nontasg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Τελικά κανονίστηκε το 5x5???Ρε EKTELESTES παίζει να έρθω Αθήνα για μπαλίτσα....Είμαι αποδεκτός?? :lol:
EKTELESTES Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Έλα εσύ κ θα βρω εγώ κόσμο, εννοείται πως δε θα ναι απο εδω μέσα ^^ Πιο αποδεκτός δε γίνεται, ειδικά αμα φας την γαρδούμπα του Οχιά, θα σαι κ δυναμίτης :lol:
konnak Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε για 2+1 χρόνια με τον ποδοσφαιριστή EKTELESTES. Ο παίκτης ( ;-)) διαθέτει σπάνια τεχνική κατάρτιση, ενώ μπορεί να παίξει σε όλες τις γραμμές, μέχρι και τερματοφύλακας (!). Πρωταθλητής Geek-forum 5x5 Mundialito, εμφανίζεται μετριόφρων παρά το ότι ήδη έχει χαρακτηριστεί νέος Πελέ. Ψιτ, Μαραντόνα, κατούρα και λίγο. Θα μας μάθει το τόπι ο Θεός της μπάλας, ρε τι άλλο θα ακούσουμε...
nontasg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Έλα εσύ κ θα βρω εγώ κόσμο' date=' εννοείται πως δε θα ναι απο εδω μέσα ^^ Πιο αποδεκτός δε γίνεται, ειδικά αμα φας την γαρδούμπα του Οχιά, θα σαι κ δυναμίτης :lol:[/quote'] Δεν τα πάω καλά με τις οχιές συν του ότι δεν ξέρω για ποιόν μιλάς....
nontasg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε για 2+1 χρόνια με τον ποδοσφαιριστή EKTELESTES.Ο παίκτης ( ;-)) διαθέτη σπάνια τεχνική κατάρτιση' date=' ενώ μπορεί να παίξει σε όλες τις γραμμές, μέχρι και τερματοφύλακας (!). Πρωταθλητής Geek-forum 5x5 Mundialito, εμφανίζεται μετριόφρων παρά το ότι ήδη έχει χαρακτηριστεί νέος Πελέ. Ψιτ, Μαραντόνα, κατούρα και λίγο. Θα μας μάθει το τόπι ο Θεός της μπάλας, ρε τι άλλο θα ακούσουμε...[/quote'] Ψιτ φιλαράκι,αλλού τα σχόλιά σου....Βρες κανά άλλο topic να κάνεις τον έξυπνο...ΟΚ?? :mrgreen:
konnak Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Πιστεύω ότι δεν υπάρχει πιο κατάλληλο τόπικ για να κάνει κάποιος τον έξυπνο... Ρε συ νώντα, έχεις 1.462 posts σε 8 μήνες - χωρίς να προσμετρώνται του Μπλα Μπλα (!!!) και έχεις το θράσος να πεις σε άλλον Get a life? Μπουχαχαχα...
strassenmeister Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Να κανω μια ερωτηση,αν και ειναι λιγο εκτος θεματος αν διαβαζω καλα τα ποστ απο πανω.5x5 θα παιχτει τελικα???Ποσοι ειναι μεσα?
nontasg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Πιστεύω ότι δεν υπάρχει πιο κατάλληλο τόπικ για να κάνει κάποιος τον έξυπνο... Ρε συ νώντα' date=' έχεις 1.462 posts σε 8 μήνες - χωρίς να προσμετρώνται του Μπλα Μπλα (!!!) και έχεις το θράσος να πεις σε άλλον Get a life? Μπουχαχαχα...[/quote'] Δε σε αφορά το τι κάνω εγώ,ασχολείσου με άλλον...Και εγώ κακώς που στην είπα νωρίτερα,ξέχνα το....Απλά δεν μπορώ να καταλάβω άμα κάποιος δεν ασχολείται μαζί σου,εσύ γιατί ασχολείσαι μαζί του....Άντε γεια.
EKTELESTES Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Να κανω μια ερωτηση,αν και ειναι λιγο εκτος θεματος αν διαβαζω καλα τα ποστ απο πανω.5x5 θα παιχτει τελικα???Ποσοι ειναι μεσα? Απ' όσο βλέπεις, όχι. άλλη φορά θα στέλνω επιλεγμένα Πμ σε 3-4 άτομα εδω μέσα που ψήνονται κ δεν είναι ΑΜΠΑΛΟΙ, μην ασχολόμαστε με τα Κοννάκια κ τις Οχιές τζάμπα ^^ ---------------------------- Θα πάω για μπασκετάκι το απόγευμα. Αν ψήνεσαι κ για μπάσκετ, οποιαδήποτε μέρα μπορούμε να βρούμε κόσμο ^^
Tasoti Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 ρε φίλε σε παρακαλω αμα ειναι κανονισε για δευτερα ή για τριτη η για αλλη μερα.Εγω ειμαι μεσα παντως παιδια. Το pc μου ειχε χαλασει για 2 μερες και δεν ειδα το post και το ειδα τωρα αλλιως θα ερχομουν.Σορρυ Και αμα κανονισεις θα σου φερω και αλλον insomniacs παικτη.
maradona Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα σε όλους.Πού γίνεται αυτό το 5x5 που λέτε?? Και μια απορία?Διάβασα και κατι συνταγές εδώ μέσα!!!Τί σχέση έχουν με το 5x5???Συζητάτε και για τη διατροφή των παικτών???
SeXBOX Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 ποσο θα θελα ρε gmt να παίξω μαζί σας.... αλλα η υγεία μου δεν το επιτρέπει! τουλάχιστον πείτε που παίζεται μπας και μπορέσω να έρθω να κάνω εξέδρα τουλάχιστον.
EKTELESTES Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Ευπρόσδεκτος Sexbox, αλλα ύστερα απο την τρελή συμμετοχή που βλέπω εδω μέσα, δε νομίζω να ξανακάνω πρόταση. 1 φορά πήγαμε κ αυτή με φίλους κ γνωστούς, μόνο 3ς χρήστες του Ινσόμνια απο τους 10 που πήγαμε...Ξεφτίλα.... Ευχαριστώ πάντως τα παιδιά που παίξανε κ όσους έδειξαν ενδιαφέρον μα δεν μπόρεσαν να έρθουν ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.