dimokritos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 kalimera. mou anethese kapoios na tou po poio laptop na parei. alla epidi polla miala leitourgoun kalitera apo ena skeutika na to anatheso se esas. i pio varia efarmogi pou tha doulepsei epano einai to AUTOCAD kai i vasikoteri diladi giati to palikari einai arxitektonas. ara xreiazomaste gero mixanima. tha apokleiso acer logo prosopikis mi protimisis, kai vaio logo apodosis/timis. episis tha apokleiso laptops me cpu gia desktop giati prosopika pisteuo oti an einai na pareis laptop, tha pareis kai cpu gia laptop. ase pou kanoun kai upervoliko thoruvo auta. kai fisika to simantikotero: to plafon einai stis 2000 euros. auto simainei oti osa pio polla kaloudia exei pano, toso kalitera (wlan,card reader etc). euxaristo poli se opoion asxolithei.
ZauZ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Autocad ε ? Τον ενδιαφέρει το laptop να έχει 17 ή 19άρα οθόνη ή θα συνδέσει εξωτερικό Monitor οπότε δεν τον ενοχλεί εάν έχει π.χ μια 15άρα οθόνη πάνω στο laptop ; Νομίζω είναι πολύ βασική και κρίσιμη η ερώτηση
dimokritos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 e nomizo mia 17ara tha itan kala. exei desktop opote den prokeitai na sundesei eksoterikes othones. laptop me 19ara nomizo tha einai arketa megalo kai fisika poli akrivo.
dimokritos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 vrika auto. kamia gnomi? http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.906238
Melissa_virus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 exei bgei laptop me 19ara? san pantofla 8a einai Kalo einai auto pou dineis sto link. sikwnei aneta. alla to 8ema einai kai posa dinei to palikari. giati an 8elei kai mporei na dwsei parapanw, mporei na bre8ei kai kana kalutero.
naftis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 εγώ θα πρότεινα αυτό: Fujitsu Siemens Computers CELSIUS H240 φτάνει τα 2300 αλλά νομίζω είναι καλό εππαγελματικό.
naftis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 ότι και ναναι φίλε, κατά την γνώμη μου, πρέπει να έχει καλό service, γιατί είναι επαγγελματικό. σκέψου ότι για τρία χρόνια τα 2000, έρχεται 55,5 ευρώ τον μήνα, όχι και λίγα. επίσης το 22% των λάπτοπ στα τρία χρόνια βγάζουν βλάβη, μικρή ή μεγάλη. καλή αγορά. Ναύτης
dimokritos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 to orio einai sta 2000 euros. auto pou eipes file naftis to upervainei arketa.
SeXBOX Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 pistevw oti gia tis apaithseis tou filou aftos einai korifi kai sta lefta kouti! http://openmind.gr/product_info.php?cPath=21_32_218_221&products_id=2726&osCsid=36c293d322bf7cc57bab9d43fc90bf4f
Melissa_virus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 SeXBOX ωραίο laptop προτείνεις και ακριβώς πάνω στο όριο του ποσού που δίνει. Εχει πολύ καλό cpu αλλά και 2gb memory! άριστο. ότι πρέπει για βαριές εφαρμογές. Βέβαια από ΗΡ δεν ξέρω τι παίζει, αν ειναι καλή ή οχι. 1 χρόνο εγγύηση δίνει. "Διατίθεται και επέκταση εγγύησης" Τώρα με αυτό τι εννοεί ακριβώς άγνωστο.
SeXBOX Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 οι HP είναι πολύ καλοί σε σχέση με άλλες εταιρίες, στην επέκταση εγγύησης πληρώνεις για επιπλέον support... το οποιο μπορεί να είναι 1, 2, 3 χρονια κλπ κλπ
kirileman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Dimokritos πήρα το λάπτοπ της υπογραφής για την ίδια δουλειά. Ήθελα ένα γρήγορο 64μπιτο μηχάνημα κυρίως για autocad-architectural desktop-revit αλλά και για τα χόμπι μου. Εξαιρετικό μηχάνημα με τρομερή επεκτασιμότητα. Το παίρνεις με ένα δίσκο και την dual 7900 και αργότερα (εκτός από επεξεργαστή και μνήμη) αλλάζεις τις κάρτες γραφικών (mxm) ή προσθέτεις δίσκο. Για να ρίξεις την τιμή στα 2000 θα πρέπει να το πάρεις με τον turion 1,8 ghz, με 1gb μνήμη και έναν δίσκο (o 1,8 δεν είναι και τόσο γρήγορος). Όσο για την οθόνη, είναι σούπερ, ανώτερη από hp, dell, κλπ (για του λόγου το αληθές, google it) ενώ η ποιότητα κατασκευής είναι μοναδική. Φυσικά και δεν είναι turbox, απλά το πλαίσιο απότι κατάλαβα το φέρνει ελλάδα και του αλλάζει καπάκι και όνομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.