Draken Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ...εχοντας κανει ενα search δεν βρηκα τπτ παρομοιο κ ειπα να ανοιξω καινουργιο topic γιατι ειλικρινα κοντευω να τρελαθω... Εχω ενα NEC-ND3500 στον υπολογιστη με το τελευταιο firmware περασμενο... Εχω δοκιμασει ολες τις εκδοσεις 7 του Nero κ ακρη δεν εχω βρει... Το προβλημα μου το εξης...Οποτε μετατρεπω mp3 σε audio μεσω του Nero παντα μερικα κομματακια γραφονται με scratches πραγμα πολυ ενοχλητικο ... Δυστυχως δεν ειναι προβλημα αρχικης κωδικοποιησης γιατι κ να μετατρεψω audio κομματακια σε mp3 κ μετα να τα ξανακανω audio αντιμετωπιζω το ιδιο ακριβως προβλημα :-x Η μονη λυση που μου μενει ειναι να γυρισω στην εκδοση 6 που ειχα παλια Κ παλι ομως δεν ξερω αν θα λυθουν τα προβληματα... Το ερωτημα μου ειναι αν εχει κανεις παρομοιο προβλημα διοτι κατι πηρε το ματι σου σε ενα forum; Σας ευχαριστω για τον χρονο σας κ για την οποια βοηθεια γιατι κοντευω να τρελαθω...εχω χαλασει περιπου 60 cd προσπαθωντας να βρω την λυση :?
skullman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Πρώτα από όλα σταμάτα να γράφεις σε CD και να τα καίς άδικα! Δοκίμασε να βάλεις σαν εγγραφέα το Image Recorder για να μην παιδεύεσαι! Πέραν αυτού, και σαν preview να το δοκιμάσεις, θα σου κάνει τα σκρατσάκια, ανεξάρτητα από το αν το γράψεις ή όχι. Από ότι θυμάμαι, υπήρχει κάποια πατέντα με αντικατάσταση αρχείων (.dll) στο Nero 7 από αρχεία του Nero 6, αλλά εμένα δεν δούλεψε. Στο Nero 6 πάντως δουλεύει κανονικά! Οπότε αν ξαναγυρίσεις σε αυτό, θα λυθεί το πρόβλημά σου!
Boban Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Nai re gamoto kai ego to idio provlima exo kai leo ti egine xalase to NEC, barethika na to psakso parapano ta egrapsa apo to mac Gia na min xalaseis allo cd pare cdrw ego xalasa 1 molis kai meta dokimazo me cdrw
asmilon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Eχει συζητηθει αρκετες φορες το προβλημα του Nero με τα audioCD... Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να τα γραφεις σε χαμηλη ταχυτητα (8Χ-12Χ), να βαλεις το Nero 6 (που ειναι πιο ελαφρυ και πιο σταθερο) ή να δοκιμασεις καποιο αλλο προγραμμα ειδικα για AudioCD οπως το Easy CD-DA Extractor... Ελπιζω να σε βοηθησα ;-)
sotris99 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Eχει συζητηθει αρκετες φορες το προβλημα του Nero με τα audioCD... Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να τα γραφεις σε χαμηλη ταχυτητα (8Χ-12Χ), να βαλεις το Nero 6 (που ειναι πιο ελαφρυ και πιο σταθερο) go back to nero 6...
Hamurabi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ακουω απο πολλους προβληματα απτην 7 εκδοση.γυρνα στην 6
kobi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Egw me to pou ebala to Nero 7 to anexthika gia 2-3 meres. Meta phga pali sto 6 pou to exw k nomima k den mou exei bgalei pote problhma.
makakklka Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 μια απ' τα ιδια κι εγω με το nero 7 .. το ιδιο ακριβως προβλημα .. ώσπου επεστρεψα στην εκδοση 6 και ολα ο.κ. πιο ελαφρο , πιο σταθερο πιο cool!! (γενικα , απ' οτι ακουω , η 7 εκδοση στην καθαυτη λειτουργια του burnin' δεν ειναι κι οτι καλυτερο!! )
nikos_thes Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δοκίμασε και το Burrrn Το δοκίμασα και ελυσα το προβλημα. Ειχα και εγω ιδιο προβλημα με scratches με το Nero 7.0.0.0! http://www.snapfiles.com/get/burrrn.html
Eusebius Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 +1 στο Burrrn Νά κι η σελίδα του: * http://www.burrrn.net/?page_id=4 * http://www.burrrn.net/?page_id=6
Draken Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Να σας ευχαριστησω ολους για τις απαντησεις... Απο μια μικρη ερευνα που εκανα στο νετ το προβλημα ειναι κοινο σε πολλους χρηστες κ οφειλεται σε ενα αρχειο με το ονομα MP3Pro.dll Πολλες φορες η αντικατασταση τους με το ιδιο αρχειο παλαιοτερης εκδοσης δεν αποδιδει... Προς το παρον η μονη σιγουρη λυση (εφ'οσον εχετε το προβλημα) ειναι η επιστροφη σε παλαιοτερη εκδοση του Nero... Δυστυχως ακομα κ η πιο προσφατη εκδοση του Nero (σε εμενα τουλαχιστον δεν λυνει το προβλημα) Κ παλι ευχαριστω για τον χρονο σας
LEFteriz Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 κατέβασε τα dll της έκδοσης 6 και θα δουλεύουν όλα οκ http://rapidshare.de/files/24385446/plugins.rar.html κανεις διπλο κλικ στο αρχειο και κανει εξτρακτ στο φακελο με τα PLugins
NOPSTRIM Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Mipos mporei na mou pei kaneis, pou mporo na vro ta Firmware gia to NEC?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.