Προς το περιεχόμενο

ΜΝΗΜΗ Rdram

nobody

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΧΩ ΜΝΗΜΗ Rdram Samsung Pc 800 ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΛΛΕΣ 2Χ256ΜΒ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ?ta Socket ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ?ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Πολυ δυσεύρετες μνήμες, και δεν αξιζουν τα λεφτα τους. Υπερθερμαίνονται και πολλες φορές καιγονται. Σου μιλάω απο προσωπική πήρα. Βεβαια αφού δε μπορείς να κανεις αλλιώς κοίτα να παρείς πάλι samsung που είναι κάπως καλύτερες.

Αυτό που ρωτάς για τα socket δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Εφόσον το board υποστηρίζει rdram μονο αυτή μπορεις να βαλεις και μόνο την 800αρα. Και τα ζευγάρια να είναι παντα ίδια.

Καλού κακού πάντως μην πεταξεις τις "γέφυρες" (ή οπως αλλιως λεγονται αυτά τα μαραφετια που είναι πάνω στα slot στα οποια δεν εχει τοποθετηθεί μνήμη) γιατί αμα σου καεί καμμιά μνήμη την εκάτσες. Να θυμασαι οτι αυτες δουλευουν πάντα σε ζευγάρια και αν σου καεί ή μία τις βγάζεις και τις δύο και βαζεις πάνω τις "γέφυρες" για να μη μείνεις χωρίς pc μεχρι να αντικαταστησεις τη χαλασμενη.

Δημοσ.

Εγώ έχω RDRAM από το 2001 και δεν μου έχει καεί καμία. Απλά θα είσουν άτυχος...

Nobody πάρε κατά προτίμιση ίδια μάρκα αλλά και με ίδιο Part No. έτσι θα είσαι σίγουρος ότι θα συνεργαστούν με αυτές που έχεις ήδη. Σίγουρα πρέπει να έχουν την ίδια συχνότητα. Αν οι μνήμες που είχες είναι ECC τότε πάρε πάλι ECC. Το site της Samsung είναι κατατοπιστικότατο και από τα Part No. μπορείς εύκολα να βρεις ποιες μνήμες σου κάνουν. Για τα socket τι εννοείς;

Δημοσ.

Είμαι φίλος του nobody και απλά σήμερα μπήκα με το δικό μου username...

Για τα socket που αναφέρθηκα απλά ήθελα να μάθω αν παίζουν κάποιο ρόλο άλλά απ'ότι καταλαβαίνω δεν έχουν σημασία. Οι RDRAM που έχω βρεί είναι NON-ECC αλλά απ'ότι καταλαβαίνω δεν πρόκειτε να επηρεάσουν την όλη λειτουργία...Γνωρίζεται κάτι διαφορετικό??? Όσον αφορά τον giankyr, φίλε μου όπως κατάλαβες ενδιαφέρομαι για να αγοράσω αλλά θα ήθελα να μάθω και την τιμή γιατί όπως προανέφερα έχω ήδη μία προσφορά υπόψιν μου... Αναμένω απάντηση...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...