pusher Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μου 'χει τύχει δυο-τρεις φορές. Ο δίσκος να ξεκινήσει full λειτουργία στα "καλά καθούμενα" (ίσως τότε να άνοιγα κάποια εφαρμογή - όχι πάντα την ίδια, νομίζω τη μια φορά ήταν το μTorrent) και για κάποια ώρα μετά να μη μπορώ να κάνω τίποτα, να προσπαθώ να ανοίξω κάποιον φάκελο και να ανοίγει μετά βίας. Αυτά, μετά από λίγα λεπτά ο δίσκος επανήλθε στα φυσιολογικά του και αυτό ήταν όλο. Κανενός είδους πρόβλημα μετά. Καμιά ιδέα για το τι συνέβει;
bird Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Όταν ανοίγεις το μTorrent κάνει check τα αρχεία που έχει στη λίστα του οπότε διαβάζει συνέχεια από το δίσκο. Το παθαίνει και σε μένα όταν το ξεκινάω και ύπάρχουν μεγάλα αρχεία στη λίστα του μTorrent (της τάξεως των GB).
mxpert Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ...συμφωνώ, χωρίς να επαυξάνω ! ...τα ίδια και σε μένα ! ξεφόρτωσε λίγο το μTorrent..
pusher Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Έχετε δίκιο, συμβαίνει πάντα όταν ανοίγω το μTorrent. Αλλά συνέβει ενώ είχα ένα αρχείο ενεργό και το άλλο σταματημένο. Το ενεργό ήταν 0,5 GB και το σταματημένο 2-3 GB. Το μTorrent κάνει check και στα σταματημένα αρχεία; Το πρόβλημα είναι ότι ο δίσκος μου δουλεύει full για πολύ ώρα (π.χ. 10 λεπτά) και αναγκάζομαι να κλείσω το μTorrent (μετά βίας) για να ξεμπλοκάρει το σύστημα. Ένας φάκελος για να ανοίξει μπορεί να κάνει 0,5 με 1 λεπτό. Ο σκληρός μου δίσκος είναι WD 250GB SATA 8MB buffer 7200Rpm. Έχω το μTorrent 1.6 (build 474), το standalone (αυτό που δε θέλει εγκατάσταση), και το έχω τοποθετήσει στο φάκελο Program Files. Το ανοίγω από μια συντόμευση που έχω βάλει στο μενού έναρξη των Windows. Η όλη κατάσταση μου δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα γιατί όσο τρέχω το μTorrent δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το PC μου για τίποτα άλλο. Δηλαδή ή άλλη εργασία ή μTorrent - ποτέ και τα δύο μαζί. Καμιά ιδέα για το τι φταίει και πώς θα το ξεπεράσω;
mxpert Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Το μTorrent κάνει check και στα σταματημένα αρχεία; ναι ! ...πάντως τα μεγέθη που αναφέρεις δεν δικαιολογούν τέτοια καθυστέρηση.... μήπως ευθύνεται και το antivirus check ταυτόχρονα ?
bird Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Στο μόνο που μπορώ να σου απαντήσω είναι οτι κάνει check και ΟΛΑ όσα είναι στη λίστα( είτε είναι ενεργά είτε όχι). Όσο για το τι μπορείς να κάνεις, όποιος ξέρει ας μας πεί...
pusher Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 ναι ! ...πάντως τα μεγέθη που αναφέρεις δεν δικαιολογούν τέτοια καθυστέρηση.... μήπως ευθύνεται και το antivirus check ταυτόχρονα ? Υπάρχει περίπτωση το antivirus check να ξεκινά μαζί με το μTorrent;
pusher Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Θα ποστάρω το πρόβλημα και στο θέμα που υπάρχει στο Software για το μTorrent ...και ελπίζω να βρω λύση. Αλλιώς αλλαγή client.
mxpert Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Υπάρχει περίπτωση το antivirus check να ξεκινά μαζί με το μTorrent; ...προφανώς....τα αρχεία τσεκάρονται με την παραμικρή προσπέλαση !
pusher Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Ποιο antivirus έχετε εσείς και δεν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα;
mxpert Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 εντάξει δεν κόβω και το κεφάλι μου πως είναι αυτο... απλά παρόμοια προβλήματα είχα παλαιότερα όταν "εργαζόμουν" με μεγάλα αρχεία....το νορτον τότε κλάταρε !!! τώρα έχω NOD32 ...επαναλαμβάνω πάντως πως δεν είναι και τρομερό το μέγεθος των αρχείων !
pusher Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Το ξέρω (ότι δεν είναι τρομερό το μέγεθος των αρχείων). Τόση ώρα που ο δίσκος είναι απασχολημένος θα είχε κάνει check και τα 250 GB του. Το θέμα είναι ότι τρέχω την ίδια έκδοση του μTorrent σε πολύ κατώτερο υπολογιστικό σύστημα από το δικό μου το οποίο έχει Windows 2000 και εκεί τρέχει μια χαρά. Γι' αυτό σκέφτηκα ότι κάτι παίζει με τα Windows που έχω (Windows XP Professional SP2).
asmilon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Eσυ πιο antivirus χρησιμοποιεις? Σε βοηθησε το Disable the NTFS Last Access Time Stamp που σου προτεινα στο αλλο topic?
pusher Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Χρησιμοποιώ OTENET Security Kit (F-SECURE δηλαδή με άλλα λόγια). Μόλις δοκιμάσω το Disable the NTFS Last Access Time Stamp θα σου απαντήσω στο άλλο topic (για να μη ψαχνόμαστε)
bauer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Και εγώ ΟΤΕΝΕΤ onDSL KIT έχω αλλά δεν το έχω ενεργοποιήσει καν το F-secure...Το NOD32 κάνει μια χαρά τη δουλειά του χωρίς να επηρεάζει καθόλου το μtorrent.Στο προτείνω ανεπιφύλακτα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.