ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Φόρτωσα στο dvd rec μια ταινία για να την δω αργότερα αλλα αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα ενω παίζει κανονικά η ταινία δεν ξέρω πως μπορώ να μπω στο μενού για να κάνω επιλογη γλώσσας ( υπότιτλους ) .
poulinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 an katalava sosta an oxi sigxorese me otan i tainia pezei me to power dvd px kaneis dexi klik kai exei epilogi gia subtitles kai epilogi pou sou leei na show(display) subtitles.genikos se ola ta programmata power dvd windvd ktl sto dexi klik einai ola.
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Συγνώμη παιδιά γιατι δεν διευκρίνησα οτι μιλάω για το dvd rec 910 της sony που εχω συνδεδεμένο με την τηλεόραση , δεν ενοούσα για το κομπιούτερ .
poulinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 prepei na iparxei koumpaki gia tous ipotitlous sto tilexiristirio.sin den tous dialegeis otan xekinaei to dvd na pezei.
giankyr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Έχω μια απορία, από που έγραψες ταινία με υπότιτλους?
poulinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 kanoniki tainia kopia tha ekane an auto ennoei opote exei ipotitlous ektos an ennoei gia tipota xvid divx
blackwar Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Συνήθως τα sony (κρίνοντας από το δικό μου) δεν βγάζουν αυτόματα τους υπότιτλους, ακόμα και αν η ταινία είναι χωρίς μενού και περιέχει έναν και μόνο υπότιτλο (για παράδειγμα ελληνικά) και πρέπει να πατηθεί το "ειδικό" κουμπί από το τηλεκοντρόλ για να εμφανιστούν.
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 bale tin tainia napezei kai ena ena ta pliktra sto tilexiristirio.tha to breis
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Η ταινία ειναι απο εφημεριδα παιδια , απλως προσπαθω να μαθω το μηχανημα πως λειτουργει γι αυτο ειπα να δοκιμασω να φορτωσω στο σκληρο την ταινια αλλα κολησα τωρα στους υποτιτλους . Τωρα ποιο ειναι αυτο το ειδικο κουμπι στο τηλεχειριστηριο δεν ξερω ακομα το ψαχνω και εγω .
blackwar Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Διάβασε το μανουαλ ή αν δεν το έχεις κατέβασε το από την σελίδα της sony και στην εικόνα που δείχνει όλο το τηλεκοντρόλ σου εξηγεί αριθμημένα την χρήση του κάθε κουμπιού (λογικά πρέπει να το δείχνει σε όλα τα μοντέλα) Για παράδειγμα στο δικό μου μοντέλο είναι το κουμπί Νο 5 (subtitle button) στην παρακάτω εικόνα.
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 posa koumpia exei.to manual kati tha grafei.ektos an den exoun katevei sosta oi ipotitloi ston skliro.
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Ευχαριστω πολυ παιδια θα το κοιταξω και θα σας πω
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 εχω και το manual αλλα δεν εβγαλα ακρη παιδια τι να πω , το ψαχνω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.