Προς το περιεχόμενο

Browsers

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Firefox ειδικά και οι υπόλοιποι browsers γενικότερα κάνουν αυτόματα ανανέωση; Δηλαδή για να δω την απάντηση σε αυτό το post πρέπει να πατήσω το κουμπί για την ανανέωση ή όχι;

Δημοσ.

Βαλε αυτο το plugin και εισαι ετοιμος...

ReloadEvery

Reloads webpages every so many seconds or minutes. The function is accessible via the context menu (menu you get when you right click on a webpage) or via a dropdown menu on the reload button

Δημοσ.

Δεν ξέρω για Firefox πάντως στον Opera κάνεις δεξί κλικ στη σελίδα και πας στο reload every... Τα υπολοιπα τα κάνει ο browser...

Δημοσ.
Βαλε αυτο το plugin και εισαι ετοιμος...

ReloadEvery

Reloads webpages every so many seconds or minutes. The function is accessible via the context menu (menu you get when you right click on a webpage) or via a dropdown menu on the reload button

Το να ανανεώνω κάθε 10 sec τη σελίδα (προεπιλογή του Reload Every) ειδικά αν έχω ενεργοποιήσει την επιλογή να γίνεται ανανέωση σε όλα τα tabs και ενώ παράλληλα χρησιμοποιώ DC++ και μTorrent επιβαρύνει την ταχύτητα της γραμμής μου; Έχω ADSL 384D.

Δημοσ.

Σου τρωει ταχτυτητα σιγουρα, το θεμα ειναι τι σελιδες εχεις βαλει για ανανεωση, αν ειναι κατι ελαφρυ δε θα δεις ιδιαιτερη μειωση... Καλυτερο παντως ειναι να το βαλεις για καθε λεπτο ή καθε 5 λεπτα και στις σελιδες που σε ενδιαφερουν καλυτερα επειδη εχεις 384 και οχι 1 ή 2 MBit...

Δημοσ.

Κάτι ακόμα. Όταν ανοίγω τον Firefox και επισκέπτομαι μία σελίδα που έχω επισκεπτεί στο παρελθόν, αν τυχόν υπάρχει τροποποίηση στη σελίδα αυτή θα εμφανιστεί; Ή μήπως χρησιμοποιώντας τη λανθάνουσα μνήμη ο Firefox θα δείξει τα περιεχόμενα που έχει αποθηκευμένα; Τι ισχύει στον IE για το ζήτημα αυτό;

Δημοσ.

Μα ο λογος που πατας ανανεωση ειναι για να ανανεωσει την σελιδα, αλλιως δε θα ειχε νοημα αυτο... Την λανθανουσα μνημη την χρησιμοποιει ο Firefox οταν πατας το Back..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...