Stratosss Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Καλησπερα αξιζει να πληρωνω μια συνδρομη στον οτε και να μου εχει συνεχως την θυρα μου ανοιχτη εφωσον βεβαιως δεν εχω επιλεξει καποιο σταθερο πακετο ΑDSL για μεγαλο χρονικο διαστημα?Και να πεζω με τις εταιρειες οσον αφορα τις προσφορες?
asmilon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Τι εννοεις? Να πληρωνεις δηλαδη το παγιο στον ΟΤΕ για το ADSL? Και να επιλεγεις οποιον ΙSP θελεις? Προσωπικα δε θα στο προτεινα. Συνολικα βγαινει πολυ πιο ακριβα και αν θες καποια προσφορα, θα δεις οτι οι εταιριες ο,τι προσφορα εχουν κανει αφορα πακετα και συμφερουν αρκετα...
JiKL Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Αν και η διατυπωση ηταν καπως...και εγω αυτο καταλαβα.. Αν εννοεις αυτο δηλαδη να παρεις την γραμμη ξεχωριστα απο τον ΟΤΕ και την συνδεση να την παιρνεις καθε φορα-οποτε θες και απο αλλη εταιρεια τοτε αξιζει μονο γιατι δεν εχεις να ψαχνεις καθε λιγο και λιγακι για νεες προσφορες και να μενεις χωρις dsl για μερικες εβδομαδες...Απο την αλλη χανεις σε χρηματα.. Ειναι αναλογως τις πτορεραιοτητες το καθενος!
Tythora Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 συνήθως οι προσφορές παρόχων έχουν να κάνουν με γραμμη+σύνδεση μαζί και όχι μόνο σύνδεση...
Melissa_virus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Είχα σκέτη γραμμή και έσκαγα 31 euro στον Ποτε το δύμηνο... Και συν 64 euro που είχα δώσει για να αγοράσω 6μηνη στην forthnet... Οπότε 157 euro... Ενώ αν πάρεις πακέτο βρίσκεις με 120 euro, με δώρa μέσα... και με συνέχεια πέρα από τους 6 μήνες, πολύ πιο οικονομικά.
Tythora Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 το δικό μου πακέτο (Conn-X)το πηρα 90 ευρώ με το "σκυλί" speedtouch 530 μέσα και πληρώνω το δίμηνο 45 ευρώ περίπου πριν κάτι μήνες. Πρέπει να υπάρχουν πλέον καλύτερες προσφορές και απο το πακέτο με τα 120 που λες Melissa_virus. Τέσπα, όπως λες, η ουσία ειναι οτι ξεχωριστά γραμμη - ξεχωριστά σύνδεση είναι πολύ ακριβό, είναι πιο "πακέτο" και απο τα πακέτα!
tsialiam Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Egw exw aoristou OTE kai OTEnet kai mou erxete arketa akribotera apo to na eixa parei ena paketo. Proswpika den sou sistinw na kaneis to idio.
giorgos th. Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Conn-X 384 -->768 me 22.5 ton mina teliki.kai ola ta ipoloipa (grammes,telos en. klp klp) dorean.
Melissa_virus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Ontos Tythora olo kai pio oikonomika paketa 8a uparxoun. Palia ebgaine se pio oikonomikh timh auto pou edine mesa to usb adsl modem. Twra den 3erw an uparxei akoma se kapoia etairia... Auto sou erxete kouti, ama exeis hdh router.
Greek Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Den simferi file na to kanis etsi... Egw eixa apo OTEnet grami aoristou kai sindromi apo Altec pou edosa 60 euro gia 4 mines I grami (384) apo otenet itane sta 18 euro ton mina kai ama balis kai 15 euro ton mina pou ebgene i 4imini tis Altec ebgene sinolo 32 (kai milame gia 384 taxitita). Enw tora ekana etisi Tellas (tin prosfora gia sindromi kai grami) me 24 euro ton mina i 512... !! apisteuto, einai aoristou kai opote thes tin diakoptis (xoris desmeusis diladi!!!)
Stratosss Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μαλιστα και εγω την ιδια αποψη εχω απλα θελω να παρω γνωμες γιατι το ειχαν κανει καποιοι γνωστοι μου παλια και λεγανε οτι ειναι καλη φαση.Ty.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.