Αbominable Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Έχω εγκαταστήσει τους drivers για την κάρτα γραφικών, αλλά κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή, κάθε φορά, μου έχει ανάλυση 1600Χ1200 και κάθε φορά πάω και το αλλάζω, αλλά οι αλλαγές δεν παραμένουν μετά απο ένα reboot.. Τι πρέπει να κάνω για να το ρυθμίσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chiossif Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Εκτέλεσες sax κατά την εγκατάσταση σε init 3, επέλεξες ανάλυση, ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ και στην συνέχεια αφού την ΕΣΩΣΕΣ και γύρισες σε init 5 ή μετά από εκκίνηση ΑΛΛΑΖΕΙ και βγαίνει σε άλλη? Αν συμβαίνει έτσι, λυπάμαι, ΔΕΝ μπορώ να σε βοηθήσω πέρα από το να προτείνω να ξανακάνεις το βήμα sax. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cleric Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 εγω εχω το εξης προβλημα ... βαζω τους drivers απο κονσολα σαν root με sh NVIDIA-Linux-x86-1.0-8762-pkg1.run -q σε init 3 και μολις δωσω sax2 -r -m 0=nvidia οπως λεει στον οδηγο που ειναι sticky , το συστημα κολαει και δειχνει μαυρη οθονη... ο υπολογιστης ειναι ενα toshiba 2410-303 με nvidia 420 go 32mb καρτα γραφικων... καμμια ιδεα κανεις πως να το κανω να δουλεψει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.