shaman505 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 θελω να βαλω υποτιτλους σε μια ταινια.δεν μπορω να χρησιμοποιησω το virtual dub γιατι υπαρχει προβλημα με το bitrate του ηχου στην ταινια γι'αυτο και κατεληξα στο nandub αλλα μου εμφανιζεται ενα αλλο προβλημα με το συγκεκριμενο προγραμμα καθως μετατρεπει την ταινια δεσμευει απιστευτα πολυ χωρο απο τον δισκο.για να καταλεβετε στο 18% της μετατροπης ειχε φτασει στα 15gb!!! τι ακριβως κανω λαθος ρε παιδες?
kastel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 θελω να βαλω υποτιτλους σε μια ταινια.δεν μπορω να χρησιμοποιησω το virtual dub γιατι υπαρχει προβλημα με το bitrate του ηχου στην ταινια γι'αυτο και κατεληξα στο nandub αλλα μου εμφανιζεται ενα αλλο προβλημα με το συγκεκριμενο προγραμμα καθως μετατρεπει την ταινια δεσμευει απιστευτα πολυ χωρο απο τον δισκο.για να καταλεβετε στο 18% της μετατροπης ειχε φτασει στα 15gb!!! τι ακριβως κανω λαθος ρε παιδες? Την κωδικοποίηση θα την κάνεις σε MPEG4v2 και όχι σε DivX.
shaman505 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 σε MPEG4v2 κανω την κωδικοποιηση! τα βηματα που ακολουθησα ειναι συμφωνα με τον δικο σου οδηγο
kastel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα. Τί μεγεθος είναι το αρχικό avi; Μήπως έχεις πειράξει κάποιες άλλες ρυθμίσεις;
shaman505 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 το avi αρχειο ειναι 1.5gb...πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο το κανει αυτο.δεν εχω πειραξει τπτ απο τις ρυθμισεις! στη καρτελα video εχω τσεκαρισμενο το full processing mode?
kastel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Κάνε μια δοκιμή με κάποιο άλλο avi. Αν ξαναπαρουσιαστεί ανάλογο πρόβλημα είναι καθαρά θέμα ρυθμίσεων. Ξεκινώντας τη διαδικασία του rendering στο log που εμφανίζεται βλέπεις εκτός από το χρόνο που απομένει και το μέγεθος του τελικού αρχείου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.