Προς το περιεχόμενο

OTE σχετικά με τα αποτελέσματα της προκύρηξη 2/2006

grek77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποίος είναι τελικά υπέυθυνος σε αυτόν το τόπο;

Πέρνω τηλέφωνο 04/07/06 ημέρα Τρίτη στο τηλ.2106115756 και ρωτάω αν έχουν εκδοθεί τα αποτελέσματα της παραπάνω προκύρηξης γιατί έμπενα στο site του ΟΤΕ και δεν μου εμφάνιζε κάποια αντίστοιχη ιστοσελίδα με τα αποτελέσματα. Στην απέναντυ γραμμή ήταν ένας κύριος και μου απάντησε οτι την Παρασκευή 07/07/06 θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του ΟΤΕ και με μια πολύ απλή διαδικασία θα μπορέσω να δώ εκεί αν θα είμαι μέσα για την συνέντευξη.Περνάει η Κυριακή έρχεται η Δευτέρα και η ιστοσελίδα του ΟΤΕ εμφανίζει μια φόρμα η οποία δεν ανταποκρίνεται στα δεδομένα που εισάγω.Πέρνω τηλέφωνο στα τηλ. που με παραπέμπει και κανένας δεν απαντάει.

Η αγανάκτησή μου και η απαξίωση μου έχει χτυπήσει κόκκινο.

ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ....

Αυτός ο τόπος για να πάει μπροστά χρει'αζεται όραμα,ζώντάνια,εργασία,ομαδικότητα,σταθερότητα και υπευθυνότητα.

Δημοσ.
Ποίος είναι τελικά υπέυθυνος σε αυτόν το τόπο;

Πέρνω τηλέφωνο 04/07/06 ημέρα Τρίτη στο τηλ.2106115756 και ρωτάω αν έχουν εκδοθεί τα αποτελέσματα της παραπάνω προκύρηξης γιατί έμπενα στο site του ΟΤΕ και δεν μου εμφάνιζε κάποια αντίστοιχη ιστοσελίδα με τα αποτελέσματα. Στην απέναντυ γραμμή ήταν ένας κύριος και μου απάντησε οτι την Παρασκευή 07/07/06 θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του ΟΤΕ και με μια πολύ απλή διαδικασία θα μπορέσω να δώ εκεί αν θα είμαι μέσα για την συνέντευξη.Περνάει η Κυριακή έρχεται η Δευτέρα και η ιστοσελίδα του ΟΤΕ εμφανίζει μια φόρμα η οποία δεν ανταποκρίνεται στα δεδομένα που εισάγω.Πέρνω τηλέφωνο στα τηλ. που με παραπέμπει και κανένας δεν απαντάει.

Η αγανάκτησή μου και η απαξίωση μου έχει χτυπήσει κόκκινο.

ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ....

Αυτός ο τόπος για να πάει μπροστά χρει'αζεται όραμα' date='ζώντάνια,εργασία,ομαδικότητα,σταθερότητα και υπευθυνότητα.[/quote']

εχεις απόλυτο δίκιο, το ίδιο ακριβώς προβλημα έχει και η αδερφή μου η οποία εισαγει τα στοιχεία της στη φόρμα και δεν έχει ανταπόκριση...

Μετά φταίνε αυτή που λένε για σικέ προκηρύξεις...

Δημοσ.

1. Το βύσμα.

2. Η πληρότητα και επάρκεια των στοιχείων της αίτησής σου.

3. Προϋπηρεσία στον ΟΤΕ.

Δημοσ.
1. Το βύσμα.

2. Η πληρότητα και επάρκεια των στοιχείων της αίτησής σου.

3. Προϋπηρεσία στον ΟΤΕ.

Μόνο το πρώτο να έλεγες έφτανε :D

Δημοσ.

ποια ειναι η σελιδα στην οποια υποτιθεται οτι βλεπουμε τα ανοματα αυτων που θα πανε για συνεντευξη;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...