Προς το περιεχόμενο

Αμεσοτατη εισαγωγη υποτιτλων σε AVI

Timwros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ακουσει απο ενα φιλο οτι για να περαστουν αμεσα υποτιτλοι σε .avi βαζουμε τα 2 αρχεια στο ιδιο directory και μετονομαζουμε και τα δυο ωστε να εχουν το ιδιο ονομα. Ετσι κατα την επεξεργασια του .avi για να γινει DVD θα εχουν περαστει οι υποτιτλοι. Ετσι, η κουραση ειναι μηδαμινη, η ενσωματωση αμεση και η αισθητικη αψογη!

Ακουστε, ομως, πλακα. Αυτο το ξερω μονο στη θεωρια και δεν μπορω να το κανω. Ακολουθω σωστα τα βηματα και δε γινεται τιποτα. Ξερει κανεις αυτη τη μεθοδο;

Παντως δεν εχω δει πουθενα στον κοσμο να την αναφερουν...

Θα επιθυμουσα μια αμεση βοηθεια, σημερα αν γινεται... :cry:

Ευχαριστω... :)

Δημοσ.

Πρεπει να εχεις εγκατεστημενο το Vobsub!

Κατεβασε το απο εδω: http://www.afterdawn.com/software/video_software/subtitle_tools/vobsub.cfm

Αυτο σιγουρα θα φορτωσει τους υποτιτλους στο playback. Οταν ειναι να το μετατρεψεις σε DVD εχω την εντυπωση πως το εκαστοτε software σου ζηταει να του δωσεις το path των υποτιτλων και τα κανει ολα μονο του.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Nai alla re sy egw 8elw na to kanw me ayth thn amesh diadikasia... :confused:

Εδώ υπάρχει μια παρανόηση.

Αυτή η διαδικασία δεν μετατρέπει το avi με τους υπότιτλους σε dvd. Είναι για να μπορείς να δεις την ταινία μαζί με τους υπότιτλους στο pc ή σε κάποιο dvd player που υποστηρίζει divx/xvid αρχεία με εξωτερικούς υπότιτλους.

Η μετατροπή σε κανονικό dvd συμβατό με όλα τα dvd players, γίνεται με κάποιο πρόγραμμα όπως αυτά που αναφέρουν οι παραπάνω (convertxtodvd, winavi κτλ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...