geo9419 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Απο την ωρα του τελικού στο ποδόσφαιρο και μέχρι σήμερα το πρωϊ δεν ειχα ιντερνετ (adsl me forthnet). Οταν επικοινώνησα με την φορθνετ μου ανεφεραν οτι ηταν βλαβη του ΟΤΕ στη θεσσαλονικη και θα επιδιορθόνωνταν σημερα το πρωι. Μου φαίνεται λίγο περιεργο μια ολοκληρη πολη να μένει χωρις ιντερνετ γιατι ο ΟΤΕ περίμενε να ξημερώσει για να προσέλθουν οι τεχνικοί του. Μου θύμισε όταν ειχα καποιο προβλημα με την ISDN και επερνα τις βλάβες και για ενα σαββατοκύριακο με αφηναν χωρις τηλέφωνο γιατί επρεπε να παει Δευτέρα πρωι για να το κοιτάξουν. ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΡΑΓΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ????
random Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Εγω ειμαι Αθήνα και αμέσως μετά τον τελικό ολα σερνόντουσαν. είχα σύνδεση (dsl), αλλα δεν εφευγε ουτε mail. Gmail, Yahoo, Insomnia πηγαινε με 1 kb/year.
tsakaloutis82 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 kai prin mia evdomada to idio eixe simbei pali
giankyr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Απο την ωρα του τελικού στο ποδόσφαιρο και μέχρι σήμερα το πρωϊ δεν ειχα ιντερνετ (adsl me forthnet). Οταν επικοινώνησα με την φορθνετ μου ανεφεραν οτι ηταν βλαβη του ΟΤΕ στη θεσσαλονικη και θα επιδιορθόνωνταν σημερα το πρωι. Μου φαίνεται λίγο περιεργο μια ολοκληρη πολη [/b']να μένει χωρις ιντερνετ γιατι ο ΟΤΕ περίμενε να ξημερώσει για να προσέλθουν οι τεχνικοί του. Εγώ που μένω Ιπποκράτειο δηλαδή και κατέβαζα με 51 όλη νύχτα από RapidShare μήπως υπάγομαι στον δήμο Πολυγύρου?
ksp Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Isws ypagesai s' allo kentro tis Forthnet. Pantws x8es 2 fores epese i Forthnet kai to support enimerwse oti eixe provlima to diktyo tis Boreiou Ellados
giankyr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 χαλόου το πρόβλημα δεν ήταν του ΟΤΕ, αυτό προσπαθώ να πώ! Mε HOL συνδέομαι εγώ και δούλευε μιά χαρά η γραμμή μου.
ledbyzeppelin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 εγω παντως με βιβοντι ειχα το ιδιο προβλημα χτες και το απογευμα και το βραδυ για πολλες ωρες!! και το ιδιο εγινε πριν καμια βδομαδα που μου ειπαν απο τη βιβοντι οτι εργολαβος εκοψε καλωδια οπτικων ινων κατα λαθος και επεσε στο σκοταδι ολη η βορεια ελλαδα!!!! Ολα στον Οτε τα ριχνουν , αραγε ισχυει αυτο η δικαιολογιες?
Zderg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Εγώ που μένω Ιπποκράτειο δηλαδή και κατέβαζα με 51 όλη νύχτα από RapidShare μήπως υπάγομαι στον δήμο Πολυγύρου? Pantos file, apokleietai na anikeis ston dimo Poligirou. Sto leo giati kai edo eixame provlima oli mera!! Opos eipan kai alloi, provlima eixe oli i voreia ellada. Tora giati esi mporouses na katevazeis, den to xero...
poromenos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 paidia to provlima itan tis forthnet.10-15 atoma pou kserw eixan kanonika adsl me diafores etaries
tech25 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Ekeini tin ora imoun kapou me Altecnet kai douleye kanonika...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.