Προς το περιεχόμενο

IMAP Βιβλιοθήκη

_LunaTiC_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Προσπαθώ να φτιάξω μια βιβλιοθήκη, η οποία θα διαχειρίζεται ένα IMAP mail server. Θέλω να κάνω loign, logout, select folder, examine, fetch header & body. θέλω επίσης όταν θα γίνεται το fetch, να γίνεται export είτε ένα txt είτε ένα xml με τις πληροφορίες του mail (sender, receipient, subject body, attachments etc) ώστε να κάνω από εκεί και πέρα κάποιο parsing.

Έχω βρει αυτό αλλά δε μου καλοδουλεύει

http://www.codeproject.com/cs/internet/imaplibrary.asp

Επίσης το έχω δοκιμασει με fastmail kai runbox.com, τα μόνα IMAP webmails pou βρήκα!

Ακούω προτάσεις και για τα δύο (webmail με ΙΜΑΡ και καμιά βιβλιοθήκη αν σας βρίσκετε...:) )

Δημοσ.

Έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο που θες να γράψεις βιβλιοθήκη (π.χ. κάποια εργασία); Αν το θες για καθαρά προσωπική χρήση, για να συνδέεσαι σε έναν IMAP και να κάνεις 5 πράγματα αυτόματα, δεν αξίζει τον κόπο. Είναι πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιήσεις κάποιο Perl module για IMAP και με ένα scriptάκι 50 γραμμών να κάνεις τη δουλειά σου (ακόμα και αν δεν ξέρεις καθόλου Perl) ;-).

Δημοσ.

Δυστυχώς το χρειάζομαι για μια εργασία. Προσπαθώ, χρησιμοποιώντας c#, να φτιάξω ένα πρόγραμμα για pda το οποίο θα παίρνει το u/n. pass και imap server και θα σου κατεβάζει τα νέα mail και με ένα κατάλληλο parsing του αρχείου εξόδου θα τα μετατρέπει σε ήχο :)

Ζήσε Μάι μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...