Προς το περιεχόμενο

Θυρα Bandwith αξιζει?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αξιζει να πληρωνω μια συνδρομη στον οτε και να μου εχει συνεχως την θυρα μου ανοιχτη εφωσον βεβαιως δεν εχω επιλεξει καποιο σταθερο πακετο ΑDSL για μεγαλο χρονικο διαστημα?Και να πεζω με τις εταιρειες οσον αφορα τις προσφορες?

Δημοσ.

Τι εννοεις? Να πληρωνεις δηλαδη το παγιο στον ΟΤΕ για το ADSL? Και να επιλεγεις οποιον ΙSP θελεις?

Προσωπικα δε θα στο προτεινα. Συνολικα βγαινει πολυ πιο ακριβα και αν θες καποια προσφορα, θα δεις οτι οι εταιριες ο,τι προσφορα εχουν κανει αφορα πακετα και συμφερουν αρκετα...

Δημοσ.

Αν και η διατυπωση ηταν καπως...και εγω αυτο καταλαβα..

Αν εννοεις αυτο δηλαδη να παρεις την γραμμη ξεχωριστα απο τον ΟΤΕ και την συνδεση να την παιρνεις καθε φορα-οποτε θες και απο αλλη εταιρεια τοτε αξιζει μονο γιατι δεν εχεις να ψαχνεις καθε λιγο και λιγακι για νεες προσφορες και να μενεις χωρις dsl για μερικες εβδομαδες...Απο την αλλη χανεις σε χρηματα..

Ειναι αναλογως τις πτορεραιοτητες το καθενος!

Δημοσ.

Είχα σκέτη γραμμή και έσκαγα 31 euro στον Ποτε το δύμηνο... Και συν 64 euro που είχα δώσει για να αγοράσω 6μηνη στην forthnet... Οπότε 157 euro... Ενώ αν πάρεις πακέτο βρίσκεις με 120 euro, με δώρa μέσα... και με συνέχεια πέρα από τους 6 μήνες, πολύ πιο οικονομικά.

Δημοσ.

το δικό μου πακέτο (Conn-X)το πηρα 90 ευρώ με το "σκυλί" speedtouch 530 μέσα και πληρώνω το δίμηνο 45 ευρώ περίπου πριν κάτι μήνες. Πρέπει να υπάρχουν πλέον καλύτερες προσφορές και απο το πακέτο με τα 120 που λες Melissa_virus. Τέσπα, όπως λες, η ουσία ειναι οτι ξεχωριστά γραμμη - ξεχωριστά σύνδεση είναι πολύ ακριβό, είναι πιο "πακέτο" και απο τα πακέτα! :P

Δημοσ.

Den simferi file na to kanis etsi...

Egw eixa apo OTEnet grami aoristou kai sindromi apo Altec pou edosa 60 euro gia 4 mines

I grami (384) apo otenet itane sta 18 euro ton mina kai ama balis kai 15 euro ton mina pou ebgene i 4imini tis Altec ebgene sinolo 32 (kai milame gia 384 taxitita). Enw tora ekana etisi Tellas (tin prosfora gia sindromi kai grami) me 24 euro ton mina i 512... !! apisteuto, einai aoristou kai opote thes tin diakoptis (xoris desmeusis diladi!!!)

Δημοσ.

Μαλιστα και εγω την ιδια αποψη εχω απλα θελω να παρω γνωμες γιατι το ειχαν κανει καποιοι γνωστοι μου παλια και λεγανε οτι ειναι καλη φαση.Ty.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...