panmik Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Φίλοι μου.... ενω το συστηματάκι μου δούλευε κανονικότατα (windows xp sp2) ξάφνου πάω να αλλάξω την ποιότητα εκτύπωσης και δεν βλέπω πια εκτυπωτή! με καμμία δύναμη. Εψαξα να δώ αν φταίει κάτι απο my computer-administrator tools-processes και είδα για το print spooler και είναι ενεργό..... α λαμβάνω αυτό το μυνημα οταν πάω να τον ξαναεγκαταστήσω... "operation could not be completed. The print spooler service is not running" άσχετα αν είναι ενεργό! επίσης ταυτόχρονα διαπίστωσα οτι και οι ρυμθίσεις στο firewall των windows δεν δουλεύουν .οταν δε κάνω κλίκ απο control panel έχω το εξης μυνημα. "Windows firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running.Do you want to start the windows firewall/internet connction sharing (ICS) service?" παιδιά τι συμβαίνει? έχω ψάξει με avg 7.1 pro και spybot kai me zone alarm δεν βρίσκω ιο.... τι να κάννωωω?
DJJordan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Τα ανεπανόρθωτα προβλήματα στα XP λύνονται με επανεγκατάσταση των windows επιλέγοντας upgrade και όχι νέα εγκατάσταση, αρκεί να είναι τα ίδια με τα εγκατεστημένα. το μόνο που ίσως χρειαστεί μετά, είναι η εγκατάσταση 2 με 3 το πολύ drivers απο περιφεριακά π.χ scanner, webcam. είναι πολύ πιο αποτελεσματικό απο την επαναφορά συστήματος καθώς δεν χάνεται απολύτος τίποτα απο τις ρυθμήσεις, τα αρχεία, εγκατεσημένα προγράματα, games κ.λπ και λειτουργούν όλα ρολόϊ. Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω, και σε μία ώρα το πολύ το pc μου είναι σαν μόλις να έχω κάνει gormat, να έχω βάλει όλο το softwere και να το έχω ρυθμήσει. Δηλαδή σαν να μην έχει συμβει το παραμικρό πρόβλημα. Αυξάνεται έτσι και η απόδοση του συστήματος.
stimuli Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 restart se safe mode me to f8 kata to boot kai epanafora
DJJordan Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 ναι αλλά αν κάνει επαναφορά δε χάνει τα τελεταία updates του antivirus; εκτώς ki αν έχει γνήσια windows.
laantonios Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 ναι αλλά αν κάνει επαναφορά δε χάνει τα τελεταία updates του antivirus; εκτώς ki αν έχει γνήσια windows. σχετικά άσχετο :???:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.