mjmj Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Τωρα τελευταια, το firewall που εχω(outpost), με ειδοποιει συχνα οτι ενα προγραμμα 'trivial ftp application' θελει προσβαση στο Internet. Εκανα ενα ψαξιμο στο google αλλα δεν βρηκα κατι(αν ειναι ιος, ή τι ειναι τελωσπαντων). Εν τω μεταξυ, αν του πω να το μπλοκαρει, μου καρφωνει την cpu στο 100%. Το task manager δειχει στο 100% ενα svchost(απ' οτι ξερω υπαρχουν πολλα). Δεν ηξερα αν ειναι καποιο ΄τριτο' προγραμμα ή κατι με τα win γι' αυτο ποσταρα εδω. Ξερει κανεις κατι σχετικα?
Highlander Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Έχεις κολήσει ένα virus που λέγεται Trivial FTP. Κάνε format τον υπολογιστή ή πούλα τον σε κάποιον που τα πάει καλύτερα με το g00gle. Στην τελική, άλλαξε πλανήτη.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 application = "ιός ή τι είναι τέλος πάντων"* *Έβαλα τόνους για να είναι στα Ελληνικά [το απόσπασμα] από το θέμα σου και όχι σε κάτι που μοιάζει με Ελληνικά. Τσίμπα και ένα google http://www.google.com/search?hs=Qsf&hl=el&client=opera&rls=en&q=trivial+ftp+&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&lr=
Gary Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 χμμμ ισως ειναι κάποιος hacker που προσπαθεί μεσω ftp να μπει στα αρχεία σου ...
takis456 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Το trivial ftp είναι ένα πρωτόκολλο αποστολής αρχείων. Σχεδιάστηκε ώστε να είναι πιο μικρό και γρήγορο από το ftp. Σε αντίθεση με το ftp δουλεύει με udp και όχι tcp packets. Προφανώς η ειδοποίηση του firewall αναφέρεται στο πρόγραμμα tftp των windows που αποτελεί έναν trivial ftp client (παρόμοιο με το πρόγραμμα ftp). Αυτό που πρέπει να σε ενδιαφέρει να δεις είναι που συνδεέται και τι κατεβάζει.
mjmj Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 takis456 οποτε καταλαβαινω οτι ειναι μια διεργασια των windows. Απλα μου κανει εντυπωση γιατι παλια δεν ειχε κανει αισθητη την παρουσια του. Τωρα για το που συνδεεται, ζητα να συνδεθει με καποια ip.
mjmj Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Πολυ σπασιμο. Οταν κανει αισθητη την παρουσια του(μου βγαζει παραθυρο το outpost firewall) , είτε του αρνηθω προσβαση είτε του δωσω προσβαση προς τα εξω, μου καρφωνει την cpu στο 100%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.