Hamurabi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 παιδια τελικα κατα 99% θα αγορασω το TOSHIBA QOSMIO F20-111 . θελω οωμς να του βαλω αλλα 512ΜΒ μνημη αλλα θα ηθελα να αποφυγω να πληρωσω αλλους να τη βαλουν. desktop pc λυνω και δενω σε δευτερολεπτα αλλα λαπτοπ δεν εχω ακουμπησει ποτε μου,ειναι το πρωτο μου αυτο. Ειναι ευκολο να βαλω τη μνημουλα μονος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtomgr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 an exei kamia "katapakth" katw apo to laptop....apla ksevidwneis to kapaki kai tin vazeis me ton idio tropo opws se ena desktop pc..... einai eykolo.... arkei na pareis mia mnimi me ta idia xaraktiristika taxuthtas me aythn poy 8a xeis ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Eγω θα σου προτεινα να το κανονισεις κατα την αγορα του laptop σου να σου την βαλουν εκει. Στο λεω επειδη τα φορητα εχουν 2 θεσεις για μνημες συνηθως και ειναι σε ζευγαρια ωστε να δουλευουν σε Dual Channel... Δηλαδη αν παρεις ενα φορητο με 512ΜΒ RAM δε εχει 1x512 αλλα 2x256 :-? Οποτε κανονισε το απο την αρχη, ωστε να εχει 2x512 και να εισαι ΟΚ μετα... ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpasinis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Επειδή έχω το Toshiba Qosmio και ψάχνω για μνήμη, παρακαλώ ενημέρωσέ με άπό που θα προμηθευτείς μνήμες για το μηχάνημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimokritos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 file mou kalo einai i na to paraggeileis etsi, i na to valoun sto service tis toshiba. opoiadipote alloiosi tou laptop apo sena, tha akurosei tin egguisi. ase pou exoun kai kati xazoautokilita apo kato pou... kalo einai na min ta vroun paraviasmena. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.