Προς το περιεχόμενο

Εμπορικά κέντρα με συνεχή λειτουργία

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχουν εμπορικα κεντρα οπουδηποτε στην αθήνα, τα οποία να λειτουργούν ολόκληρα ή εν μέρει, ολόκληρο το 24ωρο? Ή και τα σαββατοκυριακα ολες τις ωρες(και μετα τα μεσανυχτα)?

Πχ. ορισμένα καταστήματα για αγορές, με νετ καφε, κανονικές καφετέριες κλπ.

Γνωρίζετε κάτι σχετικό?

Δημοσ.

οντως...γιατι κατι μου λεει οτι αν γινοταν κατι τετοιο το 8ωρο θα ειχε γινει 16ωρο προκειμενου να μειωθει το λειτουργικο κοστος?

Δημοσ.

Εδώ δεν άφησαν να λειτουργήσουν οι τράπεζες απόγευμα να εξυπηρετηθεί ο κόσμος θα αφήσουν να λειτουργήσει κάτι 24ωρο;

Θα ερχόταν οι λιμενεργάτες και οι οικοδόμοι και θα το έκαιγαν.

Η Ελλάδα θέλει κάποια χρόνια ακόμα για να μπορέσει να ξεφύγει από τα συντεχνιακά συμφέροντα.

Δημοσ.

να σου πω κατι?εγω ειμαι συμφωνη να λειτουργησουν καποια καταστηματα 24ωρες το 24ωρο με την προυποθεση ομως να προσλαβουν και προσωπικο για`αυτην την δουλεια..οχι να "ξεπατωσουν" τους υπαλληλους που ηδη εχουν και να φτασουν να δουλευουν 10ωρο..

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι καλα. Καπου νομιζω ειχα διαβασει οτι το net cafe διπλα στο village της Θηβων, γνωστης αλυσιδας, λειτουργει ολο το 24ωρο?

Δημοσ.
να σου πω κατι?εγω ειμαι συμφωνη να λειτουργησουν καποια καταστηματα 24ωρες το 24ωρο με την προυποθεση ομως να προσλαβουν και προσωπικο για`αυτην την δουλεια..οχι να "ξεπατωσουν" τους υπαλληλους που ηδη εχουν και να φτασουν να δουλευουν 10ωρο..

Εννοείτε με αυτήν την προυπόθεση. Έτσι κι' αλλιώς δεν πιστεύω να δεχτεί κανένας να δουλεύει πάνω από το κανονικό ωράριο χωρίς να πληρώνετε. Η περίοδο των σκλάβων έχει περάσει.

Αλλά είπαμε η Ελλάδα διοικήται από τα συνδικάτα και εργατοπατέρες που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωη τους.

Δημοσ.

Γενικά είναι πολλά τα νετ καφέ που λειτουργούν 24 ώρες... όσα γνωρίζω τουλάχιστον.

Δημοσ.
Εννοείτε με αυτήν την προυπόθεση. Έτσι κι' αλλιώς δεν πιστεύω να δεχτεί κανένας να δουλεύει πάνω από το κανονικό ωράριο χωρίς να πληρώνετε. Η περίοδο των σκλάβων έχει περάσει.

Ναι, θα τους ρωτήσουν.....:mrgreen:

Κι αυτοί θα πουν "όχι, δεν δέχομαι".....:mrgreen:

Και ο εργοδότης θα απαντήσει "εντάξει ρε παιδί μου, είπα απλώς να σε ρωτήσω".....:mrgreen:

Πώς φαίνεται ότι δεν ζεις στην Ελλάδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...