Προς το περιεχόμενο

Insomnia 5x5 Νο 2 - Δηλώστε Συμμετοχή για την Παρασκευή 14/7 !!

EKTELESTES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΙΝΣΟΜΝΙΑ 5Χ5

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/7 ΣΤΙΣ 21:00 στα γηπεδάκια Ρέντη όπως το Προηγούμενο, εκτός αν υπάρξουν άλλες προτάσεις.

1. EKTELESTES

2. Chris_13

3. strassenmeister

4.

5.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εμενα δεν με βλαπω γιατι πρεπει να παω για κατι δουλειες σ/κ χαλκιδα και δε θα ειμαι αθηνα (θα κανω και κανα μπανιο)

ακομα δε ξεκουραστικαμε και θελετε κι αλλο ακομα με ποναει ο προσαγωγος μου απο τις προσποιησεις :)

Δημοσ.

:lol: Τις ποιες? ααα, προσποιήσεις :P

έλα ρε Χάρη, ΣΚ έχεις δουλειές, έλα να παίξουμε Παρασκευή, πάνε κανε ένα μπανάκι, ρίξε κ καναν υπνάκο κ ΣΚ θα σαι έτοιμος για μπανάκι ^^

Δημοσ.

Δυστυχώς είμαστε Αθήνα σχεδόν όλοι οι πιθανοί συμμετέχοντες Νόντα...

αν κ απ'ότι βλέπεις, λόγω της....ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ...συμμετοχής ξανά... μάλλον θα χρειαστεί να το αναβάλλουμε...που να βρούμε τόσα γήπεδα να παίξουμε...

:lol:

Δημοσ.
Δυστυχώς είμαστε Αθήνα σχεδόν όλοι οι πιθανοί συμμετέχοντες Νόντα...

αν κ απ'ότι βλέπεις' date=' λόγω της....ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ...συμμετοχής ξανά... μάλλον θα χρειαστεί να το αναβάλλουμε...που να βρούμε τόσα γήπεδα να παίξουμε...

:lol:[/quote']

Ναι βρε για πλάκα το λέω....:mrgreen: Το ξέρω ότι μόνο Αθήνα μπορείτε να το κανονίσετε...

Πάντως είναι πολύ καλή ιδέα αυτά τα 5x5 ,μπράβο για την πρωτοβουλία σου.:wink:

Δημοσ.

Κ εμένα καλή ιδέα μου φάνηκε Νόντα, αλλά μάλλον σε λάθος φόρουμ τα κάνω.

Τόσες 100αδες κόσμο κ καιγόμαστε να βρούμε κόσμο να παίξουμε μπάλα

( τα σχόλια του γιατί δε βρίσκουμε, τα αφήνω σε εσένα )

:lol: :lol:

Δημοσ.
Κ εμένα καλή ιδέα μου φάνηκε Νόντα' date=' αλλά μάλλον σε λάθος φόρουμ τα κάνω.

Τόσες 100αδες κόσμο κ καιγόμαστε να βρούμε κόσμο να παίξουμε μπάλα

( τα σχόλια του γιατί δε βρίσκουμε, τα αφήνω σε εσένα )

:lol: :lol:[/quote']

Γιατί ασχολούνται μόνο με το πώς θα σχολιάζουν τον κάθε βλάκα Ζιντάν και Ματεράτσι και το πώς θα γαβγίζουν μόνο εκεί που τους παίρνει,ενώ κάνουν τις κότες εκεί που δεν τους παίρνει...Άει στα κομμάτια...Εγώ φταίω που ασχολούμαι....

Δημοσ.
Ναι ρε' date=' μην ασχολείσαι άλλο.

Ποιοι είναι [b']άμπαλοι [/b]φαίνονται, δε χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια να το δεις :lol:

Ναι ρε,εγώ σταμάτησα ήδη να ασχολούμαι...:mrgreen: :mrgreen:

Πάντως ρε φίλε τι μ@λ@κία έκανε αυτός ο Ζιντάν???:confused:

Σίγουρα έφταιγε ο Ιταλός,αλλά δεν περιμένα τέτοια αντίδραση από τον Ζιντάν...Πραγματικά με στενοχώρησε πάρα πολύ....:(

Δημοσ.

Κοίταξε, τον Ζιντάν τον θεωρώ μεγάλο παίχτη, αλλά κ παίχτη που έχει προωθηθεί απο το ποδοσφαιρικό Μάρκετινγ κ τα Μ.Μ.Ε όσο ίσως κανένας άλλος κ αυτό με πείραζε πολύ.

Κ το γεγονός οτι τον ψήφισαν καλύτερο Ευρωπαίο ποδοσφαιριστή των τελευταίων 50 χρόνων ήταν άλλη 1 μεγάλη υπερβολή αν αναλογιστείς τι παίχτες έχει βγάλει το Ευρωπαίκό ποδόσφαιρο.

Λόγω έλλειψης αστέρων στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, κάνουν θεούς ορισμένους παίχτες για να προωθήσουν την εμπορευματοποίηση τους αθλήματος. ( βλέπε Ροναλντίνιο που θα σπάσει όλα τα ρεκόρ διαφήμισης )

Παλιά δεν υπήρχε εθνική ομάδα χωρίς τον Σούπερ-σταρ της, τώρα έχουμε περάσει στην εποχή των ομάδων χωρίς σταρ. Όταν εμφανίζεται ένας λοιπόν, τον κάνουν θεό κατευθείαν.

Και δυστυχώς οδεύουμε προς ακόμη χειρότερες εποχές για το ποδόσφαιρο.

Εύχομαι πραγματικά το 2010 να έχει ανέβει πάρα πολύ καμιά Αφρικανική ομάδα, μπας κ δούμε θέαμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...