Steven Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Λοιπόόόόόόν, ο τίτλος μιλάει από μόνος του!! Όσοι αυτοκινητόφιλοι και ακόμα περισσότερο BMWόφιλοι ζηλέψτε!! Χτές γράφτηκα για την ξενάγηση που έχει προγραματιστεί για τις 17. Ιουλίου στο εργοστάσιο της BMW εδώ στο Μόναχο όπου κατασκευάζονται οι σειρές 1 και 3!!! Η ξενάγηση διαρκεί 2.5 με 3 ώρες και η διαδρομή που θα διανύσουμε αγγίζει τα 3.5km. Φυσικά η ξενάγηση γίνεται ενώ το εργοστάσιο βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία και από ότι είδα σε ένα online virtual tour στο site της BMW θα είναι καταπληκτική!! Στη συνέχεια θα έχουμε και συζήτηση με προσωπικό κλπ. σχετική με επαγγελματική αποκατάσταση αλλά και με πρακτική εξάσκηση (που ενδιαφέρει εμένα προς το παρόν λόγο των σπουδών μου) Αναμένω πως και πως το πρωινό ξύπνημα της 17. Ιουλίου!!!! Και φυσικά θα σας πω εντυπώσεις μετα..........αν ενδιαφέρεστε
greekboy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 φωτογραφιες και βιντεο θα σας αφηνουν να τραβατε?
Steven Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Η απάντηση είναι αυτονόητη και φαντάζεσαι ποια είναι αυτή... Είναι ψιλοαπόρρητα αυτά που κάνουν εκεί μέσα και είναι και αρκετά αυστηροί....fotοs δεν παίζουν με τίποτα... Αλλά που ξέρεις...τα κινητά είναι μικρά και με υψηλής ανάλυσης φωτογραφικές μηχανές αυτές τις μέρες....
Hal9000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 'Οπως και αυτονόητο ότι θα τα ανεβάσεις όλα εδώ να τα δούμε
Steven Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Θα βάλω τα δυνατά μου για ποσότητα και ποιότητα... Μην με βάλουν και μέσα... Insomniacs Mode: Χεστήκαμε! Εμείς τις φώτο θέλουμε!!! :D:D
Steven Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Τελείως άσχετο με το topic, αλλά ψάχνοντας το κινητό μου βρήκα 2 ενδιαφέρουσες φώτο... Είχα πάει για φαγητό σε μια πιτσαρία δίπλα από το σπίτι μου και απέξω ήταν παρκαρισμένο αυτό το μωρό... Και μόλις ήρθε ο σερβιτόρος να παραγγείλω τον ρωτάω ποιανού ειναι η Carrera?? Μου απαντάει του αφεντικου μου και διπλα μου λέει είναι ακόμα μια ολόιδια που είναι του κολλητού του... Κάπου εκεί έμεινα... Την δεύτερη, που πραγματικά ήταν δίπλα, δεν την είχα δει... (Όταν δεις μια Carrera GT δεν κοιτάς δίπλα και για δεύτερη....) Όσο έτρωγα την κοπάνησαν τα παλικάρια... Απίστευτος ήχος...
Kandinsky Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν να πάρεις κανένα στοιχείο προς τα έξω. Εδώ ακόμα και στην Skoda στην Τσεχία που διάβαζα, εμμέσως πλην σαφώς άφησαν οι παράγοντες να εννοηθεί πως όποιος βγάλει κάτι προς τα εξω θα φάει μήνυση για βιομηχανική κατασκοπεία. Έτσι εύκολα θα μπει κάποιος, θα πάρει φωτό και βίντεο τη γραμμή παραγωγής μιας εταιρείας? Δε γίνονται αυτά.
Steven Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Το ότι είναι πολύ αυστηροί είναι γνωστό... Και φαντάζομαι η BMW σε μια τέτοια περίοδο κυριαρχίας στα αμάξια πολυτελείας θα είναι ακόμα πιο προσεχτική... Αναφέρει στο site τους ότι για τις ξεναγήσεις διατίθενται ντουλάπια να κλειδώσεςι τις φωτογραφικές μηχανές και τα κινητά... Ελπίζω να μην μας κάνουν έλεγχο για το αν έχουμε τίποτα πάνω μας... Πάντως όταν ο πατέρας μου με έναν συνεργάτη του είχαν πάει σε ξενάγηση στο Leipzig στην γραμμή παραγωγής του Cayenne, ο συνεργάτης του κατάφερε να βγάλει 2 φωτογραφίες... Θα δω την αντιμετώπιση τους και θα δω αν μπορώ να ''κλέψω'' καμιά φώτο..
nmtray2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Και να σε πιασουνε, το ινσομνια εχει σπουδαιους και καταξιωμενους νομικους οποτε θα καθαρισεις αμεσως σε 7-8 χρονακια. Μη μπλεκεις γιατι οι Γερμανοι δαγκωνουν σε τετοια θεματα
Steven Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 paredwse θα με βγάλεις από τη στενή????????? :D
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 paredwse θα με βγάλεις από τη στενή????????? :D Bρε άσε καλύτερα, μην μπλέκεις... Πολλές εταιρείες δεν "παίζουν" με τη βιομηχανική κατασκοπία. Πιθανότατα να σας κάνουν έλεγχο πριν μπείτε. Απλό, σας περνάνε από ένα metal detector (όπως στα αεροδρόμια) και αναγκάζεστε να παραδώσετε ό,τι βγάζει φωτογραφίες και βίντεο. ΥΓ: Τι τσιγάρα καπνίζεις είπαμε; ΥΓ2: Ξέρεις, για πελάτες εξωτερικού σχεδόν διπλασιάζεται η αμοιβή...
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 για ποιον λογο ανοιξες το τοπικ πριν πας στο εργοστασιο;
Steven Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ΥΓ: Τι τσιγάρα καπνίζεις είπαμε; Άσε είναι ακριβά εδώ και θα μπείς μέσα! Για αυτό θα σου κάνω τη χάρη να μην αρχίσω το κάπνισμα... (Θα στέλεις τσόντες...) ΥΓ2: Ξέρεις, για πελάτες εξωτερικού σχεδόν διπλασιάζεται η αμοιβή... Αιμορουφήχτρες δικηγόροι!! για ποιον λογο ανοιξες το τοπικ πριν πας στο εργοστασιο; Ξέρω γω... Επειδή χτες γράφτηκα στην ξενάγηση που είναι σε μια βδομάδα... Τόσο κακό είναι?? Είναι σαν να μου λες γιατί συζητάμε για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα πριν παιχτεί......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.