sam sam Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ρε παιδια δεν ειχα τι να κανω και πηγα βολτα πανω στην αθηνα... Ι ιδεα μου ειναι 'η οι πιο πολυ ειναι*** τι να πω περπαταγαμε (η παρεα μου) και τα ατομα που εντοπισαμε να γελανε ηταν ελαχιστα...ολοι(οι περισσοτεροι) με κατι μουτρα....αμιλιτοι αγελαστοι...τι να πω. να βλεπω κατι κοριτσια τησ ηλικια μου ξεμαλιασμενα, μοδα ειναι αυτη? κατι μαλλια αφανες(τα αγορια). {για ηλικιεσ πανω απο τα 20 δεν μπορω να πω τιποτα "θεες"} ασε το αλλο να ρωταω για μια οδο και να μου λενε πηγαινε "επανω" πηγαινε "κατω" .τι πανω και κατω, το πανω προσ τα που ειναι, το κατω που ειναι?εμεις στην πατρα πανω λεμε προσ τα βουνα και κατω προσ την θαλασσα... εσεισ πωσ τα λετε?????????
Fan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Αφού βρήκες άτομο να σου πεί το δρόμο στην Αθήνα πρέπει να χαίρεσε. Η Αθήνα είναι ίσως μετά τον νομό Έβρου η πόλη με τους πιο αφιλόξενους κατοίκους.
Critter Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Οσο για τις οδους, στο 2006 ζεις, παρε ενα PDA με GPS και ενα Destinator πανω. Και οχι μονο το πανω και το κατω θα σου λεει, αλλα οτι τραβαει η ψυχη σου
Kandinsky Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Φίλε μου, η ζωή σε μια μητρόπολη αποκτηνώνει. Ειδικά σε αυτό το έκτρωμα που λέγεται Αθήνα, που για να πας στη δουλειά σου τρως κάποιες ώρες και το ίδιο γενικά ισχύει για όλες σου τις ασχολίες. Όποιο γνωστό έχω απ' την Πάτρα δε θέλει επ' ουδενί να κατεβαίνει εδώ. Μην περιμένεις καλύτερη συμπεριφορά, όλο και πιό γαιδούρια θα γίνονται όλοι, είναι ο τρόπος ζωής(?) τέτοιος.
Ceridwen Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 έτσι είμαστε εμείς εδώ, άσχημοι-ξεμαλλιασμένοι-αγριάνθρωποι, που γρυλίζουμε ο ένας στον άλλο, δαγκώνουμε, πολλές φορές, αθώους περαστικούς μόνο και μόνο επειδή τόλμησαν να μας κοιτάξουν. (ο ζιντάν είναι αθηναίος) όσο για το πάνω-κάτω, πάνω φανταζομαι θεωρείται ο λόφος με τους λύκους, αουυυυυ!!!!! (τίποτα δεν είναι τυχαίο) :-D
gtroza Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Fan Η Αθήνα είναι ίσως μετά τον νομό Έβρου η πόλη με τους πιο αφιλόξενους κατοίκους. __________________________________________________ μάλλον κάνεις λάθος για τον Έβρο!
sam sam Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 έτσι είμαστε εμείς εδώ' date=' άσχημοι-ξεμαλλιασμένοι-αγριάνθρωποι, που γρυλίζουμε ο ένας στον άλλο, δαγκώνουμε, πολλές φορές, αθώους περαστικούς μόνο και μόνο επειδή τόλμησαν να μας κοιτάξουν. (ο ζιντάν είναι αθηναίος)όσο για το πάνω-κάτω, πάνω φανταζομαι θεωρείται ο λόφος με τους λύκους, αουυυυυ!!!!! (τίποτα δεν είναι τυχαίο) :-D[/quote'] εγω τονισα τισ ηλικιεσ που ειναι ετσι, δεν μπορω να πω τιποτα για τισ κοπελιες πονω απο 20....αχχχχχχχχχχ...θεες!!! ..........gps.......... ξερεισ ποσσες φορεσ το αναπολησα το gps...?!:?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.