Προς το περιεχόμενο

PS2+προτασεις για τιμονιερα

nikoss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω τιμονιερα για το ps2 που εχω,και προσανατολιζομαι σε κατι τετοιο-->http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580166. Οποιος εχει την συγκεκριμενη τιμονιερα ας πει τις εντυπωσεις που εχει,ή διαφορετικα προτεινετε αλλες τιμονιερες,(για ps2 παντα).

Δημοσ.

Νομίζω ότι όντως είναι η καλύτερη που μπορείς να αγοράσεις σε αυτά τα χρήματα απ΄ότι ακούγεται. Σε μια δυο μέρες θα την έχω κι εγώ...

Δημοσ.
Νομίζω ότι όντως είναι η καλύτερη που μπορείς να αγοράσεις σε αυτά τα χρήματα απ΄ότι ακούγεται. Σε μια δυο μέρες θα την έχω κι εγώ...

Ναι?Σκεφτομαι σοβαρα να παρω την τιμονιερα μιας και σε λιγες μερες αρχιζω μαθηματα οδηγησης(ωραια δικαιολογια παντως εχω :-P:-P)Απο που θα την παρεις?

Δημοσ.

την συγκεκριμενη την δοκιμασα στα mediamrkt Δεν χερο ρε γαμωτο αλλα η αναδραση μου φαινεται λιγο αγαρμπη δηλαδη δεν εχει μια ομαλα αυξανομενη αντιστα;ση αλλα ενα δυνατο κοντραρισμα Τωρα grand turismo επαιξα και σκεφτομαι να περιμενω να βγει καμια καλη για 360 γιατι για το play μονο αυτο το παιχνιδι εχει μεινει

Δημοσ.
genika 8ewrw thn timoniera petamena lefta, isws mono sto gt na leei alla kai pali 8a pai3eis elaxista

Μην είσαι απόλυτος. Κι εγώ την πήρα διστακτικός και μάλιστα στην αρχή που έπαιξα έλεγα "τί μαλακία που την πήρα". Αλλά όσο παίζω (ειδικά richard burns rally), τόσο περισσότερο μου αρέσει. Ειδικά αν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα. Κάποια στιγμή ξεχνιέσαι και νομίζεις ότι οδηγάς κανονικά. Να φανταστείς προσπαθούσα να αποφύγω τις λακούβες, εντωμεταξύ όταν έπεφτα σε λακούβα, χτυπούσε το τιμόνι λόγω force feedback, και να βρίζω εγώ ότι και καλά θα χαλάσω το σύστημα διεύθυνσης... Είναι άλλη αίσθηση.

Δημοσ.

re c den 3erw eidika sta rallakia, pisw sthn epoxh tou ps1 kai tou cmr2 ta eixam eskasei xontra gia ena madcatz 2, madcatz 1 kai mia tgia to pc. sthn arxh eimastan porwmenoi klp klp alla meta apo mia bdomada tis eixame paketarei, apo kei kai pera den 3anasxolh8hka me timonieres mono se kati arcade(px f355). isws pleon h ais8hsh na nai diaforetikh kai pio real den 3erw

ps pou paizeis richard burns sto ps2? einai aisxos apo apopsh grafikwn kai xeirismou ekei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...