Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με nandub

shaman505

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να βαλω υποτιτλους σε μια ταινια.δεν μπορω να χρησιμοποιησω το virtual dub γιατι υπαρχει προβλημα με το bitrate του ηχου στην ταινια γι'αυτο και κατεληξα στο nandub αλλα μου εμφανιζεται ενα αλλο προβλημα με το συγκεκριμενο προγραμμα

καθως μετατρεπει την ταινια δεσμευει απιστευτα πολυ χωρο απο τον δισκο.για να καταλεβετε στο 18% της μετατροπης ειχε φτασει στα 15gb!!!

τι ακριβως κανω λαθος ρε παιδες?

Δημοσ.
θελω να βαλω υποτιτλους σε μια ταινια.δεν μπορω να χρησιμοποιησω το virtual dub γιατι υπαρχει προβλημα με το bitrate του ηχου στην ταινια γι'αυτο και κατεληξα στο nandub αλλα μου εμφανιζεται ενα αλλο προβλημα με το συγκεκριμενο προγραμμα

καθως μετατρεπει την ταινια δεσμευει απιστευτα πολυ χωρο απο τον δισκο.για να καταλεβετε στο 18% της μετατροπης ειχε φτασει στα 15gb!!!

τι ακριβως κανω λαθος ρε παιδες?

Την κωδικοποίηση θα την κάνεις σε MPEG4v2 και όχι σε DivX.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα. Τί μεγεθος είναι το αρχικό avi; Μήπως έχεις πειράξει κάποιες άλλες ρυθμίσεις;

Δημοσ.

το avi αρχειο ειναι 1.5gb...πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο το κανει αυτο.δεν εχω πειραξει τπτ απο τις ρυθμισεις!

στη καρτελα video εχω τσεκαρισμενο το full processing mode?

Δημοσ.

Κάνε μια δοκιμή με κάποιο άλλο avi. Αν ξαναπαρουσιαστεί ανάλογο πρόβλημα είναι καθαρά θέμα ρυθμίσεων. Ξεκινώντας τη διαδικασία του rendering στο log που εμφανίζεται βλέπεις εκτός από το χρόνο που απομένει και το μέγεθος του τελικού αρχείου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...