Προς το περιεχόμενο

Six Reasons Why The Sega Dreamcast Still Rox!!!

Daredevil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλο το dreamCast αν το συγκρίνεις με το PSone κατα τα αλλα νταξ παντως γιατι μανια με τα γωησια ρε παδια?πολλα γκαμες δεν θελουν κανα BootCD

Δημοσ.

To hi-saturn τι διαφορά έχει με το κανονικό saturn?

Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω ενα dreamcast μιας και δεν πρόκειται να αγοράσω καμία next-gen κονσόλα, για το καταπληκτικό IKARUGA

(γιατί δεν το ανέφερε κανένας σας?)

Με το utopia boot disc μπορείς να παίξεις imports? Εχω διαβάσει πως δεν παίζουν στα 60hz.

Δημοσ.
to dreamcast na to sigrinw me to psx??se pio tomea akribws?

μονο με αυτο μπορεις να το συγκρινεις και κλασικα βγαινει καλυτερο το dc αλλα το θεμα μυριζει σαν να ειχαι καπιος εναν σελερον στα 300 και σαλιαρηζε εναν duron στα 1200Mhz και τωρα που βρησκει amd 3500+ με 110ευρα new λεει να παρω τον duroν sta 30ευρωπουλα επειδη μου αρεσε τοτε

Δημοσ.
To hi-saturn τι διαφορά έχει με το κανονικό saturn?

Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω ενα dreamcast μιας και δεν πρόκειται να αγοράσω καμία next-gen κονσόλα' date=' για το καταπληκτικό IKARUGA

(γιατί δεν το ανέφερε κανένας σας?)

Με το utopia boot disc μπορείς να παίξεις imports? Εχω διαβάσει πως δεν παίζουν στα 60hz.[/quote']

Hitachi Hi-Saturn:

This machine appears similar in color to the European and North American Saturn without close inspection. Hi-Saturn is printed on the CD drive lid. Controllers have the same color layout as the unit with pinkish-beight and dark blueish/gray buttons. The Hitachi logo appears on them.

The machine was packaged in an almost all black box with a light gray/white border. Excepting some limited promotional bundles, the Hi-Saturn came packaged with an MPEG plug-in card allowing Video CD playback. The start up screen differs slightly from other models - instead of a shower of pieces forming the Saturn logo, the word "Hi-Saturn" shoots out from the middle of the screen and then flips around till it is readable.

Hitachi Hi-Saturn Navi (MMP-1000NV):

This is the only consumer Saturn to differ in functionality or shape. It's much thinner, and is flat instead of curved on top, in order to accommodate a folding LCD monitor that clips to the rear. It includes GPS capability, and has a standard port on the rear for use with an included antenna. Navi-ken CDs are used for map data. Since Navi-ken was only available in Japan, only Japanese maps are available.

Δημοσ.

Παιδια πριν 2 μηνες μου την εδωσε και αγόρασα μεταχειρησμένη Dreamcast απο fleamarket γιατί βρήκα ενα μαματο site που έχει άπειρα links (megaupload, rapidshare κλπ) απο DC Games (οποιοσ ενδιαφερεται PM). Ηταν σε αψογη κατασταση. Βέβαια την εγχείρησα για να τη συντηρήσω (τη βρίσκω τρελά με τη συντήρηση), να πλύνω τα πλάστικά του casing, να καθαρίσω τη σκόνη που έιχε μαζέψει, να τσεκαρω αν είναι τσιπαρισμένη, να καθαρίσω το ανεμιστηράκι και το σημαντικώτερο να λιπάνω τους άξονες πανω στου οποίους κινείται το laser (ΠΡΟΣΟΧΗ!!), και γενικά να την κάνω "λουστρίνι".Διάβασα ότι αυτό μειώνει πολύ το θόρυβο που κάνει στο φόρτωμα (το εξακρίβωσα) και μεγαλώνει το χρόνο ζωής της κονσόλας (λογικό, με λιγώτερες τριβές).Μη βάλει κανείς τίποτα βαζελίνες και ελαιόλαδα έτσι... αυτά στάζουν με τη ζέστη. Εγώ έβαλα λιπαντίκό απο teflon. Τη λάτρεψα την κονσόλα, πήρα απο lik-sang, play-asia και ebay διάφορα accessories όπως S-video cable (κωλολεει), VMU, rumble pack (όλα original sega και καινούργια στο κουτί τους). Ερώτηση : το light gun λειτουργεί σε νέες τηλεοράσεις wide screen 100Hz? κατι διάβασα ότι μαλλον έχει πρόβλημα. Λοιπόν, για τα import games τα πράγματα έχουν ως εξής... αν είναι κόπια το παίζει κανονικότατα (όπως και όλες τις κόπιες, χωρίς τσιπαρισμα) αρκεί η τηλεόραση να υποστηρίζει NTSC (60Hz) αλλιώς θα είναι ασπρόμαυρα. Αν είναι original game τότε πρέπει ή να είναι τσιπαρισμένη ή να χρησιμοποιήσεις Utopia Boot Disk. Για το θέμα NTSC ισχύουν και πάλι τα ίδια. Πρόσφατα τερμάτησα το Sonic Adventure 2 (πολύ καλό παιχνίδι). Σε λίγο αρχίζω το Resident Evil Code Veronica. Τι να πρωτοπαίξω δεν ξέρω, έχω κατεβάσει 150 GB παιχνίδια. Χε χε χε...

