσσας ( υπότιτλους ) .

Δημοσ.

an katalava sosta an oxi sigxorese me otan i tainia pezei me to power dvd px kaneis dexi klik kai exei epilogi gia subtitles kai epilogi pou sou leei na show(display) subtitles.genikos se ola ta programmata power dvd windvd ktl sto dexi klik einai ola.

Δημοσ.

Συγνώμη παιδιά γιατι δεν διευκρίνησα οτι μιλάω για το dvd rec 910 της sony που εχω συνδεδεμένο με την τηλεόραση , δεν ενοούσα για το κομπιούτερ .

Δημοσ.

Συνήθως τα sony (κρίνοντας από το δικό μου) δεν βγάζουν αυτόματα τους υπότιτλους, ακόμα και αν η ταινία είναι χωρίς μενού και περιέχει έναν και μόνο υπότιτλο (για παράδειγμα ελληνικά) και πρέπει να πατηθεί το "ειδικό" κουμπί από το τηλεκοντρόλ για να εμφανιστούν.

Δημοσ.

Η ταινία ειναι απο εφημεριδα παιδια , απλως προσπαθω να μαθω το μηχανημα πως λειτουργει γι αυτο ειπα να δοκιμασω να φορτωσω στο σκληρο την ταινια αλλα κολησα τωρα στους υποτιτλους . Τωρα ποιο ειναι αυτο το ειδικο κουμπι στο τηλεχειριστηριο δεν ξερω ακομα το ψαχνω και εγω .

Δημοσ.

Διάβασε το μανουαλ ή αν δεν το έχεις κατέβασε το από την σελίδα της sony και στην εικόνα που δείχνει όλο το τηλεκοντρόλ σου εξηγεί αριθμημένα την χρήση του κάθε κουμπιού (λογικά πρέπει να το δείχνει σε όλα τα μοντέλα)

Για παράδειγμα στο δικό μου μοντέλο είναι το κουμπί Νο 5 (subtitle button) στην παρακάτω εικόνα.

remote3vj.jpg

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...