Προς το περιεχόμενο

Insomnia 5x5 Νο 2 - Δηλώστε Συμμετοχή για την Παρασκευή 14/7 !!

EKTELESTES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

blueviper τι χρυσό παιδί είσαι εσύ?? Μια χαρά!! Γράψε και καμιά συνταγή για πένες 4 τυριά, ή λαζάνια στο φουρνο που τα γουστάρω πολύ.... Άμα είναι να ποστάρουμε και καμιά φασολάδα...

Πέρα από την πλάκα θα μπορούσαμε να ανοικσουμε ενα τέτοιο τόπικ και να αφήσουμε το 5χ5 στην ησυχία του.. Νομίζω το κατάλαβαν όλοι τι εννοείς :)

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ήμουν έτοιμος να συμφωνήσω μαζί σου Steven, αλλά ο καταγγελτικός μου λόγος δεν μπορεί να παραμείνει για πολύ στη σιωπηρή αποδοχή. Όπως βλέπεις η συνωμοσία της πίτσας, της χοληστερίνης, τον πολυακόρεστων λιπαρών και του fast food εν γένει, διέγραψε τις εύγευστες και υγιεινές συνταγούλες μου.

Ντροπή κι αίσχος!

Δημοσ.
Ήμουν έτοιμος να συμφωνήσω μαζί σου Steven' date=' αλλά ο καταγγελτικός μου λόγος δεν μπορεί να παραμείνει για πολύ στη σιωπηρή αποδοχή. Όπως βλέπεις η συνωμοσία της πίτσας, της χοληστερίνης, τον πολυακόρεστων λιπαρών και του fast food εν γένει, διέγραψε τις εύγευστες και υγιεινές συνταγούλες μου.

Ντροπή κι αίσχος![/quote']

Πραγματικά απαράδεκτο.....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Ήμουν έτοιμος να συμφωνήσω μαζί σου Steven' date=' αλλά ο καταγγελτικός μου λόγος δεν μπορεί να παραμείνει για πολύ στη σιωπηρή αποδοχή. Όπως βλέπεις η συνωμοσία της πίτσας, της χοληστερίνης, τον πολυακόρεστων λιπαρών και του fast food εν γένει, διέγραψε τις εύγευστες και υγιεινές συνταγούλες μου.

Ντροπή κι αίσχος![/quote']

Όxι ρε συ!! Post 45 Τα γαρδουμπάκια ζουν και βασιλεύουν!!!! Zήτω τα γαρδουμπάκια που επέζησαν από τη ''συνωμοσία της πίτσας, της χοληστερίνης, τον πολυακόρεστων λιπαρών και του fast food'':D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...