Προς το περιεχόμενο

Six Reasons Why The Sega Dreamcast Still Rox!!!

Daredevil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά το DC είναι η καλύτερη κονσόλα όλων των εποχών μαζί με το SNES.

Λέω να ξαναπαίξω κανένα παιχνιδάκι γιατί το έχω παραμερίσει λιγάκι :)

Δημοσ.

Νομίζω πως να συγκρίνουμε DC με PS2 είνα λίγο άτοπο.

Το DC ηταν πολύ μπροστά σε σχέση με το PSX. Δεν έπιασε όμως για ένα λόγο.

Δεν έπαιζε backup games. Όσο και αν ακούγεται τρελό αυτός ήταν ο ένας και μοναδικός λόγος.

Όταν κυκλοφόρησε το boot disk ήταν πια αργά αφού η SEGA είχε αποφασίσει να τερματίσει το μηχάνημα.

Την ίδια τύχη θα είχε οποιαδήποτε άλλη κονσόλα (PSX, PS2, XBOX, ΧΒΟΧ360) αμα δεν υπήρχαν τα chipakia κτλ.

Δημοσ.
Όταν κυκλοφόρησε το boot disk ήταν πια αργά αφού η SEGA είχε αποφασίσει να τερματίσει το μηχάνημα.

Την ίδια τύχη θα είχε οποιαδήποτε άλλη κονσόλα (PSX' date=' PS2, XBOX, ΧΒΟΧ360) αμα δεν υπήρχαν τα chipakia κτλ.[/quote']

Μάλλον εννοείς όταν κατάφεραν να "σπασουν" το GD-ROM και να διαβάσουν τα δισκάκια. Το boot disk είναι άλλη ιστορία (import games, non bootable images).

Δημοσ.
έχω έναν παλιό, αν το συν΄δεσω με τον βιντεοπροβολέα μου θα παίξει το πιστολάκι?

Δυστυχώς όχι... μόνο σε τηλεόραση 50-60Ηz

btw με έπιασε η νοσταλγία και ξέθαψα τα παλιά περιφερειακά του DC... ανακάλυψα λοιπόν 5 σφραγισμένα arcade joystick που είχα πάρει μαζική παραγγελία από το ebay και δεν χρησιμοποίησα ποτέ. Όποιος γουστάρει λοιπόν ανταλλαγή με κάποιο DC game ή ιδανικά με ένα lightgun που δεν έχω ας το πει :)

Δημοσ.
Νομίζω πως να συγκρίνουμε DC με PS2 είνα λίγο άτοπο.

Το DC ηταν πολύ μπροστά σε σχέση με το PSX. Δεν έπιασε όμως για ένα λόγο.

Δεν έπαιζε backup games. Όσο και αν ακούγεται τρελό αυτός ήταν ο ένας και μοναδικός λόγος.

Την ίδια τύχη θα είχε οποιαδήποτε άλλη κονσόλα (PSX' date=' PS2, XBOX, ΧΒΟΧ360) αμα δεν υπήρχαν τα chipakia κτλ.[/quote']

to dreamcast eixe mia xara peiratia,k idiaitera k pio meta pou ebazes ta copies k epezan xwris na theloun tpt.to thema den einai kei.

i apotixia tou DC ofeiletai sti kaki poreia tou saturn,stin mi ipostiriksei tou mixanimatos apo tin EA,alla fisika k stin anamoni tou kosmou gia to ps2.paroti to software tou dc ekeini tin epoxi itan oti kalitero ipirxe o kosmos proteimise na min to timisei.allwste oi epoxes eixan allaksei to onoma sega den itan opws epoxi tou genesis.eixe faei ta moutra tis me to toso apotiximeno hardware pouxe kikloforisei tin periodo 93-95.

genika me to DC itan arga pleon gia allages stin poreia tis sega.allwste i sega den itan MS sta oikonomika alla oute eixe k ena titlo toso massive opws to HALO.K to shenmue itan polla xronia mprosta apo tin epoxi tou alla den espase k ta tamia se pwliseis,paroti itan i pio akribi paragwgi tis epoxis..

Δημοσ.