PS Το Ikaruga είναι απιστευτο shootem up αλλα πανδύσκολο ρε παιδι μου.

Δημοσ.
μονο με αυτο μπορεις να το συγκρινεις και κλασικα βγαινει καλυτερο το dc αλλα το θεμα μυριζει σαν να ειχαι καπιος εναν σελερον στα 300 και σαλιαρηζε εναν duron στα 1200Mhz και τωρα που βρησκει amd 3500+ με 110ευρα new λεει να παρω τον duroν sta 30ευρωπουλα επειδη μου αρεσε τοτε

Πρώτον, το PSOne είναι έτη φωτός πίσω σε όλα συγκρινόμενο με το DC.

Δευτερόν : με το PS2 είναι πιο συγκρίσημο το DC. Δεν είπα οτι είναι καλύτερο του PS2 (αν και σε κάποια (αρκετα) πράγματα είναι όντως καλύτερο).

Τρίτον : Ο παραλληλισμός σου είναι άκρως αποτυχημένος. Με ενα DC σήμερα μπορείς να πάιξεις φοβερά παιχνίδια και να την καταβρείς (τολμάω να πώ συγκρίσημα με του PS2) ενώ με εναν celeron 1200Mhz το μόνο που παίζεις σήμερα είναι μ@λακι@.

Δημοσ.

teleiws akiri sigkrisei k oti pio akiro exw akousei..basika ama den gnwrizoume kapoia pramata as mi leme oti nanai..

Δημοσ.
Τρίτον : Ο παραλληλισμός σου είναι άκρως αποτυχημένος. Με ενα DC σήμερα μπορείς να πάιξεις φοβερά παιχνίδια και να την καταβρείς (τολμάω να πώ συγκρίσημα με του PS2) ενώ με εναν celeron 1200Mhz το μόνο που παίζεις σήμερα είναι μ@λακι@.

δεν λεμε celeron αλλα duron :mrgreen: και ομως εχωντας αυτο το cpu και μια καρτα γραφικων gf4 ti 4800 της εποχης καθε αλλο απο μαλακια παιζεις μα θα μου πεις δεν τραβαει τα συχρονα games ρε αρχηγε μα γιατι το dreamcast πιο ειναι το πιο προσφατο game του? το sonic adventure ? ή το sega rally ?

Δημοσ.
nai ok ta xserete ola ~ ke egw ixa dreamacast ke gustara tin epoxi p oli oi fili mu ixan ta psx oxi omws na mu tsampunate oti ine kalitero apo ps2 ke xbox

den ta kseroume kalitera alla min akouw twra oti to dc mono me to psx sigkrinetai twra...ela..mou kanei entipwsei pouxes dc k les oti einai gia sigkrisei me to psx..

de to sigkrine kaneis me to xbox..de sigkrinetai.me to ps2 se kapoia pramata aneta omws...bebaia to ps2 einai kathara pio dinato oxi omws toso

Δημοσ.
δεν λεμε celeron αλλα duron :mrgreen: και ομως εχωντας αυτο το cpu και μια καρτα γραφικων gf4 ti 4800 της εποχης καθε αλλο απο μαλακια παιζεις μα θα μου πεις δεν τραβαει τα συχρονα games ρε αρχηγε μα γιατι το dreamcast πιο ειναι το πιο προσφατο game του? το sonic adventure ? ή το sega rally ?

Α ναι καλα κρασια... Duron + gf4 ti 4800 + motherboard + HDD + δεν ξερω και γω τι αλλο χρειάζεται >> των 90Ε που κανει σημερα μια DC μαζί με κάποια accessories.

HELLOOOOOOOOOO!!! Και αν η γιαγγια μου ειχε @@ θα ητανε παππους....

Επίσης το DC ήδη σημερα θεωρείται συλλεκτικό κομμάτι. Τον Duron ποιος τον γ@μ@ει....

Δημοσ.
nai ok ta xserete ola ~ ke egw ixa dreamacast ke gustara tin epoxi p oli oi fili mu ixan ta psx oxi omws na mu tsampunate oti ine kalitero apo ps2 ke xbox

Μαλλον η ικανότητα σου να διαβάζεις Ελληνικά ειναι λιγο μειωμένη. Διαβασε και παλι παραπάνω και ελα να σε εξετάσω. Κανείς δεν είπε οτι η DC ειναι καλύτερη απο PS2, ειναι συγκρίσημη όμως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...