Προς το περιεχόμενο

Ποσα νορμαλ επεισοδια(~350ΜΒ) χωρουν σε DVD-5;

Timwros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, θελω να γραψω κατι επισοδια Lost σε DVD-5 απλα θα ηθελα να ρωτησω ποσα χωρουν σε ενα κενο δισκακι.

Ευχαριστω. Οποιος ξερει ας μου πει και ποσα χωρουν σε ενα DVD-9.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

?? Δε καταλαβα τι λες blu-ray...

Τα DVD χωρανε περιπου 4400ΜΒ οποτε υπολογισε γυρω στα 12-13 επεισοδια... Σε double layer δε συμφερει να τα γραψεις βγαινουν πολυ ακριβα...

Δημοσ.

Όλος ο πρώτος κύκλος σε 2 DVDs. Ο δεύτερος σε 2 DVDs και ένα CD (λόγω οτι έχει ένα επεισόδιο παραπάνω. Συμπεριλαμβάνονται και τα αρχεία των υποτίτλων και με μικρές περικοπές στους τίτλους τέλους.

Δημοσ.

Ωπα γιατι μπερδευτηκα. Η 2η σεζον Lost εχει 24 επεισοδια απ'οτι ξερω, σωστα;

Τι διαδικασια καψιματος ακολουθειτε για να χρησιμοποιησετε τοσο λιγα δισκακια;

Δημοσ.

Tι εννοεις δηλαδη? Εσυ σε τι θελεις να τα εχεις στο DVD σου? Σε φορματ DVD Video ή DivX? Εμεις μιλαμε για DivX 4400/350=12,5 περιπου...

Δημοσ.
Ωπα γιατι μπερδευτηκα. Η 2η σεζον Lost εχει 24 επεισοδια απ'οτι ξερω, σωστα;

Ανάποδα τα είπα. Πρώτη σεζόν 25 και δεύτερη 24.

Δημοσ.

Τι διαδικασια καψιματος ακολουθειτε για να χρησιμοποιησετε τοσο λιγα δισκακια;

Για Avi (DivX) 12-13 επεισόδια, για DVD format 6 επεισόδια το δισκάκι.

Δημοσ.
αν θέλεις να τα κάνεις DVD, 4 επεισόδια ανά DVD.

Ανάλογα με την ποιότητα που θες μπορείς να χωρέσεις και τα διπλάσια. Μέχρι και 6 επεισόδια η ποιότητα είναι πολύ καλή.

Π.χ.: σε ένα DVD (DVD format), 6 πρώτα επεισόδια Lost (1st season), με ξεχωριστούς υποτίτλους και με menu. Προγράμματα που χρησιμοποίησα ήταν VirtualDub (για να κόψω σκηνές), WinAvi Video Converter (για να γίνει dvd) και DVDLab Pro (για να δημιουργήσω chapters και menu).

Δημοσ.

Οff topic, αλλα μια και το εφερε η συζητηση...

Τοσο καλο ειναι το Lost? Δε το εχω δει καθολου, αξιζει να το βρω να το κατεβασω? Τι στυλ ειναι?

Δημοσ.
Οff topic' date=' αλλα μια και το εφερε η συζητηση...

Τοσο καλο ειναι το Lost? Δε το εχω δει καθολου, αξιζει να το βρω να το κατεβασω? Τι στυλ ειναι?[/quote']

αν και off topic φίλε δεν παίζεται τοσο απλά,

και άλλη μία πρόταση απο μένα prison break

sorry gia to off topic είναι και συμπολιτης μου (crazy waters)

Δημοσ.

Ωπα! πολλα posts! :P ΟΚ αν τα βαλω στο TMPGEnc για encoding και μετα στο IFO Edit για multiplexing ποσα θα χωρεσει;

DVD θελω να φτιαξω και δε θα ηθελα να ασχοληθω με μενου και ιστοριες παρ'ολο που ξερω... ;-)

Και για να απαντησω στο φιλο: αν δε δεις 24, lost και x-files δεν ξερεις τη χανεις!

Αντε να αρχισω και το Prison Break οταν φιλοτιμηθειτε να μου πειτε ποτε ερχεται Ελλαδα! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...