Προς το περιεχόμενο

Ανεμιστήρας 12 cm

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάλω έναν ανεμιστήρα, στο πίσω μέρος του κουτιού του PC μου, 12 cm. Καμία καλή πρόταση; (Από εταιρεία πάντα φίρμα στη ψύξη και με μεγάλο αριθμό rpm)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τίποτα; Καμία πρόταση!; Ας μου δώσει τουλάχιστον κάποιος την επωνυμία ενός γνωστού (και μεγάλου) κατασκευαστή που να ασχολείται με τη ψύξη υπολογιστών.

Δημοσ.

Καλύτερα να ψάχνεις για πολλά cfm με όσο το δυνατόν λιγότερα rpm...12άρης στις 2500 στροφές ακούγεται ΠΑΡΑ πολύ

Edit : επειδή βλέπω ότι είσαι καινούργιος χρήστης στο forum, το να απαιτείς απάντηση μέσα σε μία ώρα από το αρχικό ποστ είναι ολίγον αγενές.

Δημοσ.

- Πρώτα κάνουνε μια αναζήτηση με την μηχανή του forum.

- Αν δεν έχεις πρόβλημα με το κόστος (10-15 ευρώ παραπάνω) πάρε SilenX

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=34000

Βασική διαφορά με τους 2 παραπάνω είναι τα db όσο λειγότερα τόσο το καλύτερο.

- Επίσης, όπως έχουμε σε άλλο θέμα αναφέρει μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στo kustompcs.co.uk που διαθέτει μεγαλύτερη ποικιλία ανεμιστήρων SilenX

(πχ 14db/70cfm) και το κόστος μεταφοράς είναι αρκετά μικρό.

Δημοσ.

Εγω πήρα πρόσφατα από e-shop 2 Sharkoon silent, έναν στις 1000 στροφές και έναν στις 2000. Ο 1ος πραγματικά αθόρυβος αλλά από αέρα απλά ικανοποιητικός. Ο 2ος τυφώνας αλλά ακούγεται, όχι πάντως ενοχλητικά, τον κατεβάζω πάντως με το speedfan στις 1500 και όλα καλά

Δημοσ.

Εκτός από του SilentX θα πρότεινα και τους Thermaltake.

http://www.checkmate.gr/products.php?cid=35

des ton Thermaltake TH-F12

Polu kalos einai kai o Xilence 12cm Black fan

Kai me strofometro einai o Thermaltake Smart Fan II 12cm

Exw πάρει τον ίδιο σε 9cm. Πολύ καλός είναι. Αλλά στις 3500 στροφές όπως είναι λογικό, κάνει πάρα μα πάρα πολυ θόρυβο... Στις 2.000 θα έλεγα ότι σχεδόν δεν ακούγετε.

Δημοσ.

Μήπως οι SilenX είναι υπερτιμολογιμένοι; 30 ευρώ! O Coolink SWiF-1201 12cm Blue Fan στο παραπάνω link δείχνει εξίσου καλός, στα 17 ευρώ. Τι παραπάνω έχει ο SilenX ???

Δημοσ.

Air Flow: 54 CFM

Noise Level: 24 dBA

Μόνο και μόνο τα db αρκούν για να σου πω να μην τον αγοράσεις. Μεγάλη φασαρία για μένα. Αν θες πάρε SilenX 70cfm/14db κτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...