mangelis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Στα αρχεία εικόνας η προεπιλογή του συστήματος (XP) για την εφαρμογή μιας κάποιας επεξεργασίας σ' αυτές, είναι το Paint. Μπορεί αυτό να αλλάξει; Ευχαριστώ...
abakas7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δεξί κλικ -> open with... και διαλέγεις ένα πρόγραμμα από τη λίστα. Μην ξεχάσεις να τικάρεις το κουτάκι "Always use this program".
pusher Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δεξί κλικ στον τύπο του αρχείου που θες να τον συσχετίσεις με άλλη εφαρμογή Ιδιότητες -> Αλλαγή... και επιλέγεις την εφαρμογή που εσύ προτιμάς.
mangelis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Έχω ένα Viewer για να βλέπω τις εικόνες μου, κι αυτό δεν θέλω ν' αλλάξει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ν' αλλάξει η προεπιλογή του συστήματος όσον αφορά στην επεξεργασία της (Paint) με εφαρμογή της επιλογής μου! Ευχαριστώ ....
pusher Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δεξί κλικ και μετά Άνοιγμα με. Επιλέγεις την εφαρμογή που θέλεις και κάθε φορά θα εμφανίζεται στη λίστα Άνοιγμα με. Μπορεί να μην είναι προεπιλογή αλλά είναι μια λύση.
mangelis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ και πάλι. Πάντως στο Μητρώο βρήκα αυτό: HKEY_CLASSES_ROOT > jpegfile > shell > edit > command [ "C:\Program Files\Paint.NET\PaintDotNet.exe""%1" ] Υποθέτω πως είναι υπεύθυνο για ότι τώρα ισχύει. Το ερώτημα είναι αν αυτό αλλάζει (φαντάζομαι πως ναι) και πως...
mxpert Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 πας επιλογές φακέλων....μετά καρτέλα αρχεία (τύποι αρχείων)... εντοπίζεις τον τύπο που θές... πατάς για προχωρημένους....την εντολή που θες να πειράξεις π.χ. "επεξεργασία" ...και βάζεις το πρόγραμμα που θες !
mangelis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Φίλε mxpert να' σαι καλά! Αυτό ήταν που ήθελα. Σ΄ευχαριστώ για τη λύση, αλλά και για την όποια προοπτική... Σ' ευχαριστώ και πάλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.