Μερικά καλά RPG για το DC είναι και τα ακόλουθα:

• Skies of Arcadia - Πολύ όμορφο RPG με καλή ιστορία, οι random μάχες μπορεί να το καταστήσουν κουραστικό.
  • Time Stalkers - Έχει κάποια καλά στοιχεία, ωστόσο η ιστορία δεν έχει βάθος και είναι σχετικά μικρό σε διάρκεια.
  • Elemental Gimmick Gear - Πολύ καλό 2D top down RPG με καλή υπόθεση. Μοιάζει με παιχνίδι του PSOne :P

Δημοσ.

i apotixia tou DC ofeiletai sti kaki poreia tou saturn' date='stin mi ipostiriksei tou mixanimatos apo tin EA,alla fisika k stin anamoni tou kosmou gia to ps2.paroti to software tou dc ekeini tin epoxi itan oti kalitero ipirxe o kosmos proteimise na min to timisei.allwste oi epoxes eixan allaksei to onoma sega den itan opws epoxi tou genesis.eixe faei ta moutra tis me to toso apotiximeno hardware pouxe kikloforisei tin periodo 93-95.[/quote']

Εκείνη την περίοδο η Sony είχε το πιο δυνατό όνομα στην αγορά. Το Playstation ήταν μία πολύ καλή κονσόλα με δυνατό software, και υπήρχε μεγάλη ανυπομονησία από πλευράς κοινού για την κυκλοφορία του PS2. Ε, είπανε πως με το PS2 θα συνδέεσαι στο Matrix, πως θα είναι supercomputer κ.λ.π. κ.λ.π., και ο κόσμος που κρέμοταν από τα χείλη του Kutaragi το πίστεψε. Ποιός θα αγόραζε λοιπόν το Dreamcast όταν το supercomputer θα κυκλοφορούσε του χρόνου; :P

Γι' αυτό το λόγο πολλοί είπαν πως το DC ίσως να είχε καλύτερη μοίρα αν κυκλοφορούσε ένα χρόνο μετά το PS2, με την τιμή που είχε τότε, αφού είχε έρθει η απομυθοποίηση της κονσόλας της Sony.

Παραύτα μερικοί δεν βάζουν μυαλό :)

Δημοσ.
...to shenmue itan polla xronia mprosta apo tin epoxi tou alla den espase k ta tamia se pwliseis,paroti itan i pio akribi paragwgi tis epoxis..

Δε το σηζητώ καν! Το shenmue εξακολουθεί να είναι πολύ καλό παιχνίδι, οποιος δεν το έχει παίξει αξίζει να πάρει DC μόνο για shenmue!

Ακόμα και τώρα θα πεις τι παιχνιδάρα είναι αυτό.

Όσο για τις πωλήσεις που λες, μπορεί να μην έσπασε τα ταμία, αλλά ήτανε Νο1 και με διαφορά από τα υπόλοιπα παχνιδια εκείνο τον καιρό:)

Δημοσ.

xrest τι φώτο είναι αυτές... Τι μου θύμισες τώρα... Θέλω πίσω τα shen-mue μου... :'(

Χθες εν τω μεταξύ κατέβηκα Αθήνα και πήρα μερικά αυθεντικά παιχνιδάκια από το software center (sega rally, sonic adventures και tokyo highway racing) και πορώθηκα εντελώς. Δεν βρήκα όμως πολλά άλλα που ήθελα :(. Ξέρετε μήπως κανα μαγαζί που να τα βρω; Πχ θέλω shenmue 1 και 2, DOA, soul calibur, virtua tennis κτλ.

Δημοσ.

Trapper τι τιμές παίζουν στο Software Center; Λέω να κατέβω μία βόλτα εκεί και στο X-change να δω τι παίζει.

Αλέξανδρε ωραίες οι φωτό, θυμάμαι που τα είχα ριμάξει τα capsule μηχανάκια για να έχω πλήρη συλλογή από τις φιγούρες του Sonic και του Virtua Fighter :)

Μιας και το έφερε ο λόγος για το Shenmue, θυμάστε αν γίνεται τα credits που κερδίζω στο καζίνο να τα μετατρέψω σε κανονικά λεφτά; Η μόνη επιλογή που μου δίνει όταν πάω να βγω είναι να μου φυλάξει τα credits για την επόμενη φορά που θα μπω :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...